Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Csillárok

Csillárok

Csillárok

A csillárok hagyományos világítás, amely nemcsak a nappaliban, hanem a hálószobákban és a szállodákban is megjelenik. Ezen belső elemek mindegyike lehet klasszikus vagy modern. A fent említett helyek mindegyikéhez és még sok máshoz csillárokat talál, egyszerűbb kialakítású és sokkal kifinomultabb. Különböző szélességűek és magasságúak. Minden attól függ, hogy milyen típusú szobákat keres. Vajon azoknak, akiknek magasabb a mennyezetük, nagyobbak a területük, vagy éppen ellenkezőleg, alacsonyaknak és kicsiknek.

Mit kell tudni, amikor függő csillár vásárlásáról dönt?

A nappali, a hálószoba vagy a szálloda csillárjának kiválasztásakor figyelembe kell vennie, amit már említettünk, és milyen stílusú a belső tér. Klasszikus vagy modern? Milyen típusú bútorunk van, padló, kiegészítők, milyen színek dominálnak? Egy másik fontos kérdés, hogy milyen fényerőt szeretnénk elérni egy adott helyiségben? Minden bizonnyal más intenzitású megvilágítást szeretnénk elérni a nappaliban, amelyet sokan használnak, és valószínűleg gyakran a nap folyamán, másként a privát hálószobában, és még mindig másként a szállodai szobában, amely leggyakrabban két funkciót (nappalit) kombinál. nappal és hálószoba éjjel). ). Természetesen egy szálloda éttermében vagy folyosóin más típusú elemeket is választhat. A nagy, erősen díszített vagy meglepő alakú csillárok gyönyörűen fognak kinézni, és karaktert adnak ezeknek a helyeknek. Végül rendkívül fontos, hogy az adott helyiséghez megfelelő méretű csillárt válasszuk. Nagy belső térben egy kisméretű lógó csillár nem fog jól működni, nem fogja jól megvilágítani az egész szobát vagy folyosót. A kicsiknél azonban a túlméretezett csillár az eltérés benyomását kelti, megzavarja a szoba arányait és túlzottan adagolja a fénymennyiséget.

Függő csillárok ipari és modern szobákban

A csillárok, például az izzók megjelenítése, tökéletesek az utóbbi időben nagyon divatos ipari helyiségekhez. A modern stílus szerelmesei javaslatainkban nagyszerű függő csillárokat találnak, amelyek alkalmasak az ilyen típusú belső terekhez. Egy ilyen elem nagyon gyakran nagy hangsúlyt fektet a belső stílusra, néha szigorú, különösebb kiegészítők nélkül. A jól látható színek, amelyek illeszkednek az egész belső tér színeihez, például fehér, szürke vagy barna, tökéletesek a modern szobákhoz.

Kristály csillárok

A fent említett belső stílus rendkívül fontos. Klasszikus stílusban nagyon jó kristálycsillárokat választani, például gyertya alakú izzókkal. Az ilyen típusú csillárok gyönyörűen fognak kinézni például egy nagyon méltó nappaliban vagy a hagyományos elemek által uralt szállodai szobában. Tökéletes kiegészítői lesznek. Üzletünkben ezek nagy választékát találja. Mind szépek és szilárdan készültek. Színét tekintve az arany elemekkel ellátott kristálycsillárok tökéletesek a klasszikus elrendezéshez. Az arany megadja ennek a világításnak a méltóságát.

Ismerje meg üzletünket

Garantáljuk, hogy üzletünk csillárjait megtalálja minden kívánt szobához. Ezek az elemek elsősorban tökéletes hangsúlyt fektetnek az egész szoba esztétikájára. Az áraik valóban alkuképesek. Gondoskodunk arról, hogy kínálatunk változatos és minden ügyfél igényeihez igazodjon. Szeretjük a szépséget és minden részletre figyelni. Hisszük, hogy a függő csillárok mindig is voltak és lesznek a stílusos belső tér gyönyörű kiegészítői.

Világítási Tudásközpont - Blog

Divatos, loft stílusú póklámpa Loft pók lámpa

A tetőtéri stílusban berendezett helyiségekben megfelelő díszítőelemeknek kell lenniük. A durva állapotú falakat, a szabad vezetékeket vagy csöveket megfelelő megvilágítással kell kiegészíteni. A tetőtér belső tereit a divatos póklámpa fogja hangsúlyozni, amely - a dekoratív funkció mellett - központi fényforrásként tökéletes lesz. A készüléket nem csak loft stílusú helyiségekben szabad használni. A póklámpa ipari és modern stílusban is megtalálható lesz.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Csillárok