Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Tetőtéri fények

Tetőtéri fények

A Loft egy stílus, amely stilizálást mutat ipari belső térként . Ez az egyetlen és egyedülálló stílus, amely meglepően ötvözi az egyedi elegáns dizájnot, az egyértelműséget és a kifejező megjelenést, a funkcionalitást és a praktikát. A Loft merész ötletek stílusa, ma egy igazi és divatos döntés egy ház vagy lakás rendezésére.

A loft stílus jellegzetes jellemzői

Loft-stílusú készülékek esetén ez a következő:

  • A stílus színei - fehér és fekete, szürke, tégla és barna, fémes árnyalatok, amelyek lehetővé teszik a termékek tömörségét és vastagságát
  • A stílustervezésben nincsenek korlátozások, ami nagy lehetőségeket kínál a legdrágább fantáziák megvalósításában
  • A loft lámpák elegendő fényt biztosítanak a házhoz, függetlenül a helyiség felületétől.

Loft világítás a belső térben

A loft lámpák eredetiek és modernek. Biztosan vonzza a vendégek figyelmét, és rendkívüli művészi tárgyat képez. A lámpák gyakran hasonlítanak gyárak, ipari helyiségek, utcai lámpák lámpáira. Az ilyen lámpák érdekes, stílusos és brutális jellemzői tökéletesen illeszkednek a különböző stílusú szobákhoz, mint a fúzió, a hi-tech vagy a techno.

A padlólámpák és a loft-stílusú csillárok a mindennapi belső kialakítás elkerülésének szimbóluma. Az ilyen megvilágítást akkor választjuk ki, ha az igazi tetőtér kialakításának minden feltétele összhangban van a kialakítással. A magas mennyezet, a nagy ablakok, a téglafalak, a beton oszlopok úgy vannak kialakítva, hogy a fémből készült gyönyörű lámpákkal díszítik őket. A nagyvárosi éttermek, bárok és kávézók kifogástalanul megtervezett díszítésében a loft lámpák az egész belső tér utolsó akkordává válnak. Sokan, még akkor is, ha nem rendelkeznek nagy lakásokkal, megpróbálják elrendezni a belső teret úgy, hogy a loft stílusú világítás bevezethető legyen.

Loft lámpák - hogyan válasszuk ki?

Az eredeti ipari loft lámpa szokatlan fényforrásokat, néha összetett alakzatokat, absztrakt jellemzőket és tömegességet rögzít.

  • Az ipari loft függő lámpa tipikus ezüst árnyalatú diffúzorral szétszórt fényt közvetít. Az ilyen típusú lámpák az asztal fölé lóghatnak, és minden asztal tökéletesen világít. A loft lámpát is felakaszthatja, és megkaphatja a főszobai világítást. Az egyszerű forma tökéletes lesz az étkezőben és a konyhában, a többi belső bútorokkal.
  • Egy lógó loft lámpa egy üveg formájában kellemes és feltűnő megvilágítást biztosít az ipari stílusnak. Ez az egyetlen fényforrás nagyszerű megoldás a konyha, étkező, kis nappali vagy akár a hálószoba számára. Ezt a fajta ipari világítást gyakran választják a loft stílusban fenntartott pubok és éttermek díszítésére .
  • A padló loft lámpa vizuálisan nagyíthat egy kis helyiséget a felfelé mutató LED izzónak köszönhetően. A lámpa egyszerűsítése krómozott és egyidejűleg egyedülálló az ipari és a minimalista stílus jellemzőivel. A lámpa tökéletesen megvilágítja a nappalit, a hálószobát és a folyosót.
  • A tetőfényes lámpa egy fekete színű fali lámpa formájában, melynek lámpabúra huzalból készült, minden szobában nagy hangsúlyt kap. A kivételesen szigorú elrendezésben lévő karaktert az ipari stílusban díszített folyosón találjuk. Ez a lámpa csak egy példa a világításra, amely a tetőtér belső terébe helyezhető, ugyanabban az elrendezésben egy függő lámpát vásárolhat és egy asztalra állhat.

A modern loftvilágítást a régi gyár mintái jellemzik. A termékeket a múlt század világítóberendezéseire stilizálták, anélkül, hogy a termelési körülmények között túlzottan díszítették volna őket, a fényáramot egy adott pont megvilágításához átirányíthatják. A lámpák újjáépítik a jó öreg napok hangulatos légkörét, és lehetővé teszik, hogy őrült ütemben nyugalmat találjon.

Világítási Tudásközpont - Blog

Karácsonyfa koszorú, mint kültéri világítás Garland-Luc

Kíváncsi arra, hogyan díszítse otthonát, kertjét, teraszát vagy erkélyét a közelgő karácsonyi ünnepekre? A fényes dekoráció létrehozásának tökéletes módja, csodálatos, meleg légkör megidézése és a karácsony varázslatának hangsúlyozása a kerti izzókoszorúk használata. Ellenállnak a téli időjárási viszonyoknak és nagyon hatékonyak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő asztali lámpát? Lampa loftowa

Az íróasztalra helyezett vagy munkahely közelében elhelyezett lámpa befolyásolja a tevékenységek hatékonyságát és a koncentrációt. A rosszul illeszkedő megvilágítás miatt a szemed gyorsan elfárad, fejfájást, sőt hányingert okoz. A fénynek nem szabad túl erősnek vagy túl gyengének lennie. Figyelembe kell vennie a munka jellegét és a munkaállomás használatát is - akár csak tanulás közben, vagy esetleg néhányat fogunk ülni az íróasztalnál - naponta több órán keresztül.

Divatos, loft stílusú póklámpa Loft pók lámpa

A tetőtéri stílusban berendezett helyiségekben megfelelő díszítőelemeknek kell lenniük. A durva állapotú falakat, a szabad vezetékeket vagy csöveket megfelelő megvilágítással kell kiegészíteni. A tetőtér belső tereit a divatos póklámpa fogja hangsúlyozni, amely - a dekoratív funkció mellett - központi fényforrásként tökéletes lesz. A készüléket nem csak loft stílusú helyiségekben szabad használni. A póklámpa ipari és modern stílusban is megtalálható lesz.

Tetőtéri fények