Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Felső lámpák

A túlfutó lámpákat általában a talajba, a felhajtóút befejezése közé telepítik. Ez a fajta kültéri világítás LED diódákat tartalmaz, ennek köszönhetően energiát takarítanak meg a felhasználóknak. Az ilyen típusú világítás elnevezése azt jelzi, hogy autókat vezethet rajtuk anélkül, hogy károsítaná őket, ezért garázsokban, járdákon és sikátorokban használják őket.

Mik a felső lámpák?

A túlfutó lámpák nagyon szorosak a magas fokú védelemnek köszönhetően, amely általában IP67. Ezek a jellemzők lehetővé teszik ezeknek a kültéri lámpatesteknek bármilyen időjárási körülmények között történő felszerelését. Ezeknek a termékeknek a kiválasztásával biztosíthatja az ingatlan bejáratától a garázsig vagy az épület ajtajához vezető terület tökéletes megvilágítását.

A túlfutó lámpákat különböző teljesítmény és érdekes formák különböztetik meg. A lámpatesteket földelő lámpáknak is nevezik a beépítésük és használatuk miatt. A piacon a legelterjedtebbek a kisebb méretek, mint például: kannák magassága: 13,5, kannák átmérője: 10 / 7,2, de gyakran találhatunk nagyobb, 22,5 cm átmérőjű lámpatesteket. Az optimális fényáramtól függően ki kell választani a külső lámpatest megfelelő méretét és teljesítményét.

Funkcionális felhajtó lámpatestek

A leggyakoribb felhajtó lámpatestek felfelé irányuló fényforrással rendelkeznek, de olyan lámpákat is vásárolhat, amelyekben a fény beesési szöge állítható. A kültéri világítás keresésekor figyelembe kell venni a meghajtó lámpatest által elviselhető legnagyobb terhelést.

Azok az emberek, akik már rendelkeznek befutó lámpatestekkel, értékelik értéküket és funkcionalitásukat. Ha megtakarítást szeretne keresni a villanyszámlában, akkor olyan beépített mozgásérzékelővel rendelkező lámpákat választhat, amelyek csak bizonyos helyzetekben aktiválódnak. A korszerű, ráhajtható lámpatestek már kaphatók az üzletekben, és a terephez és a tájképhez igazíthatók.

A lámpatestek gyártásához használt kiváló minőségű anyagok nemcsak kiváló tartósságot és hosszú használatot biztosítanak, hanem a ház és a kert környékének díszítését is. Minden felhasználó elérheti a kívánt vizuális hatást, és élvezheti a felső lámpák biztonságát. Ezeknek a szerelvényeknek köszönhetően tökéletesen megvilágíthatja a bejárati kaput, a garázst, valamint a kert és az otthon bármely területét.

Példák a praktikus és hatékony fejlámpákra

A kiváló olasz Ares cég süllyesztett LED -lámpája felszerelhető a falra vagy a talajba, minden esetben megadva a kívánt fénysugarat. A lámpatest műanyagból és rozsdamentes acélból, krómból és edzett üvegbevonatból készült, rendkívül tartós termék. A lámpa jobb tömítése érdekében a gyártó szilikon tömítést és csavarokat használt, amelyek együttesen magas fokú IP 67 védettséget eredményeztek. A nedvesség, a por, a fagy és a hó nem jelent veszélyt a hatékony működésre. A lámpatest kis méretű, így ellenáll az alacsony járműforgalomnak.

Egy másik Ares termék az öntött alumíniumból készült túlfutó lámpa, homokfúvott vagy átlátszó diffúzorral. A rozsda elleni védelmet kétrétegű bevonat biztosítja, és minden IP67-es védettségi fokozatot biztosít, ami azt jelenti, hogy a lámpatest minden környezeti körülmények között használható a kertben.

Ha érdekes tervezési megoldásokat keres, akkor választhat egy négyzet alakú fejlámpát, amelyet a falra és a földre is felszerelhet. A foszfor-krómozott lámpatest nem nyúlik ki a felület felett, hanem edzett üvegből készült, szilikon tömítéssel. Az IP67 -es túllépő lámpa nagy tömítettsége lehetővé teszi, hogy minden időjárási körülmények között használható legyen. Egy ilyen lámpatest maximális terhelhetősége akár 2000 kg is lehet.

Szükség esetén legfeljebb 3500 kg terhelésű felső lámpák használhatók. Homokfúvott eloxált alumínium és az IP67 lámpatest tömítettsége garantálja a kiváló minőséget. Másrészt a fák, cserjék, falak és egy ház megvilágításához megfelelő lesz az alumíniumból, rozsdamentes acélból és edzett üvegből készült LED túrafény, amelynek felső és alsó átmérője 10 / 7,2. A 25 fokos fényszórási szögű, kerek LED felhajtó lámpa meleg fehér fénnyel rendelkezik, és tökéletesen megvilágítja a falakat, a felhajtót és az utakat. Ez a típusú lámpa négyzet alakú keretben is megvásárolható.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Felső lámpák