Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Csillárok

Csillárok

Csillárok - időtlen világítás

A csillár olyan lámpatípus, amelyre jellemző, hogy több fényforrás is felszerelhető. Leggyakrabban nagy belső terekbe szerelik őket, mert egyenletesen szétszóródó fényt adnak. A csillárok kétféle lencsével rendelkeznek: a lencsék felfelé, a lencsék pedig lefelé. A lencsék felfelé nézve közvetlen szétszórt fényt kapunk, amely a mennyezetről tükröződik, és ha a lencsét lefelé választjuk, fényt kapunk, amely a lencse belsejében fókuszál.

Miért csillárok?

Kétségtelen, hogy a csillárok az időtlen világítás. A divat- és tervezési trendek után csak formájukat változtatják meg. A mai napig még mindig készülnek a klasszikus többfegyveres minták. A csillárok történelmi mintákból állnak, amelyeket általában színes fémek alkotnak. A kristálycsillárok nagyon népszerűek.

Világítási Tudásközpont - Blog

Divatos, loft stílusú póklámpa Loft pók lámpa

A tetőtéri stílusban berendezett helyiségekben megfelelő díszítőelemeknek kell lenniük. A durva állapotú falakat, a szabad vezetékeket vagy csöveket megfelelő megvilágítással kell kiegészíteni. A tetőtér belső tereit a divatos póklámpa fogja hangsúlyozni, amely - a dekoratív funkció mellett - központi fényforrásként tökéletes lesz. A készüléket nem csak loft stílusú helyiségekben szabad használni. A póklámpa ipari és modern stílusban is megtalálható lesz.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Csillárok