Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Bárszékek

Bárszékek

Bőr bárszék elegáns belső térhez

A bárszékek nagyon fontos elemei sok étterem és kávézó belső terének. Természetesen sok otthoni konyhában és ebédlőben sem hiányoznak. Különböző elrendezésekbe illeszkednek, így könnyen illeszkednek egy klasszikus, tetőtéri és nagyon avantgárd belső térbe.

A természetes bőrrel vagy ökobőrrel kárpitozott székek rendkívül elegánsak. Zökkenőmentesen illeszkednek az elegáns belső terekbe, és kivételes kényelmet nyújtanak. Az ülést és esetleg a háttámlát borító puha bőr hatékony figyelemfelkeltő. A hatás még érdekesebb lesz, ha ezt a fajta anyagot fával kombinálják. A bárszékek fa és bőr sok meleget és egy csipetnyi luxust hoznak minden belső térbe. Leginkább klasszikus stílusban és bármilyen más, a természetre utaló stílusban díszített helyiségekben kerülnek bemutatásra.

Konyhai székek szövet kárpitozással

A divatos szövetekkel borított ülésekkel ellátott bárszékek nem kevésbé elegánsak. Az élénk, pasztell színek a modernebb belső terekhez illenek. Diákkocsmákban és kávézókban is jól működik. A jó minőségű, tartós szövet nagyon vonzó lehet. Könnyen tisztítható és ellenáll a szennyeződéseknek. Az ilyen bárszékek erősen meghatározzák a belső teret, és rendkívül hangulatos légkört teremtenek.

Modern bárszékek - fenomenális dizájn és érdekes kivitel

A műanyag bárszékeket leggyakrabban az avantgárd belső terekben használják. A műanyag bárszékek rendkívül sokoldalúak, mert stílussal bármilyen típusú asztallaphoz igazíthatók. Színét tekintve az ilyen bárszékek valóban sok mindent kínálnak. Mindig választhat átlátszó bárszéket, mert akkor biztos lehet benne, hogy tökéletesen beleolvadnak a háttérbe.

Az avantgárd megoldások között megtalálhatók a fém székek is, amelyek fantáziadús formájúak lehetnek. Másrészt az aszkéta fém bárszék formájában otthont talál a tetőtérben és a minimalista belső terekben.

Konyhai székek sok érdekes változatban

A hokerek egy stabil talpon vagy három vagy akár négy lábon nyugszhatnak. Sokan csak ülősarokkal rendelkező bárszékeket választanak, mások kényelmes háttámlával és kartámaszokkal. Ráadásul választhatja a lábtámasszal ellátott székletet is a maximális kényelem érdekében. Ezenkívül a bárszékek a tengelyük körül foroghatnak. A megjelenéssel ellentétben a ringató funkció nemcsak a legkisebbeket vonzza.

Természetesen emlékeznie kell arra, hogy a bárszékeknek meg kell egyezniük a belsőépítészet stílusával. Helyiségek esetében azonban a tevékenység profilja a legfontosabb. Különböző székeket egy retro stílusú kávézóban helyeznek el, másikat pedig egy angol stílusú étteremben.