Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Kanapé sarkai

Kanapé sarkai

A kanapé fontosabb, mint a tévé

A kanapé a legfontosabb bútor egy lakásban, és valószínűleg a legtöbbet használt. Pihenésre és a családdal vagy vendégekkel töltött időre egyaránt használják. Ezért választását jól át kell gondolni és az igényeinkhez kell igazítani. Néha elég egy egyszerű, kedvenc színű kárpitozott kanapé, máskor pedig egy nagy sarok alvási funkcióval jobb. És mi a fontos számodra, amikor a kanapéról van szó?

Kényelmesebbek a sarkok?

A sarkok kényelmesebbek? Valószínűleg közvetlenül függ a kiválasztott modelltől, annak puhaságától, a háttámla magasságától vagy a felhasznált anyagoktól. De tudunk mást. A sarkok sokkal több helyet biztosítanak az ülésre vagy a fekvésre. Jobbak a többszemélyes családi összejövetelek vagy a baráti társaságokkal való partik is. Kutyánk is értékelni fogja a nagy sarkot, ahol megtalálja a helyét, hogy nyugodtan feküdhessen le.

Univerzális sarokkanapék alvás funkcióval

Ha úgy dönt, hogy házhoz vagy lakáshoz sarokot vásárol, érdemes figyelembe venni egy alvási funkcióval ellátott sarkot, amely lehetővé teszi a nálunk látogató váratlan vendégek vagy családok éjszakázását. Az ilyen típusú kanapén leggyakrabban van egy összecsukható elem és legalább egy vagy két nagy tartály az ágyneműhöz. Gyakran látogatott otthonokban fognak bizonyítani, ahol vendéglátóként időnként kényelmes szállást kell nyújtanunk vendégeink számára. Kínálunk modern és hagyományos sarkokat, amelyek kielégítik a különféle ízeket és elvárásokat.

Nappali kanapék

A nappaliban vagy a nappaliban a legfontosabb bútor a kanapé . Általában a méretét az adott szoba méretétől függően választjuk meg. A kanapét, mint szabadidős terület központját, gondosan kell megválasztani. Jó megoldás a sarokkanapék , esetleg alvási funkcióval. A modern sarkok különféle anyagokkal készülnek. Nem számít, hogy velúr vagy jacquard kárpitozott sarkot választunk, minden alkalommal számíthatunk a rendelkezésre álló színek vagy minták gazdagságára.