Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Téri falfestmények

Téri falfestmények Téri falfestmények - Webáruház

Téri falfestmények

Az egyedi téri falfestmények a legjobb módja annak, hogy otthonában vagy irodájában életre keltsen egy unalmas falat. Egy téri falfestmény segítségével átalakíthatja a tér hangulatát és egyedi stílust adhat a helyiségnek.

Miért válassza a téri falfestményeket?

A téri falfestmények lehetővé teszik, hogy a falak mélységet és dimenziót kapjanak. Ezáltal a helyiség nagyobb és élénkebb hatást kelt. A festmények különleges módon játszanak a fényekkel és árnyékokkal, ami tovább fokozza a tér élményét.

Milyen stílusokban elérhetőek a téri falfestmények?

Az áruházunkban számos stílusú téri falfestményt találhat. Legyen szó modern, absztrakt, realisztikus vagy éppen vintage stílusról, nálunk mindent megtalál, amire vágyik. Választhat világos vagy élénk színek közül, vagy akár egyedi minták és formák között.

Hogyan helyezhetem el a téri falfestményeket?

A téri falfestmények elhelyezése egyszerű, és több lehetőség is van. A leggyakoribb módszer a központi elhelyezés, amikor a festményt a fal közepére helyezzük. Ezen kívül kísérletezhetünk az elhelyezéssel a helyiség jellemzői és a saját ízlésünk alapján is.

Hogyan tisztíthatóak a téri falfestmények?

A téri falfestmények tisztítása egyszerű és könnyű. Ajánlott puha ruhával vagy szivaccsal törölni a festményt, hogy eltávolítsa a porot vagy a szennyeződéseket. Kerülje a durva vagy erős tisztítószereket, mert ezek károsíthatják a festmény felületét.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan lehet eltávolítani a háttérképet? Tapéta eltávolítása a falról

A színes háttérképek divatja egyszer visszatér, egyszer elmúlik. Ezzel eljön az ideje, hogy vagy ragasszuk az anyagot a falra, vagy eltávolítsuk a tapétát. És bár a bemutatott példákból a munka első szakasza, azaz a tapéta ragasztása meglehetősen kellemes, a háttérképet nem távolítják el teljesen. Hogyan kell kezelni a tapéta falról való eltávolítását? Itt van az útmutatónk. Végigcsinálja a munka következő szakaszait: lépésről lépésre.

Téri falfestmények