Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Irodai fotelek

A megfelelő szék megválasztása növelheti a munka vagy a pihenés kényelmét. Minden tevékenységtípushoz más és más típust kell kiválasztani. Online áruházunkban sokféle bútor található, ennek köszönhetően az egész napot kellemesen fogjuk tölteni, függetlenül az elvégzett tevékenységektől. Milyen választást tegyek? Íme néhány lehetőség.

Irodai fotelek - mindenekelőtt a kényelem

Időnk túlnyomó részét a munkában töltjük. Ezért az ülés minőségének a legmagasabb szinten kell lennie. Választékunkban található irodai fotelek karfákkal, valamint a magasság és a háttámla beállításának lehetőségével rendelkeznek. Minden embernek más a magassága és testalkata. Munka közben nem feledkezhetünk meg a rövid pihenőidőkről. Ezért vannak foteljeinkben fejtámlák is, amelyeknek köszönhetően nemcsak a gerinc, hanem a fej is pihenni fog.

Bőr fotelek - miért éri meg?

A bőr fotelek exkluzív megjelenésükkel vonzzák a figyelmet. Általában látjuk őket, többek között. az igazgatók, vezetők vagy ügyvédek irodáiban. Nagyon kényelmes. Kiváló kinézetük mellett a munka maximális kényelmét is biztosítják, ennek köszönhetően meghozhatja a legnehezebb döntéseket. Érdemes megemlíteni, hogy az ilyen típusú fotelek természetes vagy ökológiai bőrből készülhetnek.

Exkluzív irodai fotelek - miért érdemes megismerkedni velük?

Az irodai belső tereket exkluzív fotelekkel kell felszerelni, amelyek hangsúlyozzák a szoba eredeti megjelenését. A munka közbeni kényelem természetesen elengedhetetlen. A megjelenés azonban kiegészíti bármely iroda berendezését. Az exkluzív irodai foteleket modern megjelenés jellemzi. A hatalmas színválaszték lehetővé teszi, hogy üzletünk fotelját a meglévő elrendezéshez illesszük.

Irodai bútorok - mi legyen annak?

Az irodabútornak minden irodának kirakatnak kell lennie. A megfelelően kiválasztott választék vonzóvá teszi a különböző vállalkozókat, ennek köszönhetően nő a vállalat bevétele. Sőt, a tervező irodai szék kiválasztása a modern gondolkodás jele a jövőről és a fejlődésről. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, és kérdése vagy kétsége esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Irodai fotelek