Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Asztali lámpák

Asztali lámpák

Asztali lámpák - minden otthon nélkülözhetetlen eleme

Lakást vagy házat rendezve, a berendezésének számos elemét figyelembe vesszük. Az egyik a világítás választása. Túl gyenge, túl erős vagy rossz helyekre van helyezve - elronthatja a végleges elrendezési hatást. Ezért érdemes ezt a kérdést jól meggondolni és gondolkodni arról, hogy elegáns asztali lámpákkal felszerelje a lakását. Ez a fajta láthatatlan és gyakran figyelmen kívül hagyott világítás tökéletes kiegészítője lehet a helyiségnek, egyedülálló hangulatot teremtve és egyedülálló jelleggel.

Asztali lámpa - nem csak az asztalon

Az asztali lámpák megfelelő elrendezése kellemes, meleg és hangulatos légkört biztosít minden belső térben. A hálószobában és a nappaliban nem lehet hiányozni. Ezek azonban pótolhatatlanok az étkezőben, a folyosón vagy a gyermekszobában. Az idők, amikor a mennyezeti lámpa volt az egyetlen fényforrás, már régóta eltelt. Jelenleg a függesztett lámpák, állólámpák, asztali lámpák és asztali lámpák kombinációjának köszönhetően minden körülmények között elérhetjük a megfelelő fényhatást. A hálószobához ideális asztali lámpa. Az ágy közelében, a szekrényben vagy az éjjeliszekrényben éjszakai fény lesz. Ha azonban a mennyezeti lámpával kapcsolatos segédvilágításról gondoskodunk, ami diszkrét fényt ad nekünk, így intim, intim hangulatot biztosítva, állítsa be a lámpát az öltözőre vagy ablakpárkányra. Ezzel szemben a nappali, amely a házunk legnagyobb szobája, a kulcskérdés jól átgondolt és változatos világítás. Egy stílusos asztali lámpa, amely egy bútor vagy egy oldalsó asztal tetején helyezkedik el a kanapé vagy fotel közelében, garantálja a kellemes és céltalan világítást, amely elősegíti a délutáni pihenést.

Stílusos asztali lámpák - modern, klasszikus, ipari ...

A lunares.pl-nál a legjobb divattervezők és neves gyártók legmodernebb asztali lámpáinak széles választékát találja, ami garantálja a legmagasabb minőséget, figyelemmel minden, még a legkisebb részletre is, a nagy ellenállásra és a lámpa kényelmes használatára. sok év. Függetlenül attól, hogy a lakás milyen stílusban van berendezve, a lunares.pl mindenki megtalálja az asztali lámpamodellt, amely megfelel az elrendezésnek, valamint az egyéni ízeket, preferenciákat és igényeket. Kínálunk exkluzív asztali lámpákat, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú elrendezésbe, mind minimalista, mind modern, ipari és tetőtéri, valamint klasszikus, rusztikus vagy szüreti. A stílusos asztali lámpák, amelyeket a lunares.pl bolt kínál, különböző anyagokból készülnek. Kerámia és üveg lámpák vannak, amelyek tökéletesen tükrözik a lámpabúra alá eső fényt, és ideálisan tágas belső terek. Számos fémből készült modell is van, amelyek helyettesíthetők az ipari stílus belső terének jellegének hangsúlyozására. A lunares.pl-on exkluzív asztali lámpák találhatók, amelyek nemcsak funkcionális fényforrást jelentenek, hanem egy szép és szemet gyönyörködtető dekorációs elemét is otthonának.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Rusztikus belső terek Rustic floor lamp

Rusztikus világítás és rusztikus stílus

Olvassa el az idei divatos belsőépítészeti trendeket, vagy nézze meg, mit készítettünk Önnek a rusztikus lámpák kategóriájában.

Rusztikus stílus - a közelmúltban nagyon divatos. Sok építész bemutatja a projektjeinek. Rengeteg ember ihletet merít az internetről, és rusztikus stílusban rendezi át vagy fejezi be belső terét. E stílus jellemzői összetettek. Ezenkívül számos tervezői trend hatása az évek során megváltoztatta és megváltoztatta a rusztikus stílus meghatározását.

Mi okozta, hogy ez a látszólag szerény építészeti irányzat ennyi ember szívét elnyerte és sok támogatót elnyert? Kíváncsi vagy, mi a rusztikus stílus? Kezdjük az elejétől.

Asztali lámpák