Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Kültéri, kerti fali lámpák

Kültéri, kerti fali lámpák

A kültéri fali lámpák helyi fényt biztosítanak, amely dekoratív módon megvilágítja a ház falait, a kert külsejét. Ez a fajta világítás telepítésében, funkciójában és világítási szintjében különbözik. A formák hatalmas választéka áll rendelkezésre, de a legnépszerűbb modellek a kerek, ovális és hosszúkás.

Kültéri fali lámpák - praktikus és dizájnos világítás

A legtöbb lámpatest dizájner modell, komplex dekorációval és vonzó megjelenéssel. Fényes díszei lesznek minden kertnek, minden homlokzatnak. Leggyakrabban a kerti burkolatok fémből készülnek, az egyes részek pedig arany és ezüst patinával készülnek. A kültéri fali lámpák háza fémből vagy műanyagból készül, védve a nedvességtől, és bizonyos esetekben rácsokkal ellátva, hogy megvédje a sérülésektől. A fali burkolatokat általában a ház bejáratánál kell felszerelni.

Sokan hozzászoktak ahhoz, hogy kiváló minőségű világításra van szükség ahhoz, hogy otthon megteremtse a szükséges kényelmet. A kültéri fali lámpa közvetlenül az épület falára vagy a kerítésre szerelhető. Ez a fajta világítás nemcsak megjelenés szempontjából vonzó, hanem nagyon funkcionális is.

A kültéri fali lámpák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, magas fokú védelemmel rendelkeznek, pl. IP55, amely garantálja a por, por és víz ellenállását. Nagyon hatásos formákat öltenek, például pitypanggolyót helyeznek a kosárba, ovális mennyezeti lámpát matt üveggel. A fali lámpák gyakran a klasszikus és modern kombinációi, és jól mutatnak a kertben és a ház felhajtóján.

Dekoratív kerti burkolatok

A kerti fali lámpákat úgy tervezték, hogy megvilágítsák a kerti sikátorokat, kiemeljék a gyepeket, ösvényeket, megteremtsék a régi park hangulatát, és megvilágítsák a szabadtéri kávézókat és bárokat.

Úgy tervezték, hogy biztosítsák a tér jó megvilágítását sötétben. A fali lámpák jól megbirkóznak vele, megfelelő fényt adnak a tér felderítéséhez. Ez a fajta világítás általában alumíniumból, üvegből és műanyagból készül. A kerti fali lámpák egy részén LED -ek találhatók, amelyek sötétben nemcsak megvilágítják a kertet és a környéket, hanem díszítik is.

A klasszikus kerti fali lámpa ólomüveg ablakú függesztéken gyönyörűen néz ki, patina színű alumíniumból készült E27 izzóhoz, IP 47 védettségi fokozattal, amely megerősíti a jó tömítettséget és ellenállást a különböző környezeti tényezőknek. A hatékony és praktikus kültéri világítás másik példája a kerti fali lámpa, beépített LED-es fényforrással, amely alulról és felülről terjed, hatékony világítást biztosít. Az érdekes ovális ház modern kialakítású, és különféle építészeti stílusokban használható.

Fali lámpák mozgásérzékelővel

A LED -technológia egyik legújabb vívmánya a mozgásérzékelővel ellátott fali lámpák. Az ergonómia, a kényelem és az energiatakarékosság kritériumai alapján ez a típusú világítás a legjobb és leggazdaságosabb megoldásnak bizonyult.

Mozgásérzékelővel ellátott fali lámpákat használnak a ház melletti terület díszítésére, és a legfunkcionálisabb kategóriába tartoznak, azaz a tér, a szabad tér és a terasz ideiglenes megvilágításához szükséges világításhoz. A fali lámpák nagyon kényelmesek, csak akkor világítják meg a terület szükséges részét, ha szükséges, és nem folyamatosan. Leggyakrabban a mozgásérzékelővel rendelkező modellekben most LED -lámpákat használnak, amelyek lágy, szinte napi frissességet biztosítanak a nap bármely szakában.

Ezek lehetővé teszik, hogy jelentősen megtakarítsák az áramot, és a tervezési döntések végrehajtásának lehetősége lehetővé teszi számukra, hogy megvilágítsák mind a reklám-, mind az építészeti tárgyakat, valamint bármely terület üdülőterületét. Néhány mozgásérzékelővel ellátott fali lámpa mozgatható fejjel rendelkezik, amelynek köszönhetően a fénysugarat bármilyen megfelelő síkba lehet irányítani.

Az olcsó kültéri fali lámpák fő előnyei

Az épület homlokzatának sajátos építészeti elemei lehetnek, amelyek jellemzik a stílusát. Az olcsó kültéri fali lámpák nemcsak gazdaságosak, hanem a dekoratív részleteket is hangsúlyozzák, és hatékonyan megvilágítják a területet.

Az olcsó kültéri fali lámpákat a következők különböztetik meg:

  • Lehetőség a bejárat megvilágítására, de ugyanakkor nem irányítani a hatalmas világítást.
  • A könnyű telepítés lehetővé teszi, hogy bármilyen falra szerelje.
  • Ha a burkolatokat egy vagy másik irányba forgatja, akkor létrehozhatja a szükséges nyomást a homlokzaton.

A fényszóró fali lámpák típusa miatt a következő típusok vannak:

  • A fény eloszlató része alul található, felül pedig fedett. Ez a lámpamodell segít olyan hatás létrehozásában, amelyben megvilágított terület jön létre a fali lámpa alatt.
  • A kombinált változatok minden lehetséges típust ötvöznek, és minden irányba megvilágítják a területet.
  • A teljesen zárt házak gyakran matt árnyalatokban készülnek, ezért gyenge a megvilágításuk.

Klasszikus dekoratív és olcsó kültéri fali lámpa alumíniumból és cseresznye színű műanyagból, érdekes kialakítású, rusztikus és retro elrendezésben használható. Ez a fajta világítás csak egy példa a világítási termékek nagy választékára, amelyek elfogadható áron megvásárolhatók.

Világítási Tudásközpont - Blog

Rusztikus belső terek Rustic floor lamp

Rusztikus világítás és rusztikus stílus

Olvassa el az idei divatos belsőépítészeti trendeket, vagy nézze meg, mit készítettünk Önnek a rusztikus lámpák kategóriájában.

Rusztikus stílus - a közelmúltban nagyon divatos. Sok építész bemutatja a projektjeinek. Rengeteg ember ihletet merít az internetről, és rusztikus stílusban rendezi át vagy fejezi be belső terét. E stílus jellemzői összetettek. Ezenkívül számos tervezői trend hatása az évek során megváltoztatta és megváltoztatta a rusztikus stílus meghatározását.

Mi okozta, hogy ez a látszólag szerény építészeti irányzat ennyi ember szívét elnyerte és sok támogatót elnyert? Kíváncsi vagy, mi a rusztikus stílus? Kezdjük az elejétől.

Kültéri, kerti fali lámpák