Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

A konyha megvilágítása

A konyha megvilágítása

A konyhában a jó világítás fő titka a többszintű. Minden funkcionális területen, ahol az edényeket mosják, az élelmiszereket vágják, az elfogyasztott ételeknek külön fényforrással kell rendelkezniük.

Általános konyhai világítás

A mennyezeti világítás a konyhában nem elegendő. Feladata a kényelmes világítás fenntartása sötétben. A világítást a konyhakészlet tervezése előtt meg kell tervezni. De csak miután eldőlt, hogy mi lesz a konyha elrendezése, és hol lesznek a fő funkcionális területek: a mosogató, a főzőlap, a munkalap és az asztal. Ezután a lámpákat a legjobb módon helyezheti el, pontosan ott, ahol szükség van rájuk.

A mennyezet közepén lévő függő lámpának számos hátránya van. Főzéskor, pl. Zöldségek vágásakor a konyhai készülék munkafelületén, hátát a fényforrásnak. Ennek eredményeként az asztallap árnyékban van. Ezenkívül szinte mindig van szabad hely a konyha közepén. Ennek eredményeként a lámpa nem világít semmi hasznosat, de az igazán fontos zónák a sötét sarkokban vannak.

Érdemes tompítóval ellátott kapcsolót telepíteni. Lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a konyhák általános világításának fényerejét és hangulatától függően. A családi vacsora során, amikor a családtagok pihenni akarnak, a fény kényelmesebb és tompább lesz. A konyhai világítás tartalmazhat: mennyezeti lámpát, függőt vagy csillárt, fali lámpákat, asztali lámpákat, süllyesztett spotlámpákat, LED szalagokat, spotlámpákat.

Konyhai lámpák

Az elsődleges világításnak egyenletesnek és a lehető semlegesnek kell lennie. Ezen lehetőségek mindegyike külön -külön is használható, különösen, ha a konyha kicsi. A konyhai világítás tervezésekor fontos szempont annak biztosítása, hogy az összes világítás részben bekapcsolható legyen, ne egyszerre. Ez nem csak kényelmes, hanem praktikus is: lehetővé teszi, hogy annyi fényt kapcsoljon be, amennyire egy adott pillanatban szüksége van, és ezzel energiát takarítson meg.

A konyhában lógó lámpákat leggyakrabban az ebédlő vagy a munkahelyi úgynevezett konyhasziget megvilágítására használják. Használjon egy vagy több eszközt azonos magasságban, a szoba méretétől függően. Könnyű választani egy klasszikus, provence -i, modern és más stílusú konyha modelljét.

Mennyezeti lámpákat 10 m2 -es kis konyhai helyiségekben kell használni. Ezek a lámpák tökéletesen illeszkednek, és kompakt kialakításuknak és ergonomikus formájuknak köszönhetően nem igényelnek túl sok helyet. Az ilyen lámpák hagyományos formája: kerek, hatékony és egyenletes megvilágításra tervezve.

Csillárok a konyhához

A konyha csillárja nyereséges befektetés egy adott stílus szerelmeseinek. Ha például a tetőtéri stílust választja, számíthat a szerkezet megbízhatóságára, amelyet a fémből és akrilból készült keret biztosítja, valamint a szerves kombináció vonzereje üvegárnyalattal. A mennyezetre akasztott csillár a konyha méltó dísze lesz.

A modern stílus szerelmesei kiváló minőségű anyagokból, például fémből és üvegből készült konyhai csillárt választhatnak, ami biztosítja tartósságát és megfelelő működését. Külső kialakítása a modern stílus kánonjaival összhangban készült. A kivitelezés pontossága, a jól átgondolt színek e modell tagadhatatlan előnyei. A termék funkcionalitása is tisztességes szinten van. A csillár 8 izzót használhat, így eléri a 360 watt teljesítményt. Ez a teljesítményszint lehetővé teszi kiváló minőségű világítás biztosítását meglehetősen nagy felületeken. A lógó csillár elhelyezése a konyhában nemcsak a tér egységes és kiváló megvilágítását biztosítja, hanem harmonikusan kiegészíti a belső kialakítást.

Olcsó konyhai lámpák

Sok tervező rámutat arra, hogy a világítás a költségvetés mintegy 10-15% -át teszi ki, például egy konyha felújítására. Ennek a pénznek a felére lesz szükség a lámpák és kapcsolók megvásárlására, a többire pedig a telepítésre, ha nem tervezi saját maga felszerelni a konyhai világítást.

A konyha olcsó lámpái hangsúlyozzák a konyhában található munkaterületet. Figyelnie kell a felső bútor halogén lámpákra, fénycsövekre és LED -ekre. Kifejezetten a csuklós konyhaszekrények aljára szerelhetők. Az ilyen lámpák tökéletesen teljesítik fő feladatukat, irányított világítást biztosítanak, és kényelmes és biztonságos munkát végeznek a konyhában.

A piacon különféle lehetőségek vannak az ilyen világításra, és funkcionális és olcsó lámpákat vásárolhat a konyhához. A leggyakoribbak a kerek spotlámpák, a fém házú spotlámpák vagy a hosszúkás lámpák, védő műanyag házzal. Egy ilyen ház nemcsak a lámpákat védi a nedvességtől, a gőztől és a zsírtól. Ezenkívül tökéletesen elrejti a műszaki részleteket és a kábeleket. Az eredmény: a konyha mindig rendben van.

A kerek és hosszúkás bútorok olyan alternatívákkal rendelkeznek, amelyek tervezési szempontból érdekesebbek. Például egy LED szalag alumínium vagy műanyag profilban. Amellett, hogy fehér fénnyel dolgozik, látványos asztali világítást kap, csodálatos színekkel. Távirányítóval vagy kapcsolóval vezérelhető.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

A konyha megvilágítása