Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Virágállványok áttekintése – belsőépítészeti inspirációk és trendek 2022-ben Fém virágtartó négy virágnak METALLO 112cm fekete LOFT

Tájékozódjon a virágágyások típusairól, nézze meg, hol helyezhető el, milyen virágok érzik majd jól magukat.

Tervezze meg világítását a Lunares segítségével Design világítás Lunares-szel

Ügyfeleink elvárásainak teljesítése érdekében olyan szolgáltatást kínálunk, amely a világítótestek kiválasztását tartalmazza az ügyfél elvárásainak megfelelően. Lépjen kapcsolatba velünk, írja le az igényeit a lehető legszélesebb körben, mi pedig kiválaszthatjuk a világítást, és különleges kedvezménnyel készítünk ajánlatot.

Az arcmaszkok típusai - melyik arcmaszkot válasszuk? Arcmaszk viselése

A közelmúltbeli kormányzati ajánlások szerint mindenkinek nyilvánosan el kell takarnia a száját és az orrát. A védőálarcok hatékony gátat képeznek az aeroszolok előtt, és így jelentősen csökkentik a vírus terjedésének kockázatát. Hatékonyságuk azonban számos tényezőtől függ - az arcmaszk típusától, a megfelelő használattól és az alapvető higiéniai szabályok betartásától. Tudjon meg többet a védőmaszkok típusairól és jellemzőiről, és ismerkedjen meg az üzletünkben elérhető pamutmaszk ajánlattal.

Hogyan lehet eltávolítani a háttérképet? Tapéta eltávolítása a falról

A színes háttérképek divatja egyszer visszatér, egyszer elmúlik. Ezzel eljön az ideje, hogy vagy ragasszuk az anyagot a falra, vagy eltávolítsuk a tapétát. És bár a bemutatott példákból a munka első szakasza, azaz a tapéta ragasztása meglehetősen kellemes, a háttérképet nem távolítják el teljesen. Hogyan kell kezelni a tapéta falról való eltávolítását? Itt van az útmutatónk. Végigcsinálja a munka következő szakaszait: lépésről lépésre.

Az izzók könnyű választása - mit kell figyelembe venni a fényforrások vásárlásakor? Segula

Évek óta hozzászoktunk a klasszikus izzókhoz. Azonban más fényforrások, amelyek számos előnnyel és döntő előnnyel rendelkeznek a klasszikus izzókkal szemben, szintén régóta széles körben elérhetőek. Hatékonyabbak és kevesebb energiát fogyasztanak. Mire kell figyelnünk az izzók kiválasztásakor? Milyen paraméterek fontosak?

Hogyan tervezzük meg a fürdőszoba világítását Fürdőszoba világítás

A világítás a belsőépítészetet kiegészítő elem. A gyakorlati funkció mellett a világítás segít a kívánt stílus kifejezésében a belső térben és kellemes hangulat kialakításában. A belső tér rendezése előtt alaposan meg kell terveznie a lámpák elosztását. Hova fogja tenni az alapvilágítást? Milyen díszvilágítás illik az Ön belső teréhez? Milyen paraméterekkel rendelkezzenek a lámpák? Különösen a fürdőszobai világításhoz szükséges a megfelelő lámpák kiválasztása, amelyek vízállóak és garantálják a biztonságos használatot.

Hány lumen keletkezik egy 500 W-os halogén izzóban? Halogén dekoratív izzó eco 12,5 cm 28 W

500 wattos halogén izzók vagy munkalámpák vásárlása vagy cseréje előtt a fényáramuk az egyik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. A fény ugyanis szorosan összefügg a halogén izzók fényerejével. Általánosságban elmondható, hogy az azonos típusú lámpák teljesítménye a fénnyel együtt növekszik, ezáltal annak fényereje is.

Ez a cikk ismeretekkel szolgál a halogénlámpák 500 W-os fényáramáról.

Tippek és ötletek a kültéri világításhoz Bega

A kültéri világítás inkább szükségszerűség, mint luxus. A kültéri világítás minden formában és méretben kapható, ezért sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Függetlenül attól, hogy kiegészíteni kívánja-e otthonának dekorációját, vagy megpróbálja növelni a világítás szintjét az egész otthonban, a kültéri világítás segíthet.

A világítás mint a belsőépítészetet kiegészítő elem Fabian

A világítás gyakran kiegészíti a belsőépítészetet. Fontos átgondolni a világítást és alaposan megtervezni. Hova fogja tenni az alapvilágítását? Hol szeretnél ma este olvasni? Hol kell elhelyezni a környezeti világítást? A gyakorlati igények kielégítése mellett a világítás segít kifejezni a belső tér kívánt stílusát.

5 lépés a kert létrehozására és megvilágítására a kertben Egy sor kerti golyó a virágok

Hozzon létre egy kis paradicsomot a méheknek, madaraknak és rovaroknak a kertjében!

Ha a kertben terepbevétellel rendelkező rétet hoz létre, új háztartástagokat - sündisznókat, szitakötőket, madarakat és méheket - hívhat meg. Ez a fajta alap nemcsak a színek gazdagságával örvendezteti meg a szemet, hanem életteret is teremt a különféle állatfajok számára.

Skandináv világítás Konan állólámpa fehér / piros / fehér / fehér E27 60W

A teljesen más megjelenés érdekében a skandináv belső trendet alkalmazzuk. A világítás szempontjából ez minimalista kivitelű, lágy színű, fából és fémből készült lámpatesteket jelent. Ha ezt a világítási stílust választja, és rózsaszínű környezetünkben alkalmazza világosszürke kanapéval, akkor azonnal meglátja a különböző atmoszférát.

Fémlámpák - tökéletes választás bármilyen belső térbe Loft fém lámpa

A világítás és a belsőépítészet szabványai ugyanúgy változnak, mint a divatvilág szokásai. Azonban nem kell vakon követnie az évszakonként változó trendeket, feltéve azonban, hogy ügyesen választja meg a belső világítás fajtáját és módját.

A Dulux 2020-as színe - mentaszürke - tökéletes alap a világítással kapcsolatos kísérletekhez! Borsmenta zöld háttérként

Csakúgy, mint a szobák világítása, a színek is nagy hatással vannak a közérzetünkre - energiát adhatnak, megnyugtathatnak, nosztalgiát ébreszthetnek. A mentaszürke egy friss és nyugtató szín, amely jó hangulatba hozza és megnyugtatja érzékeit, és elég univerzális ahhoz, hogy minden lámpa egyedi hátterévé váljon!

Világítás a gyűjtősíneken Busz spotlámpa Quattrobi

A tartós és masszív felépítés, az egyszerű és gyors összeszerelés, a funkcionalitás és a nagy rugalmasság a gyűjtősínek világításának megalkotásában és módosításában az innovatív rendszer legfontosabb jellemzői. Ma megpróbáljuk elmagyarázni, hogy mi a vasúti rendszer, hol használják és milyen funkciókkal rendelkezik

Karácsonyfa koszorú, mint kültéri világítás Garland-Luc

Kíváncsi arra, hogyan díszítse otthonát, kertjét, teraszát vagy erkélyét a közelgő karácsonyi ünnepekre? A fényes dekoráció létrehozásának tökéletes módja, csodálatos, meleg légkör megidézése és a karácsony varázslatának hangsúlyozása a kerti izzókoszorúk használata. Ellenállnak a téli időjárási viszonyoknak és nagyon hatékonyak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő asztali lámpát? Lampa loftowa

Az íróasztalra helyezett vagy munkahely közelében elhelyezett lámpa befolyásolja a tevékenységek hatékonyságát és a koncentrációt. A rosszul illeszkedő megvilágítás miatt a szemed gyorsan elfárad, fejfájást, sőt hányingert okoz. A fénynek nem szabad túl erősnek vagy túl gyengének lennie. Figyelembe kell vennie a munka jellegét és a munkaállomás használatát is - akár csak tanulás közben, vagy esetleg néhányat fogunk ülni az íróasztalnál - naponta több órán keresztül.

Divatos, loft stílusú póklámpa Loft pók lámpa

A tetőtéri stílusban berendezett helyiségekben megfelelő díszítőelemeknek kell lenniük. A durva állapotú falakat, a szabad vezetékeket vagy csöveket megfelelő megvilágítással kell kiegészíteni. A tetőtér belső tereit a divatos póklámpa fogja hangsúlyozni, amely - a dekoratív funkció mellett - központi fényforrásként tökéletes lesz. A készüléket nem csak loft stílusú helyiségekben szabad használni. A póklámpa ipari és modern stílusban is megtalálható lesz.

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Lehetséges problémák a kerti golyók telepítése során Kerti labdák halmaza

A könnyű gömbök fantasztikus díszek, amelyek kertjét mesévé varázsolják. A piacon rendelkezésre állnak napkollektoros és hagyományos golyók, amelyek csatlakoznak az elektromos áramhoz való hozzáférést biztosító kábelhez. Bár az ilyen kerti világítás eredeti és egyre népszerűbb, összeszerelése nehéz lehet. Bemutatjuk azokat a lehetséges problémákat, amelyek az ilyen típusú lámpák telepítése során felmerülhetnek.

Napgömbök - vélemények és tanácsok Kék napelemes lámpa

A napgömbök hatékonyan világítják meg a kertet nappal és éjszaka is? Cserélhetek bennük izzókat? Bemutatjuk Önnek a napgömbök használatával kapcsolatos információkat. Azt is tanácsoljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő világítást, hogy hosszú ideig élvezhessük az erős fényt!

Napgömbök - túlélik a telet? Hosszú távú teszt Készlet napgömbök

A napenergiával működő napelemes lámpák tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akik törődnek a környezettel. Ökológiai, hatékonyak, és mondhatni, hogy ingyen ragyognak. Sokan azonban aggódnak amiatt, hogy ha korlátozott a napsütés, például felhős időben vagy télen, akkor a lámpák nagyon gyengék lesznek, vagy egyáltalán nem. A napgömb ellenáll a télnek? Sütni fog a napsütés ellenére is?

Üzletünk előtt elhelyeztünk egy napgömböt, és figyeltük, hogy működik, különösen télen. Itt van a napelemes lámpa használatáról szóló jelentésünk!

Edison izzó az online áruházban Loft Edison bulb

A XIX. Század rendkívül viharos politikai, gazdasági és társadalmi változások ideje volt. Sokak számára ez összefüggésben lehet a szabadságért és a függetlenségért folytatott küzdelemmel (ideértve a felosztás alatt álló lengyeleket is), az uralkodó rend elleni nemzeti felkelésekkel vagy olyan országok egyesülésével, mint Németország és Olaszország. Hangsúlyozni kell azt is, hogy ez számos találmányt és felfedezést is eredményezett, amelyek jelentősen befolyásolták az emberek életminőségének javulását. Bár sokan közülünk nem használják őket napi rendszerességgel, vagy nem szükségesek ahhoz, hogy éljünk - mint például egy revolver vagy dinamit -, az életet megkönnyítő tárgyak széles választéka áll rendelkezésre. Ebben a csoportban van még telefon, villamos, rádió és … alulértékelt izzó.

Hogyan kell felszerelni a kerti labdákat? Garden balls

Hogyan szerelsz kerti golyókat?

Kerti labdák - világítás, amely szinte minden kertben látható, a kertek stilizálásának és elrendezésének köszönhetően. Nagy, közepes vagy kicsi. Napelem vagy kábel - mindegyik remek hangulatot teremt a kertben, és napközben érdekes.

Az ilyen típusú világítás számos modellje közül vásárlóink döntő többsége kábellel működő kerti golyókat választ.

Hogyan világítsuk meg a gyermekszobát Children lamps

Míg a ház és az egyes helyiségek megvilágítása nem okoz sok gondot, a közmondásos „lépcsők” elkezdődhetnek a gyermekünk szobájához megfelelő fény kiválasztásakor, ahol különös szerepet játszik. A gyermekeknek szánt lámpák kategóriában a lámpatestek összes legérdekesebb modelljét összpontosítjuk, amelyeket kifejezetten gyermekeink számára terveztünk.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Rusztikus belső terek Rustic floor lamp

Rusztikus világítás és rusztikus stílus

Olvassa el az idei divatos belsőépítészeti trendeket, vagy nézze meg, mit készítettünk Önnek a rusztikus lámpák kategóriájában.

Rusztikus stílus - a közelmúltban nagyon divatos. Sok építész bemutatja a projektjeinek. Rengeteg ember ihletet merít az internetről, és rusztikus stílusban rendezi át vagy fejezi be belső terét. E stílus jellemzői összetettek. Ezenkívül számos tervezői trend hatása az évek során megváltoztatta és megváltoztatta a rusztikus stílus meghatározását.

Mi okozta, hogy ez a látszólag szerény építészeti irányzat ennyi ember szívét elnyerte és sok támogatót elnyert? Kíváncsi vagy, mi a rusztikus stílus? Kezdjük az elejétől.

Világítási Tudásközpont - Lunares Blog