Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

LED panelek

A LED panelek egyike azon kevés technológiáknak, amelyek a raszteres lámpatestekkel versenyezhetnek, amikor az irodákban vagy a munkaterületeken működik. Karcsú megjelenése és hatékonysága a fény diffúziójában egyre több követőt talál.

LED-technológia

Amikor a LED-es világításról beszélünk, a Wat-egységben a volfrám-izzók esetében is el kell helyeznünk a hatékonyságot. Az Ön által érdeklődő paraméterek a következők:

  • RA - színvisszaadási index, azt jelzi, hogy a lámpa milyen mértékben képes reprodukálni az eredeti színt.
  • A Kelvin száma határozza meg a fény színhőmérsékletét. Feltételezhető, hogy 3300 K alatti hőmérsékleten meleg, fehér, 3300 és 5000 K közötti, hűvös fehér színű és 5000 K feletti napfény.
  • A Lumens száma - mondja a fényforrás fényességéről.
  • A fénysugárzás szöge - ideális esetben 360 fok. Meghatározza a fénysugár szélességét.
  • Watt szám - meghatározza az energiafogyasztást.

Ha összehasonlítjuk a LED technológiát a klasszikus izzókkal, akkor a legjobb, ha egyszerű példát használunk. A klasszikus 100 W-os energiafogyasztás 1400 lm alatti fényerőt eredményez. A LED izzók 80-100 lm fényerővel világítanak 1 W fogyasztással. 100 W-nál egy LED-es izzó 8000 és 10 000 lm között lenne.

LED panelek

Általában 60 x 60 cm-es, 30 x 30 cm-es, 30 x 120 cm-es szabványos LED-paneleket tudunk találni. A legkeresettebb méret az univerzális 60 x 60 cm. Kisebbek, mint a kisebb helyiségekben: pincében, tárolóhelyiségben, fürdőszobában. Nagyobb irodákban vagy nagy területeken. Feltételezzük, hogy egy átlagos 60 x 60 cm-es panel elegendő közepes méretű helyiség megvilágításához.

A LED panelek legnagyobb előnye, hogy a fényt egyenletesen bocsátják ki. Tökéletesen működik folyosókon vagy intimebb szalonokban. A műhelyben, például a műhelyben vagy a konyhában tervezett helyiségekben jó ötlet, hogy a panelek mellett további irányfényt használjanak.

LED mennyezeti panelek

A LED panelek kiváló választás a tartósság és az ökológia szempontjából. A természet szerelmesei értékelik azt a tényt, hogy a LED panelek használatával hozzájárulnak a természeti környezetre gyakorolt nyomás csökkentéséhez. A LED-technológiának köszönhetően nincs szükség nehézfémek, mint például a higany használatára, ami még mindig nehéz a megfelelő hulladékkezelésnél. A szemetet tekintve érdemes megemlíteni a lámpák kevésbé gyakori cseréjét a hagyományos izzólámpákhoz képest, ami a hulladéklerakókba helyezett felesleges anyagok mennyiségének csökkenését jelenti.

LED panelek