Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Kültéri függesztett lámpák

Kültéri függesztett lámpák

A ház külső világítása egyszerre három problémát old meg. A fény garantálja a biztonságot, könnyű mozgást, felelős az esztétikért. A kültéri függesztett lámpákat a falra vagy közvetlenül a mennyezetre lehet rögzíteni. A választás meghatározza a fényszerkezet célját és a megvilágított tárgy paramétereit.

A függő kerti lámpák erős fényforrást jelentenek. Hasonló eszközök is különböznek magas, minőségi, hosszú élettartamú és széles körű használatban. Képesek megvilágítani a terület bármely részét és bármely épületét. A piacon világító termékek állnak rendelkezésre, amelyek széles választékát kínálja a modelleknek és alakzatoknak.

Kültéri függesztett lámpák: különböző lehetőségek

A hely és a környező terület bejáratának megvilágításához a függő lámpák jó fényforrást jelentenek egy nagy kertben vagy kertben. Az ilyen modelleket az udvarban, a pavilon vagy a hinták közelében kell elhelyezni, valamint a házhoz vezető lépcsők közelében, ha rendelkezésre állnak. Érdemes megfontolni egy olyan modellt, amelynek árnyéka átlátszó, üvegből készült és fémből vágott, a kovácsolt modellek alkalmasak egy hangulatos kert kialakítására is.

A lógó kerti lámpák pótolhatatlan helymegvilágító eszközök, amelyek segítenek a világítás megtervezésében az erkélyen, és belépni a házba. Meglehetősen kompaktak, több eszköz is használható egyszerre. Univerzálisnak tekinthetők, különösen azért, mert meglehetősen gazdaságosak, tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térhez és stílushoz. A függő LED lámpák energiát takarítanak meg, és a különböző mintákkal, formákkal és színekkel rendelkező modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy pontosan válassza ki, hogy mi illik a kertjéhez

Jelenleg a kerti medál lámpák széles választékban állnak rendelkezésre, és az ár, a konfiguráció és a méret változó. A LED lógó lámpák különösen népszerűek a fajták között. A modellek sokfélesége miatt könnyen kiválaszthatja a megfelelő lámpát.

Példák a kerti lámpákra

  • Az alumíniumból és az ezüstből és a krómból készült rozsdamentes acélból készült finom képernyők ideálisak az otthoni világításhoz. Az ilyen lámpák fokozott védelemben részesülnek, így alkalmasak arra, hogy kívülről legyenek. A kültéri fali lámpákat gyakran használják a ház bejárati ajtójának megvilágítására.
  • A klasszikus kivitelezés miatt a mennyezetre szerelt függő lámpák a modernista stílusban retro kialakításúak. Ez a világítás porálló és minden időjárási viszonyban működik. A teraszokon, a bejárati ajtón, erkélyeken fogják használni.
  • Az ólomüveg lógó lámpa rusztikus stílusú, és megvilágítja a teraszokat, az erkélyeket, a ház falát, a teraszt, a házat, miközben dekoratív. Ilyen hatékony világítás választható ezüst, réz, fekete, sárgaréz és zöld patina.
  • A kosárba lógó gömb alakú lámpa nagyon lenyűgöző, és felhívja a figyelmet az eredetiségére. A láncon felfüggesztett lámpa díszítheti a gazebókat, erkélyeket, teraszokat stb.
  • A kültéri fali lámpák különböző formájúak és színek kombinációi, például fekete-fehérek, amelyeknek köszönhetően az épület falai díszítik a nap folyamán, és éjszaka megvilágítják őket.

Kültéri függesztett lámpák - előnyök

Érdemes megjegyezni, hogy a kültéri függesztett lámpáknak számos fontos előnye van, például dekoratív funkcióval rendelkeznek. Annak ellenére, hogy a függő lámpák fő funkciója világítás, nagyszerűek a kert díszítésére. A megfelelően megválasztott függesztett lámpák jelentősen diverzifikálhatják a terület általános megjelenését és kiemelhetik azt.

Céljuk a gazebók, a napellenzők és a szabadtéri teraszok megvilágítása. Éppen ezért a függő lámpák nem fognak félni a nedvességtől, a fényes naptól és a hőmérséklettől. Nem mindig szükséges zárt kerti lámpák használata. A portól és a nedvességtől védett kültéri lámpatestek alulról vagy leeresztő lyukakkal jól működnek. Minden lógó kültéri lámpatest megbízhatóan festett visszafogott színekkel, korrózióálló és elég jól szigeteli a világítóberendezés elektromos részét.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Kültéri függesztett lámpák