Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Fa székek

Fa székek

Kényelmes székek

Miért fordít ennyi ember annyi figyelmet a konkrét székek kiválasztására? Minden bizonnyal azért, mert ez az egyik legfontosabb berendezés, legyen az nappali vagy étkező. Kényelmes és igényeinkhez szabott fa székek nélkül nehéz együtt tölteni az időt a családi asztalnál. És ezúttal dicsérjük annyira magunkat.

Fa székek - szilárd támasz a gerincnek

A modern házi szék gyártók kínálatában számos modellt találhatunk. Ne feledje, hogy nem mindig olyan nyilvánvaló anyagokból készülnek, mint a fa. A műanyag székek véleményünk szerint nem annyira tartósak és kényelmesek, mint az előbb említett klasszikusok. A fából készült háttámla és a kárpitozott ülés vagy a párna által küldött fa biztosítja a bútorok szilárd támaszát és használatát hosszú évekig.

A fa székeknek is van egy másik nagyon fontos tulajdonsága. Egyedi és klasszikus stílusuk sok elrendezésbe illeszkedik.

Skandináv székek - lásd ezeket a javaslatokat

Az elmúlt években a skandináv stílus szinte elnyerte sok ember szívét. Nincs tehát semmi különös abban, hogy a székeket is ebben a stílusban készítik. A skandináv székek minimalista kialakításúak, és ami itt különösen szembetűnő, az egy fából készült, fényűzően bemutatott keret. A fa kombinációja természetes bőr vagy kárpitozott ülés.

Étkező székek - mi működik a legjobban?

Ha étkező székeket keres, és kétségei vannak afelől, melyik modell fog működni otthonában, kezdje a tökéletes kialakítás megalkotásával. Fontolja meg, mennyi időt vagy kevesebbet tölt a családjával az asztalnál, és általában hány embert takar. A megvásárolt székek szokásos száma 6-8 vagy 12. Ne felejtse el olyan székeket választani, amelyek illeszkednek az asztallapra. Túl nagy, lehet, hogy nem férnek el az egyik oldalon.

Az étkező székeknek azonban közös kompozíciót kell létrehozniuk a nappali berendezésében. Ne feledje, hogy ez a szoba általában a konyha és a pihenőhely felé nyílik. A közös színek és a felhasznált anyagok hasonlósága minden bizonnyal lehetővé teszi a sikeres elrendezés létrejöttét.

Fa székek