Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kis asztalok

Kis asztalok

A legjobb dohányzóasztalok otthonában

Minden dohányzóasztal remek és hasznos bútor otthona vagy lakása számára. Remekül mutatnak, függetlenül attól, hogy egyenes, fehér lábuk van-e, vagy meghosszabbított, fém alakú, kör alakú lábuk. Kávét vagy italokat fogyasztanak barátaikkal és családtagjaikkal, valamint díszek polcaként.

A nappali nagy padja a vendégek fogadásának alapja. A nappali padok találkozóhelyként szolgálnak. Főként nagy felületük miatt ebédlőasztalként is használják őket. Elegánsak és minimalisták, mindig mindenki lelkesen választja őket, így biztos lehet benne, hogy vendégei mindig ízlésüktől függetlenül örülni fognak! Forgatható, üvegből vagy fából - a nappali nagy padjai elsősorban multifunkcionálisak.

Hasznos a fehér konzol?

A kérdésre a válasz egyszerű - természetesen, igen! A fehér konzol tökéletesen alkalmas fénykép vagy edény elhelyezésére, rajta egy növény, valamint egy tükör, amellyel gyorsan sminkelhet. A fehér szín egyszerre nagyon sokoldalú és divatos. Tökéletesen illeszkedik bármilyen dekorációhoz.

Fehér dohányzóasztal, modern hely a megbeszélésekhez

A fehér dohányzóasztalok tökéletesek otthona központi helyeként. Feladatuk a vendégek fogadása! Nekik köszönhetően sok témáról beszélhetünk. A fehér jól harmonizál a fekete vagy más fehér bútorokkal. Nem is olyan népszerű, mint a fa, így könnyű és esztétikus módon kitűnhet. A dohányzóasztalok általában négy lábasak, bár természetesen ez nem szabály.

A modern, átlátszó dohányzóasztalok a legújabb divat! Nézd meg miért.

A közelmúltban a modern, egyszerűen átlátszó dohányzóasztalok egyre népszerűbbek. Az üveg vagy a plexi a leggyakrabban választott anyagok. Mindkettő tartós és remekül mutat, különösen nappali fényben. Ugyancsak nem hajlamosak a karcolásokra, mint például a fából készült asztalok esetében. Az üveg plaszticitása összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a faé.

Kis asztalok