Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kerti kanapék

Kerti kanapék

Kerti kanapék: szépek, praktikusak, kényelmesek

A kert nemcsak figyelemfelkeltő növény-elrendezés, hanem mindenekelőtt egy hely a kikapcsolódásra a rokonokkal és barátokkal. A kert központi találkozási pontja egy nyári nappali számára kialakított sarok, amelyben a legfontosabb szerepet egy kényelmes és praktikus ülés tölti be kerti kanapé formájában - az egyik a kedvenc színeiben és stílusában. Asztal és fotelekkel kiegészítve tökéletes szabadidős készletet és tavaszi-nyári szabadtéri étkezőterületet hoz létre.

Egyedi kerti bútor

A kertjéhez tökéletes kanapé kiválasztásakor a legfontosabb az optimális helykihasználás. Ha ez nem korlátoz minket, megfontolhatjuk egy sarokkanapé megvásárlását, amely még a rajta ülő néhány vendég számára is kényelmes pihenést biztosít. Érdekes megoldás a moduláris kültéri kanapék is, amelyek megjelenése és mérete az igényektől függően módosítható, még a terasz vagy erkély kis helyéhez is igazodik.

Egész éves bútorok a teraszhoz

A kínálatunkban található terasz kanapéi nem igényelnek különleges védelmet szezonon kívül, mivel szennyeződésnek, napnak vagy nedvességnek ellenálló anyagokból készülnek. A természetes fából vagy rattanból készült kerti kanapék kiváló állapotban tarthatók csak kis odafigyeléssel és alacsony költséggel. A műanyagokból, például polirattanból, ökológiai fából vagy fémből készültek nem igényelnek semmilyen kezelést az őszi és téli időjárás ellen.

Praktikus bútor az erkélyhez

A kanapék kifakulásálló párnákkal és levehető huzatokkal is rendelkeznek, amelyeket időnként könnyen lehet mosni vagy frissíteni. Ha törődik a forma könnyedségével, kiválaszthatja a kanapén lévő lábakat, amelyek megkönnyítik a tisztaságot, a bútorok alatt is. Szüksége van extra helyre apró tárgyakhoz? Nézze meg azokat a modelleket, amelyeknél a tárolórekesz ügyesen el van rejtve az üléspárnában. És ha korlátozott az erkély kis helye, válasszon egy egyszerű kanapét karfa nélkül, és válasszon további üléseket kerti székek vagy fotelek formájában.

Kerti kanapék