Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Mennyezeti lámpák

Mennyezeti világítás - melyiket válasszuk?

A modern belső tereket rendkívüli stílus és fény jellemzi, amely betölti az egész szobát. Az elérni kívánt hatástól függően különféle típusú mennyezeti lámpákat ajánlunk. A lámpát úgy választjuk meg, hogy hozzáillesztjük a meglévő elrendezés stílusához. A szoba méretétől függően döntjük el, hogy mely fényforrások világítják meg optimálisan a helyiséget. Különösen ellenőrizni kell mennyiségüket, teljesítményüket és színhőmérsékletüket. Üzletünk kínálata különféle típusú világításokat tartalmaz, ideértve a villanykörtével ellátott beépített lámpákat és az integrált LED-es lámpákat is. Természetesen világítás minden belső térben megtalálható.

A mennyezeti lámpa függesztett lámpa, mennyezeti lámpa vagy esetleg csillár?

Különböző típusú szobák vannak otthonainkban, ahol különböző mennyezeti világítás működik. Ha a kiválasztott helyiség nagyobb területtel rendelkezik, érdemes mennyezeti lámpát választani csillár formájában. A mennyezeti plafonok megoldást jelentenek egy alacsony szoba számára. A modern világítótestek integrált, energiatakarékos LED-fényforrásokat tartalmaznak. A függesztett lámpák megoldást kínálnak mind a magas, mind a normál szobákhoz. A tápkábel beállításának lehetőségének köszönhetően könnyen beállíthatjuk a lámpa hosszát a kiválasztott helyre. Üzletünkben megtalálható népszerű keretek találhatók.

Modern mennyezeti lámpák - milyen megoldás működik otthonunkban?

Minden szobához más termék szükséges. A nappali egy olyan hely, ahol általában dohányzóasztal és relaxációs terület található. Ilyen helyen egy függő mennyezeti lámpa talál alkalmazást, amely fényét az asztal fölé fókuszálja. Teljes szabadságunk van a hálószobában. Magasságától és méretétől függően választhatunk függő lámpákat, plafonokat vagy csillárokat. A lakberendezők meglehetősen érdekes megoldást alkottak a hálószobában az éjjeliszekrények fölött, az ágy mindkét oldalán található függesztett lámpák felhasználásával. Az így felszerelt mennyezeti lámpa karaktert kölcsönöz. A mennyezeti lámpa tökéletes a folyosókhoz, mivel nem sok helyet foglalnak el, de tökéletesen megvilágítják a keskeny tereket. A mennyezeti lámpák bármilyen belső térben működnek. A klasszikus, dekoratív modellek mellett üzletünk "speciális feladatokhoz" kínál lámpákat. Az ilyen világítást további funkciók jellemzik, például változó fényszín vagy magas fokú IP-védelem. Fröccsenésálló mennyezeti lámpa tökéletes a fürdőszobához. A kiválasztott világításra és árukra vonatkozó minden információ a termékkártyákon látható. További információkért a kiválasztott ajánlatról vagy a rendelési hajlandóságról, kérjük, forduljon áruházunk munkatársaihoz.

Hol lehet érdekes függőlámpákat vásárolni?

Eredeti stílusú, szokatlan funkciókkal rendelkező termékeket vagy esetleg kedvező árat keres? Üzletünkben számos olyan termék áll rendelkezésünkre, amelyek különböző igényekkel rendelkeznek. Kínálatunk folyamatosan bővül az otthoni és a kerti lámpák új termékeivel. Javasoljuk, hogy látogassa meg üzletünk egyéb kategóriáit, hogy a lámpákat a kiválasztott helyiségekben meglévő elrendezéshez igazítsa. Ha további információkra van szüksége egy kiválasztott termékről, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Számos lámpamodellnél lehetőség van más színű építőelemek készítésére vagy a bélés más anyagának kiválasztására. Így lámpát készíthetünk egyedi megrendelésre. A mennyezeti lámpák könnyen adaptálhatók a már létrehozott kompozícióhoz. A mennyezeti lámpák időtlen megoldást jelentenek. Amikor úgy döntünk, hogy megvásároljuk őket, biztosak lehetünk abban, hogy hosszú évekig szolgálnak majd minket.

Világítási Tudásközpont - Blog

Rusztikus belső terek Rustic floor lamp

Rusztikus világítás és rusztikus stílus

Olvassa el az idei divatos belsőépítészeti trendeket, vagy nézze meg, mit készítettünk Önnek a rusztikus lámpák kategóriájában.

Rusztikus stílus - a közelmúltban nagyon divatos. Sok építész bemutatja a projektjeinek. Rengeteg ember ihletet merít az internetről, és rusztikus stílusban rendezi át vagy fejezi be belső terét. E stílus jellemzői összetettek. Ezenkívül számos tervezői trend hatása az évek során megváltoztatta és megváltoztatta a rusztikus stílus meghatározását.

Mi okozta, hogy ez a látszólag szerény építészeti irányzat ennyi ember szívét elnyerte és sok támogatót elnyert? Kíváncsi vagy, mi a rusztikus stílus? Kezdjük az elejétől.

Mennyezeti lámpák