Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Angol lámpák

Angol lámpák

Az angol stílus nagyon laza fogalom. Ez biztos, hogy azt mondják, hogy nagyon kényelmes, otthoni belső, hogy szeretik a gazdag szép részleteket, fa, puha párnák és textíliák általában nagy kanapék és fotelek, hogy keverék. Angol stílusú lámpák legyen nagyon kényelmes és hangulatos, hogy a legjobb a szobából. Egy másik jellemző a középső fény ellen. A britek előnyben részesítik a padlólámpákat, az asztali lámpákat és a szép sconceseket, míg az angol stílusú mennyezeti csillárok csak ünnepi alkalmakkor világítanak.

Angol lámpák - alapvető stíluskövetelmények

Az angol stílusban kialakított belső tér kialakításakor az egyik legfontosabb feladat a lámpák megfelelő választása. A hagyományos angol stílusú belső terekben a klasszikus csillárok és sconces gyakran nemcsak a szobai világításhoz, hanem a díszítéshez is használatosak.

Az angol klasszikus lámpák időn kívül léteznek, és mindig szükségesek és megfelelőek. A klasszikus csillárok, lámpák és fali lámpák hagyományos formái hangsúlyozzák az angol belső terek komolyságát és eleganciáját. A lámpák gyártására szolgáló anyagok változatlanok maradnak: a kristály, az üveg, a fém, a sárgaréz, az ezüst és az arany még bűvös és varázsa is az angol belső tereknek.

Az angol világítás a legelegánsabb mennyezeti lámpák a világító lépcsők, folyosók, folyosók, konyhák számára. A hangulat megteremtésének fő fényei asztali lámpák, mivel a puha alacsony szintű világítás kellemesebb hangulatot biztosít a belső térnek. A kandalló melletti karosszék egy olvasólámpával ellátott padló lámpával az angol kényelem szinonimája.

Mi teszi ki az angol világítást?

A hangulatos, szép lámpák és lámpák nagy választéka az angol stílusban azok számára, akik szeretik a helyi világítást. Kísérletezhet mindenféle textíliával és befejezéssel. Minél kényelmesebb a fényforrások, annál jobb.

Azonban nem használhat többszínű vagy halogén világítást, bármilyen háttérvilágítás nem alkalmas az angol stílusban . Ez a stílus több, mint a hagyományos. A világításnak a lehető legkellemesebbnek kell lennie.

Példák az angol lámpákra

Figyelem a részletekre: a tapéta mintáján minden másnak át kell fednie magát, még akkor is, ha ez egy kis fali lámpa. Ha a fal motívum leveleket tartalmaz, a bronz / aranyfényű fémkerettel ellátott csillár és a fehér opálüveg árnyalatai szépek lesznek. A keret és a lámpabúra körül a finoman fonott levelek hangulatot és sajátosságokat adnak. Ez az angol stílusú csillár a nappaliban, az étkezőben, a hálószobában és a folyosón fog használni.

Fém és üveg álló, asztal, függesztett lámpák, fali lámpák a tökéletes anyagok pótolhatatlan kombinációja az angol stílus hangsúlyozására. A nappali és a hálószoba elrendezésének jó eleme lesz a szép és finom, állandó angol lámpatest, melynek alapja aranyból készült fém, bámulatos rúd formájában. A világos bézs árnyékában lévő lámpa árnyékolja a tervező ötletének visszafogását.

Egy lenyűgöző fali lámpatest, amely kiegészíti a házat, egy kettős falú lámpa, amely az angol és a klasszikus stílusokra utal . A klasszikus angol lakberendezések a hagyományos angol belső terek szerves részét képezik. A fekete fémből készült, egyetlen kontúrra szerelt szürke lámpaburkolatban található két külön fényforrás nemcsak a stílus hangsúlyozására lesz, hanem a nappali, a hálószoba, az étkező és a folyosó érdekes díszítése is.

A kristály és a fém olyan anyagok, amelyekből fényes csillárok és angol függő lámpák jönnek létre, amelyek a nappali világítást alkotják. A rézből és kristályból készült csillár hozzáadja a lakást, ahol megtalálható, design és hangulat. A megvilágítás tökéletes lesz a nappaliban. A zavaró kristályok kifinomultságot, hangulatot adnak és ünnepélyes érzetet teremtenek.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.