Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Bútor kiegészítők

Bútor kiegészítők

Ha eredeti kiegészítőket keres a belső térbe, akkor nem találna jobb helyet! Üzletünkben stílusos dekorációkat és divatos kiegészítőket talál , mindezt otthona elhagyása nélkül! Semmi sem töltheti be a helyét, mint a megfelelően kiválasztott kiegészítők! Teremtsen egyedi hangulatot belső terében, és engedje szabadjára fantáziáját! Termékeink segítenek Önnek, hangsúlyozva belső terének esztétikáját és stimulálva az érzékeket.

Fogasok - mit kell akasztani ... hadd lógjon!

Nincs több ágyneműre, székre vagy kaotikusan szekrénybe csomagolt ruhakupac! Nálunk minden szekrényben vagy szekrényben megkapja, amire szüksége van. Engedje, hogy belső terei felesleges erőfeszítések nélkül legyenek rendezettek! Vessen egy pillantást kínálatunkra, és válassza ki, amire szüksége van, mi pedig gondoskodunk arról, hogy az új akasztókkal ellátott csomagja a lehető leghamarabb elérjen!

Szappanadagolók - tiszta élvezet!

Kínálunk praktikus és gyönyörű fürdőszobai kiegészítőket, például szappanadagolókat . Az apró részletek varázst kölcsönöznek a belső térnek, ugyanakkor élvezetesebbé teszik a mindennapi, hétköznapi tevékenységeket, például a kézmosást. Vessen egy pillantást szappanadagolóink kínálatára, és döntse el, melyik illik a fürdőszobájához a legjobban!

Illatgyertyák - érezd a légkört ...

Az illatos gyertyák aromája tökéletes hangulatba hozza Önt és vendégeit, társítja otthonát az eleganciával és a melegséggel, a hálószobában lebegő illat pedig kellemes emlékeket fog felidézni. Válassza ki a kedvenc illatát, vagy találjon valami perverz dolgot! Emeld ki személyiségedet az otthonodat feltöltő aromával! Készítsen ajándékot magának vagy valakinek, akit szeret, és lazítson gyertyáink melegségével és illatával!

Faliórák - ideje az órának!

Kínálatunkban stílusos és divatos faliórákat is talál, amelyek kiegészítik az Ön berendezéseit és hibátlanul mutatják az időt! Kínálatunkban elérhető órák között biztosan megtalálja azt, amelyet keres! Sok divatos dizájn már arra vár, hogy felakaszthassa a falára és díszíthesse otthonát!

kiegészítők - Vélemények a termékekről


Fém virágállvány LUX virágállvány 80x40cm fekete doboz LOFT
2022. október 12.
Nagyon örülök, nagyszerű design!

Fém virágállvány LUX virágállvány 80x60cm fekete doboz LOFT
2022. október 10.
Virágágyás egy reveláció!!!

Fém növénytartó METALLO 80cm fekete LOFT
2022. szeptember 11.
Ajánlom, virágágyás szilárdan készült.

Fém virágállvány CUBO 80x60cm fekete tetőtéri doboz
2022. augusztus 13.
Ajánlom, a virágágyás tényleg nagyszerű!!!

Fém virágtartó négy virágnak METALLO 112cm fekete LOFT
2022. augusztus 6.
Imádom a virágokat, és ez a virágágyás egy lövés a 10-ből! a minőség első osztályú.

Bútor kiegészítők