Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Polcok

Polcok

Könyvszekrények - saját otthoni könyvtár

A könyvespolc elengedhetetlen bútor minden olvasóbarát otthonában. Polcain elhelyezhető egy házi könyvtár regényekkel, útmutatókkal és verseskötetekkel. Egy ilyen könyvespolc sok helyiségben elhelyezhető - a nappaliban, az irodában, a hálószobában vagy akár egy ifjúsági szobában. Kedvenc tárgyainak megjelenítése kétségtelenül kellemes lesz a szemnek, és érdekes dekorációt is ad a szobának.

Fém állvány - nemcsak a kamrához?

A fém anyagokból készült állványokat megbecsülik megbízhatóságuk miatt. Erősségük az előnyük is, mert nagy súly alatt sem hajlanak meg könnyen. Ezért választják gyakran ilyen helyiségekbe, mint kamra, pince vagy műhely. Ezek azonban nemcsak a konzervek vagy eszközök tárolásakor hasznosak lehetnek. A bútorok nyers jellege tökéletesen kiegészítheti a divatos loft stílusú belső tereket.

Modern ipari könyvespolc

Folytatva a fémszerelvények által uralt aszketikus dekoráció témáját, lehetetlen az ipari stílusú polcokról nem is beszélni. Szerkezetük acél elemeket is tartalmaz, de a polcok fából készültek. Ezek a polcok a hagyományos formát ötvözik a modernista bájjal, ezért sok különböző helyiségbe illenek. A polcokon nemcsak könyvek, hanem díszítő elemek, családi ajándéktárgyak vagy apró cserepes növények is helyet kaphatnak.

Fa könyvespolc minden belső térhez

A sokféle választék ellenére a klasszikus fa polcok továbbra is az egyik legnépszerűbbek. Kiváló ajánlat nemcsak e tartós anyag rajongói számára, hanem mindenki számára, aki időtálló és masszív bútorokat keres. A fa polcok mind az otthoni irodában, mind a nappaliban elférnek, ahol az évek során összegyűjtött csecsebecséket mutatják be. Választhat egyszerű, hagyományos formájú bútorokat, valamint nem szabványosabbakat is.