Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Kültéri plafonok

Kültéri plafonok

A házak, kertek, irodák és üzletek bejárati ajtójának megvilágítására leggyakrabban külső síkokat használnak. Ez a fajta világítás tökéletesen helyettesíti a függő lámpákat, kis helyet foglal el, és tökéletes fényt ad a fénynek, és kiemeli a táj házát körülvevő értékeket.

Külső plafonds

A modern kerti világítás külső síkformák formájában megváltoztatja a hely zónáját, vagy eredeti díszítő elemévé válik. Az ilyen lámpatestek ellenállnak a környezet negatív hatásának, megbízhatóságuk és tartósságuk miatt megkülönböztetik őket. A kültéri LED mennyezetek kiváló védelmet nyújtanak a szél és a por ellen. Nem félnek a hőmérsékletváltozásoktól, biztonságosan kapcsolódnak az alaphoz, ami lehetővé teszi számukra az erős széllökések kezelését. Mindegyikük IP-indexekkel van jelölve, azaz a nedvesség és a por elleni védelem mértéke.

A plafonds fal- vagy mennyezeti rögzítéssel rendelkezik, így nem csak a bejárati ajtón, hanem a házak homlokzatán is használható. A termék nemcsak a helyiség megvilágításáért felelős, hanem a szokatlan formájú, szépséges és eleganciájú figyelemnek is köszönhető, melynek köszönhetően dekoratív funkciója van. Az otthoni területek tökéletesen megvilágítottak a függőleges vagy vízszintes szerelés lehetőségének köszönhetően.

Biztonságos és eredeti kerti plafonds

Bármilyen stílusban elhelyezett házakat kerti mennyezeti csempék megvilágíthatják, amelyek az esztétikához igazodó, érdekes kivitelben kaphatók. Az eredeti kialakítás és a szükséges biztonsági kritériumok teszik lehetővé a LED külső külső lámpáit a kültéri otthonok megvilágítására.

Az alumíniumból és átlátszó edzett üvegből készült szürke árnyalatú kerti mennyezet a leggyakrabban választott emberek, akik egyszerű, de érdekes formájú világítótesteket keresnek. A robusztus kialakítás biztosítja a használatát minden környezeti körülmények között, LED-es izzókat, amelyek villamos energiát alakítanak át a fényre, és nem melegítik, így az esztétikusabb fényforrást és energiahatékonyságot biztosítják.

Kültéri fali és mennyezeti LED mennyezeti lámpák

A modern anyagokból készült LED külső mennyezeti lámpák megvásárlásával megbízható termék keletkezik, ami szintén nagyon gazdaságos. Az UV sugárzásnak való kitettség miatt a termék sok éven át megtartja eredeti megjelenését anélkül, hogy megváltoztatná a színét és az átláthatóság mértékét. A LED világítás a világ leghatékonyabb energiaforrás, sokkal ellenállóbb a hagyományos izzólámpák által okozott ütésekkel és hatásokkal szemben. Ezenkívül nincs higany vagy más káros anyag.

A plafonds olyan kis eszköz, amely tökéletesen illeszkedik más kültéri berendezésekhez. A plafonds gyártásához felhasznált innovatív megoldások lehetőséget nyújtanak arra, hogy azokat a fal- vagy mennyezeti világításhoz szükségesen használják. A fém, műanyag, üveg az ilyen kerti világítás tervezői által használt anyagok.

A mennyezeti LED külső mennyezetének egyszerű felépítése lehetővé teszi egy koherens egész megszerzését a megvilágított terület egészével. A sötét szürke és fehér színű köbméter finom fényforrást ad, amelyet otthon, teraszon, garázsban stb. Fognak használni.

A polikarbonátból készült fal- vagy mennyezeti mennyezeti lámpatest tipikus kialakítása nem tartalmaz felesleges részleteket, így a felhasználók a legtöbb építészeti stílusban telepíthetik. A mennyezet kör alakú alakja lehetővé teszi a készülék használatát közüzemi épületekben és otthoni területeken.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Rusztikus belső terek Rustic floor lamp

Rusztikus világítás és rusztikus stílus

Olvassa el az idei divatos belsőépítészeti trendeket, vagy nézze meg, mit készítettünk Önnek a rusztikus lámpák kategóriájában.

Rusztikus stílus - a közelmúltban nagyon divatos. Sok építész bemutatja a projektjeinek. Rengeteg ember ihletet merít az internetről, és rusztikus stílusban rendezi át vagy fejezi be belső terét. E stílus jellemzői összetettek. Ezenkívül számos tervezői trend hatása az évek során megváltoztatta és megváltoztatta a rusztikus stílus meghatározását.

Mi okozta, hogy ez a látszólag szerény építészeti irányzat ennyi ember szívét elnyerte és sok támogatót elnyert? Kíváncsi vagy, mi a rusztikus stílus? Kezdjük az elejétől.

Kültéri plafonok