Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Plafonok

Plafonok

Mennyezeti lámpák - univerzális fényforrás

A mennyezeti fény általában a belső világítás központi pontja. A formákat és méreteket úgy kell megválasztani, hogy a fény megvilágítsa az egész szobát. A mennyezeti lámpák egyenletesen szétszórt fényt adnak. Egy vagy néhány fényforrás telepíthető ezekbe.

Mennyezeti lámpa - egy lámpa számos lehetőséget kínál

A mennyezeti lámpák szabadon telepíthetők fürdőszobákban, folyosókban és nem túl nagy terekben. Ezek a fények, amelyek nagyon semlegesek, nem rónak elrendezési stílust, és nem zavarják a belső teret. A mennyezeti lámpák leggyakrabban kerekek - lehetnek négyzet vagy téglalap alakúak.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Plafonok