Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Étkező asztalok

Étkező asztalok

A tisztességes étkezőasztalok kényelem és elegancia. Az ebédlőben asztalra és néhány székre lesz szükség - néha négy, néha hat, a nagyobb étkezőkben pedig akár nyolc vagy tíz szék is hasznos lehet. A modern asztalok szépek és egyedi stílusúak. A dekoratív jelleg és a funkcionalitás kombinációja nagyon fontos. Az ebédlő asztalát szalvétával lehet letakarni, rátenni, majd rájuk tenni a tányérokat és poharakat. Így a kendő nem lesz foltos, mert a párnák megvédik a kendőt a sérülésektől.

Modern étkezőasztalok

Ezek általában négyzet alakú vagy téglalap alakú táblák. A nappali asztal kicsi, de nagyon kényelmes. A modern étkezőasztalokat jó minőségű fából kell készíteni, néha fémből és fából - a teteje fa, a lábai pedig fémek. Az ilyen bútordarabok minősége azért fontos, mert legalább több évig megvásárolják. Az asztalok kihajthatók, egy vagy négy lábon, ami teljesen hagyományos. Néha van egy polc az asztal alatt, amelyre újságokat, könyveket, néha alapvető cikkeket helyeznek el.

Nappali asztal

A kissé áttört tetejű asztalok lenyűgözőek. Nem szükséges terítővel letakarni őket, fedél nélkül hagyhatja őket. Az ilyen asztalok eleganciája és stílusa a mindennapi működés alapja. A tölgyfa és a fém lábak kombinációja klasszikus. Fém lábakon asztalokat is találhat üvegtetővel - természetesen edzett üvegből, ami rendkívül tartós. Egy ilyen gyönyörű asztalt mindenképpen érdemes választani. Két személyes kis asztalok fémből (lábakból) és fából készült tetejéből készülhetnek. Az ilyen asztal minősége és eleganciája több mint nyilvánvaló.

Miből készülnek a modern étkezőasztalok?

A modern étkezőasztalok különféle anyagokból készülnek: rattan, fa, fém, üveg vagy raklapok - ezek a legmodernebb megoldások, a tetőtér belső tereire jóak és olcsók. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg étkezőasztal-kínálatunkkal!