Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Kültéri, kerti fali lámpák

Kültéri, kerti fali lámpák

Kültéri fali lámpák

Lámpák, mint a ház falainak díszítése

Bármely ház vagy nyilvános épület falai díszíthetők kültéri fali lámpákkal. A gyártók megfelelnek az egyre igényesebb ügyfeleknek - olyan külső lámpákat hoznak létre, amelyek elsősorban a modernista dizájnra és a világítótestekre épülnek. A fontos kérdés megjelenése mellett a külső fények kiegészítő funkciói is vannak. Itt választhatunk a standard 230V vagy napelemes lámpák közül. A kültéri világítótestek használata rendkívül hasznos a szürkés érzékelővel rendelkező lámpa kiválasztása is. Azok számára, akik számítanak a gazdasági fényfogyasztásra, előkészítettünk egy kültéri led lámpák ajánlatát.

Az épület megvilágítása sötétedés után kültéri sconces használatával

A kültéri lámpák olyan lámpák, amelyek bármilyen időjárási viszonyokhoz igazodnak: hótól esőig, magas hőmérsékletig. Erős alumíniumból rozsdamentes acélból készültek, és nagyon hosszú ideig működnek. Az egyes fali lámpák mellett a gyártó 3 éves garanciát ad. A megfelelő kültéri világítás kiválasztásakor figyelmet kell fordítanunk egy ilyen lámpa megjelenésére is, lehetőleg, ha a lámpa megfelel a stílusnak, amelyben a házat tervezték. Online áruházunkban lehetősége van a megfelelő kötés kiválasztására. Kínálatunk nagyon széles - a klasszikus külső falaktól a rusztikus külsőtérig, a modernista falfelületekig.

IP védelmi szint a kültéri fali világítás kiválasztásakor

"Nemzetközi védelmi besorolás" rövid idő alatt. Ez a külső falonkénti minden termékkártyán található érték. Ez fontos információ - ha egy lámpát az épületen kívül akar telepíteni. Az IP értéke azt jelzi, hogy a termékház milyen mértékben védi a belsejét a veszélyes részek, kis alkatrészek vagy víz bejutásától. A külső világítótesteknek IP 54 védettségi fokozatú vagy 4-nél nagyobb IP-minősítésű második számmal kell rendelkezniük.

Kültéri fali lámpák - Vélemények a termékekről


TYLER 96104/11
2019. július 10.
Nagyon jó ár elfogadható áron - többször is igénybe veszem egy online áruház szolgáltatásait

CROWN 40281/06
2019. június 19.
A minőségnek megfelelő ár, javasoljuk, hogy vásároljon ebben az üzletben

NEIL 40382/82
2019. június 9.
Szilárd anyag.

TAO 100W kültéri fali lámpa
2019. május 12.
Kiváló termék elfogadható áron. ajánlom ezt az üzletet. marta

Kültéri mennyezeti lámpa CUBE CB-S AL
2018. április 4.
Szeretne ma lámpát vásárolni, és holnap biztosan megkapná? sikerült :) ajánlom az eladót. rozalia.

Világítási Tudásközpont - Blog

Rusztikus belső terek Rustic floor lamp

Rusztikus világítás és rusztikus stílus

Olvassa el az idei divatos belsőépítészeti trendeket, vagy nézze meg, mit készítettünk Önnek a rusztikus lámpák kategóriájában.

Rusztikus stílus - a közelmúltban nagyon divatos. Sok építész bemutatja a projektjeinek. Rengeteg ember ihletet merít az internetről, és rusztikus stílusban rendezi át vagy fejezi be belső terét. E stílus jellemzői összetettek. Ezenkívül számos tervezői trend hatása az évek során megváltoztatta és megváltoztatta a rusztikus stílus meghatározását.

Mi okozta, hogy ez a látszólag szerény építészeti irányzat ennyi ember szívét elnyerte és sok támogatót elnyert? Kíváncsi vagy, mi a rusztikus stílus? Kezdjük az elejétől.

Kültéri, kerti fali lámpák