Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

3D háttérképek

3D háttérképek

Faliképek a 3D-s falhoz - utat a rendkívüli belső térbe

A 3D-s falfestmény különféle formákat ölthet, kezdve a nagy formátumú kültéri fotózástól a bonyolult geometriai mintákig, amelyeket a valóságban sem próbálhat meg újra létrehozni. Mindegyik esetben ugyanarra a hatásra összpontosít - a belső teret kell díszítenie, de a meglepetést is meg kell teremtenie, hogy a háromdimenziós térben való illúziót keltse. Ennek a 3D hatásnak további értéke van - a 3D háttérképpel díszített belső tér vizuálisan megnövekszik. Ennek köszönhetően egy kis nappali is tágas benyomást kelthet. A 3D-s fotótapéta ragasztása a kanapé mögötti falra egy általános eljárás - akkor azt a benyomást keltheti, hogy az ülés például a láthatáron végződő réten áll. A megfelelő grafika kiválasztásával díszítjük a nappali, a konyha és a hálószoba falát.

3D háttérképek a hálószobához és a nappalihoz

A nappali és a hálószoba azok a szobák, amelyek legtöbbször 3D-s háttérképeket helyeznek el a falakon. A nappaliban a tapéta feladata általában a belső tér optikai nagyítása, a hálószobában a kikapcsolódásnak és nyugalomnak kedvező légkör kialakítására összpontosítunk.

A 3d falfestmények általában egy kiválasztott falra vannak felszerelve. Leggyakrabban a falra, amelyre figyelni akarunk, vagy annak, amelynek a legjobb dimenziója van, vagyis a legtöbb szabad hely. Azonban néha a falfestményt úgy tervezték, hogy elterelje a figyelmet a belső tér más, kevésbé vonzó helyeiről. Ezért a nappalinak és a hálószobának a 3D háttérképek helyének kiválasztása nem lehet véletlen. Érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen hatást szeretnénk elérni ezzel a díszítéssel.

Térbeli falfestmények - népszerű belsőépítészet; hálószoba, nappali, konyha vagy más kiválasztott szoba.

A háromdimenziós falfestmények nagyon sokféle dizájnnal és színnel büszkélkedhetnek.

Évek óta a táj motívumokkal készült falfestmények vannak a csúcson, különösen a térbeli, azaz a tenger és a hegyek, de a nagyvárosok panorámája is. Az ilyen 3D háttérképeket további ablakként kezeljük, különösen akkor, ha a 3D fotótapéta világos tónusú. A jobb hatás érdekében kiemelheti.

A nappalihoz leggyakrabban a fekvő 3D-s falfestményeket választják, míg a moderneket, amelyek az építészetet képviselik, inkább a középületekben, irodákban és irodákban találjuk, ahol a fő díszítés szerepét töltik be.

A falfestmények szintén nagyon divatosak, stílusuk miatt kissé teret adnak. Itt elsősorban 3D-s fotótapétákról beszélünk, amelyek a különféle épületek belsejét ábrázolják, a kortól a középkori kamrákig. Az ilyen falfestmények ügyes használata lehetővé teszi azt hinni, hogy elegendő egy szomszédos helyiségbe költözni, ami lehetővé teszi a tér vizuális növelését. A térbeli fotótapéták érdekesnek tűnnek, amelyeken a lépcsők felfelé futnak. Nem sok azt hinni, hogy szobánk felett van a következő szoba bejárata, ahová bármikor be lehet jutni.

A virágos és fauna témák gyakran megjelennek a 3D háttérképeken is. Ez pedig a vizuális nagyítás hatása nélkül díszítheti a belső teret és sajátos jelleget kölcsönöz neki. Az ilyen falfestményeket nagyon gyakran használják a városi dzsungel stílusában díszített belső terekben. Itt mind az eredetileg reprodukált növények, mind az állatok rendelkezésre állnak, valamint azok szabad variációi egy grafikus szemével láthatók. Ez a megoldás sikeresen díszíti a modern belső tereket. Termékeinket modern hálószobában vagy nappali dekorációként használhatja. A 3D falfestmények elrendezésének lehetőségei végtelenül sokak.

A helyet ábrázoló űrháttérképek otthoni elrendezésként használhatók. Rendszerint sötétek, ezért a legjobban a nagy és világos nappali helyiségekben működnek, ahol az egyik falat vagy a hálószobát díszítik - egy olyan helyiségben, ahol a homály a leginkább a helyén van. A legjobb minőségű 3D-s fotótapéták nyomtatása tökéletesen tükrözi a legapróbb részleteket is. A 3D háttérképek révén minden szoba megkapja eredeti karakterét.

Más hatás érhető el, ha geometrikus mintával 3D falfestményeket választunk. Ez egyfajta mágikus meghívás az illúzió világába.

Más hatás érhető el a geometrikus mintával ellátott 3D falfestmények kiválasztásával. Ez egyfajta mágikus meghívás az illúzió világába.

A 3D háttérképek és a belső tér szinte tökéletes - hogyan lehet elrejteni a fal hiányosságait

A 3D háttérkép érdekes módja a fal görbületének elfedésére. A régi házak belseje rejtegethet ilyen hiányosságokat. Ahol lehetetlen a falat "egyenesíteni", ott a 3D fotótapéták előnyeit veheti igénybe. Erre a célra meglehetősen kicsi minták, például virágok, gyümölcsök, apró állatok vagy geometriai minták ajánlottak. Ennek az egyszerű eljárásnak köszönhetően könnyedén elterelheti a figyelmet az egyenetlenségektől, és teljesen más utakra irányíthatja. Nem szövött anyagra nyomtatott 3D fotótapétát ajánlunk a kisebb falhibák elfedésére. A fotótapétára vonatkozó információk tartalmazzák az üzletünkben elhelyezett termékeket.

Megteheti az ellenkezőjét is - ha az egyenetlen falra ragaszt egy fotótapétát, amely például egy régi falat ábrázol, akkor a grafikus hitelességet kapja, és így a hatást szándékosnak tekintik.

3D-s háttérképek "mozgó" - az ajtó díszítésének eredeti módja

A 3D-s falfestmények általában nagy formátumú dekorációkhoz kapcsolódnak, és mint ilyenek főleg a falakon, ritkábban a mennyezeteken függnek. Eközben a 3D-s falfestmény sikeresen díszítheti az ajtót. A feltétel az, hogy teljes egészében tömör fából vagy deszkából készüljön. Nem lehetnek üvegezett elemek. Az ajtó falfestményei stílusában hasonlóak a 3D háttérképekhez. Leggyakrabban dekoratívak, de itt optikai illúziót is használhat, a "hétköznapi" ajtókat például az épületek közötti átmenetré vagy a strand felé vezető útgá alakíthatja.

3D háttérképek - Anyag

Latex Premium falfestmény 8 400 Ft /m²

A latex tapéta megválasztása megfelelő lesz olyan felületekre történő ragasztáshoz, mint a gipszkarton, hagyományos vagy beton vakolat és bevonatok. Ragasztás előtt ellenőrizze a felület megfelelő előkészítését. A falat meg kell tisztítani és szárítani. A következő lépés az alapozás lesz. Ha nem követi ezeket a lépéseket, akkor azt kockáztathatja, hogy az összes dudor és csomó látható lesz a háttérkép alkalmazása után. Ebben az állapotban hagyjuk a falat 2 órán át száradni. A következő lépés a tapéta ragasztóval történő ragasztása lesz. Várjon egy kicsit, majd ragassza a falfestményt a falhoz. Ne felejtse el a fotótapétát festékhengerrel megnyomni ragasztáskor. Kendő vagy kéz használata erre a feladatra helyrehozhatatlan károkat okozhat a termékben. A hatás megszilárdításához szilárd laminátumot lehet használni. A latex kissé erősíti az anyagot, így a fotótapéták ragasztásának folyamata sokkal egyszerűbb lesz, mint az óriásplakát papírból készült tapéták esetében. A tapéta ragasztásakor ne felejtsen el megfelelő mennyiségű ragasztót használni. Feleslegét nedves ruhával vagy szivaccsal lehet eltávolítani.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Rendeltetésszerű használat: nappali, hálószoba, előszoba, szálloda, étterem, konferenciaterem, középületek.
 • Súly: 220g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 135 cm.

Falikép gyapjún (Super ECO) 10 004 Ft /m²

A nem szőtt falfestmény különbözik a nem szőtt háttértől, amely létrehozza a termék belső rétegét. A külsejét speciális fólia védi. Előnyeik listája nagyon hosszú. Kezdve egyszerű összeszereléssel, amely nem igényel úgynevezett "lágyítást". A termék telepítés után nem zsugorodik. Kényelmes használni és gondoskodni a tisztaságról. Mosószerekkel történő mosás nem befolyásolja minőségük vagy színük romlását. A nem szövött tapéta eltakarja a fal enyhe és pontos sérüléseit. Az apró karcolások nem jelentenek problémát számára. Ez egy olyan dísz, amelyet érdemes egyszer befektetni, hogy évekig élvezhesse csodálatos tulajdonságait.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • ❤️Super ökológiai, tökéletes a gyermeke számára.
 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Cél: nappali, hálószoba, konyha, előszoba, gyermekszoba, szálloda, étterem, konferenciaterem, középületek, iskolák, óvodák, bölcsődék.
 • Súly: 270g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 105 cm.

Falikép Vinyl Exclusive 11 760 Ft /m²

A vinil falfestmények rendkívül sima felületűek. Speciális nem szőtt hátlapon készülnek, amely vastagabb, mint a latex falfestmény. A terméket nagyobb légáteresztő képesség jellemzi, ennek köszönhetően vinil falfestményt alkalmaznak magas páratartalmú helyeken, például fürdőszobában vagy konyhában. A vinil falfestmény ellenáll a magasabb hőmérsékleteknek. Könnyen és tisztán ragasztjuk. Ez a gyártásában használt nemszövött aljszőrzetnek köszönhetően lehetséges. A vinil falfestményekre nyomatok szagtalanok és nem tartalmaznak káros anyagokat. Ha meggondolja magát, és vinil tapétával szeretné megváltoztatni a fal dekorációját, akkor a legegyszerűbb módon megteheti. A terméket "egy mozdulattal" eltávolíthatja a faláról.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • Fotótapéta Exkluzív képszerkezet Vászon . A legmagasabb minőség egy igényes vásárló számára.
 • Nedves mosáshoz alkalmas fotótapéta.
 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Cél: Minden szobához, beleértve a konyhát és a fürdőszobát is .
 • Súly: 390g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 126 cm.

Falikép Vinyl Wet 23 940 Ft /m²

Sikeresen felszerelheti vinil tapétáját olyan felületekre, mint a gipszkarton, a befejező bevonatok, valamint a beton és a hagyományos vakolatok. A tetemszag megszabadulása érdekében az újonnan gyártott tapétát körülbelül két napig szabadon kell hagyni. Hagyományosan a ragasztás előtt a falat tisztítással, szárítással, majd alapozással kell elkészíteni. A készlethez rögzített ragasztót a készletben található utasítások szerint feloldjuk. Az oldatot addig kell keverni, amíg homogén konzisztenciát nem kapunk. A vinil tapéta elhelyezésének helyén kréta vonal vagy vízmérték segítségével jelölje meg a függőlegest. A tapétát egyenletesen és egyszerűen ragaszthatja. Az elkészített ragasztót csak a falra tesszük. A következő lépés a tapéta felvitele és egy festőhengerrel történő megnyomása lesz. Mint más esetekben, a falfestményt sem ragasztja a kezével. Egy ilyen eljárás az anyag visszafordíthatatlan károsodásához vezethet. A vinil falfestmény többe kerül, mint mások, azonban az egyszerű ragasztási folyamat és a gyors szétszerelés lehetősége nagy előny. Érdemes befektetni ezekbe az előnyökbe!

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • Legmagasabb minőség nagyon igényes vásárló számára.
 • A tapétához tartozik egy speciális ragasztó és egy nedves helyiségekhez szükséges befejező réteg (folyékony csempe).
 • Nedves helyiségekhez, például fürdőszobához és konyhához alkalmas fotótapéta.
 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Rendeltetésszerű használat: Bármely szoba, beleértve a fürdőszobát és a konyhát.
 • Súly: 390g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 135 cm.

KnStick (öntapadó) falfestmény 13 440 Ft /m²

Az öntapadó tapéta tökéletesen alkalmas a sima felületek díszítésére. Ide tartozik az üveg, a szekrény homlokzata, az ajtó vagy a csempe. Díszíteni fogja a felületet és véd a jövőbeni károsodásoktól. A nagy előny az a képesség, hogy többször lehúzza és megváltoztatja a háttérkép helyzetét. Felülete fényes és sima, ami mélyebb színtelítettség benyomását kelti. Ezenkívül az öntapadó falfestmény egy speciális laminátummal, az úgynevezett "folyékony csempével" védhető. A termék ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. Ez a folyamat meghosszabbítja a fotótapéta élettartamát. Mindennapi gondozása és mosása gyerekjátékká válik.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • A háttérkép helyzetének többszörös lehúzásának és megváltoztatásának képessége.
 • Nedves mosáshoz alkalmas.
 • Rendeltetésszerű használat: nappali, hálószoba, előszoba, szálloda, étterem, konferenciaterem, középületek.
 • Súly: 250g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 122 cm.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan lehet eltávolítani a háttérképet? Tapéta eltávolítása a falról

A színes háttérképek divatja egyszer visszatér, egyszer elmúlik. Ezzel eljön az ideje, hogy vagy ragasszuk az anyagot a falra, vagy eltávolítsuk a tapétát. És bár a bemutatott példákból a munka első szakasza, azaz a tapéta ragasztása meglehetősen kellemes, a háttérképet nem távolítják el teljesen. Hogyan kell kezelni a tapéta falról való eltávolítását? Itt van az útmutatónk. Végigcsinálja a munka következő szakaszait: lépésről lépésre.

3D háttérképek