Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Sofa modulok

Sofa modulok

A moduláris bútorok egyre népszerűbb eleme a lakások és lakások berendezésének. Nekik köszönhető, hogy a belső tér egyedi karaktert nyerhet. Valami, ami csak a mi térünkhöz igazítható, mindenképpen feltűnő lesz. Vizsgáljuk hát meg közelebbről.

Mik azok a sof modulok?

A kanapék moduljai nem más, mint elemek, amelyekből összeállíthatjuk álmaink kanapéját. Moduláris rendszert alkotnak, amely leggyakrabban egy karosszékből, egy oldalsó (jobb vagy bal oldali) fotelből, egy sarokból és egy puffból áll. Rájuk már van felszerelve egy speciális összeszerelő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a kiválasztott modulokat mi magunk állítsuk össze.

Miért jobb megoldás a moduláris kanapék, mint a szokásosak?

Először is lehetőséget adnak arra, hogy a bútorüzletekben kaphatónál jóval nagyobb méretű kanapékat építsünk. A következő modulok csatolásával pontosan a szükséges hosszúságokat hozzuk létre, nem pedig a gyártó által javasoltakat. Tökéletesen adaptálhatjuk őket a rendelkezésünkre álló belső térhez. Rajtunk múlik, hogy mely modulokat, hányat választjuk és hogyan kapcsoljuk össze. És ez a moduláris kanapé teheti egyedivé belső térünket.

Milyen konfigurációkat állíthatunk össze moduláris kanapékkal?

Valójában ezek megtervezésekor csak a fantáziánk szab határt, de a leggyakrabban használt elrendezés az U betű vagy az L betű. Ami a hétköznapi kanapéktól megkülönbözteti őket, hogy nem kell, hogy mindkét oldalon azonos hosszúságúak legyenek . Az egyiken 5, a másikon csak 3 modult köthetünk össze. Érdekes eltérítés lehet az is, ha az egyik modult külön, karosszék formájában helyezzük el, ami koherens társalgót hoz létre a nappalihoz.

Milyen belső tereknél használhatjuk a moduláris kanapékat?

Az ilyen típusú kanapé kiválasztásakor ugyanazokat a kritériumokat követjük, mint egy szokásos kanapé esetében. Tehát itt is kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő színt: szín, textúra, fejtámla, lábtartó vagy láb típusa. Ezek a részletek adják meg a moduláris kanapéinknak a megfelelő megjelenést, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen stílusban bármilyen szobához hozzáadjuk.