Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Padlón álló LED lámpatestek

Padlón álló LED lámpatestek

A padlólámpák gyakorlati célokra vannak felosztva, olvasó karral és díszítőelemekkel, és egyedi fényforrást hoznak létre.

LED padló lámpák - technológia

A LED technológiával felszerelt lámpák gyakran beépített fényerőket tartalmaznak, amelyek szabályozzák a fény intenzitását. Ez lehetővé teszi az energiafogyasztást az Ön igényeinek megfelelően. Számos LED-es fényszóró rendelkezik IP-védelemmel, amely lehetővé teszi számukra a szabadban történő használatát.

A LED izzók sokkal fontosabbak, mint a klasszikus vagy akár halogén. A fény színének különböző változatai közül választhatunk, hogy a kívánt légkört hozzuk létre számunkra.

A LED álló lámpák használata a szobákban

Díszítéssel, álló lámpákkal, ellentétben az asztali lámpákkal, a karcsú formákkal díszített szobákat emelés vagy asztalok használata nélkül kell díszíteni. Tökéletesen kiegészítik a mennyezeti lámpatesteket, különösen a mennyezeti lámpatesteket.

Ha egy bensőséges, bájos szalonra törekszünk, ahol esténként könyvet töltünk, jó minőségű LED-es lámpát kell fogadnunk a kiegészítő világítással. Érdekes megoldás a reflektorok használata a tükör közelében. Ez lehetővé teszi a belső optikai bővítést.

A nyers helyiségekben, sok természetes anyaggal, például fával, jó, ha egyszerű és nagy lámpákat használunk visszafogott színekben. Ha szeretnénk újjáéleszteni a belsejét, ami túl szürke és komor számunkra, elegendő egy piros vagy sárga színű, világos színű lámpa.

Gyermekszobák és irodák gyakran elégtelen világításban szenvednek. Egyetlen panel vagy mennyezeti lámpa elegendő az általános világításhoz, de nem a tanuláshoz vagy a munkához. Az asztalhoz közeli erős álló lámpa megoldja a problémát, és ezenkívül érdekes dekoráció lehet.

LED világítás álló lámpákban

Ma már lehetséges a dekoratív értékek és a lámpák gyakorlati felhasználásának kombinálása. A LED-es fényszórók nagy mennyiségű fényt hozhatnak létre, és ezzel egyidejűleg a szalon kiemelkedő jellegét is jelentik. Fontos szempont, hogy sok lámpa felhasználó elfelejti a jobb oldali árnyékolást. A nagy, átlátszó lencsék optikailag nagyítják a helyiséget, és világos, diffúz fényt adnak. Szűkebb és beépítettebb fókusz fénysugarakat árnyal, és lehetővé teszi az úgynevezett effektus hívását. egy fényoszlop, amely a mennyezet felé irányítja a belső teret. A fénynek áthatolhatatlan árnyalatok hangulatos, hangulatos légkört teremtenek a fénysugár formájában, amely csak egy kis helyet foglal el.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!