Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Felületre szerelhető lámpák

Felületre szerelhető lámpák

A tér megfelelő megvilágítása összetett téma.. A helyiség kiválasztásától és a világítás által betöltendő szereptől függően különböző típusú lámpatesteket kell használni.. A felszíni lámpák számos szerepet tölthetnek be. A fő világítástól az akcentusvilágításig. Mennyezetre vagy falra szerelhető. Egyedül vagy lámpák csoportjaként. Minden az igényeinktől és az elképzelésünktől függ.

Világítócsövek, mint felszíni lámpák?

.

Divatos megoldásnak bizonyultak a cső alakú lámpatestek.. Különösen a fehér és a fekete árnyalataiban. A belsőépítészek beléjük szerettek. Ezek minimalista lámpák, amelyek bármilyen elrendezésbe illeszkednek.. A monokróm színeknek köszönhetően sokáig divatban maradnak..

LED felszíni lámpatest - hol működik a legjobban?

.

Ha a nappali megvilágítására van szükség, a felszíni lámpák sokféleképpen használhatók.. Fő világításként - több, megfelelően elhelyezett lámpatest alkalmazásával. Ha a belső tér karakterét szeretné hangsúlyozni, javasoljuk, hogy helyezze fel a lámpát egy felszíni lámpára.. Üzletünk kínál állítható lámpatestek irányítani a fényt a kívánt területre. A felszíni világítás a lépcsőház lépcsőfokainak megvilágítására is jól használható. A falra szerelve, a lépcsőfokok fölé szerelve biztonságos utat jelez az emeletek között.

A mennyezeti reflektorok, mint alacsony helyiségek világítása?

.

Vannak olyan projektek, ahol a lámpák mérete különösen fontos.. Ezek alacsony mennyezetű helyiségek.. Ebben az esetben a függőlámpák vagy csillárok nem fognak jól működni.. Segítségével jönnek a led spotlámpák, amelyek kis méretük miatt tökéletesen működnek egy ilyen térben.. Megvilágítják a kiválasztott teret, elfoglalva annak egy kis részét.. A felszíni mennyezeti lámpatestek dekoratív változatban is kaphatók - üveg- vagy kristályelemekkel.. Ezek önmagukban is díszek lehetnek.

A felszíni lámpa rendelkezik beépített LED világítással?

.

Igen, azonban nem ez az egyetlen megoldás.. Áruházunk kínálatában megtalálhatók a dedikált világítással ellátott változatok, vagy például a következők. GU10 szálon. A lehetőségek sokrétűek, különösen színesben. A lámpák egyre érdekesebb formát és a fényforrás különböző irányokba történő irányításának lehetőségét ösztönzik.. Felületre szerelhető halogén lámpák széles választékát kínáljuk többféle fényforrással.

Bátorítjuk, hogy tekintse meg áruházunk teljes kínálatát.

.
Felületre szerelhető lámpák