Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Szekrények

Szekrények

Különböző szekrények

Szekrény - egy bútordarab, amelyet szinte mindenki használ. A szekrény szokásos koncepciója több alkategóriára osztható, vannak például éjjeliszekrények vagy modern szekrények. Minden bútordarab más anyagból készül. Választhatunk szekrényeket elegáns belső térhez, valamint retro vagy klasszikus stílushoz. A szekrények kialakításukban, céljukban és színeikben különböznek egymástól.

Designer belső bútorok

A dizájner bútorokat egyedi stílus jellemzi. Gyakran ritka anyagokból készülnek, és szerkezetükbe egy másik korszakból származó kiegészítők is szőttek, így bármilyen elrendezésre alkalmasak, és nagyon gyakran érdekes, jellegzetes pontjai annak a helyiségnek, amelyben találhatók. Megtalálhatja őket klasszikus, ipari vagy akár skandináv stílusban. A gyártók fáradhatatlanul követik a legújabb trendeket, és ügyesen bevezetik őket a bútorok stílusába.

Értékelhetetlen éjjeliszekrények

Az éjjeliszekrények jelensége a funkcionalitásuk. A leggyakrabban kis fiókos szekrények felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulnak a hálószoba dekorációjában, karaktert adva neki és számos funkciót ellátva. Az éjjeliszekrényre beállíthatunk ébresztőórát, telefont vagy könyvet tehetünk, amelyeket elolvasása után egy fiókba rejthetünk, ennek köszönhetően több helyet nyerünk a pulton. Az éjjeliszekrényeket különféle formákban, méretben és színekben találhatjuk, valamint tetszőleges számú fiókkal, amelyekbe mindent elrejthetünk, ami kéznél van az ágy mellett.

Funkcionális előszoba

A csarnoknak szánt kabinet rendkívül praktikus. Leggyakrabban az ajtó közvetlen közelében helyezkednek el, miközben cipőszekrényként és szekrényként is szolgál a dzsekik és kabátok számára. Vannak modellek beépített üléssel, így kényelmesebb a cipő cseréje, majd visszahelyezése. Az előszoba funkcionális szekrényében a szükséges háztartási cikkeket is elhelyezheti, tökéletes hely lehet egy tűzoltó készülékhez vagy egy otthoni elsősegély-készlethez.

Modern szekrények

A minimalizmus és a retro stílushoz való visszatérés idején a modern szekrények illeszkednek az ötlet koncepciójához. A tévé alatti nagy és kevéssé mozgatható fiókos szekrény helyett felhelyezhetünk egy modern szekrényt, amely kevés helyet foglal el, és ugyanakkor teljesíti az összes szükséges funkciót. A kivitelezés pontossága és alakja hatékonyan vonzza a háztartás minden tagjának és vendégének a figyelmét. A modern szekrények fontos elemei minden modern belsőépítészetnek.