Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Étkező lámpák

Étkező lámpák

Étkező csillárok

Az ebédlő olyan hely, ahol vacsorázunk és élvezzük egymás jelenlétét. A legjobb megoldás az étkező jól megvilágítására az, ha a fő fényforrást az asztal fölé középre helyezi. A függesztett lámpák és csillárok ideálisak erre. Emlékeztetni kell arra is, hogy több ilyen lámpa kombinációja is lehetséges - minden bizonnyal bika szeme, ha élvezni szeretnénk egy elegáns étkezőt. Az ilyen, az asztal fölé függesztett mennyezeti világítás nagy előny az étkezések során. Emlékeznünk kell az ékezetes fényt kibocsátó lámpatestek multifunkcionalitására is. Az ilyen típusú étkezőlámpák legjobb példája a nagy és tágas állólámpák. Az esti vacsora egy gyönyörű állólámpa fényében, nagy lámpaburával ideális választás egy szeretett vagy barátaival töltött estére - az ilyen lámpa fénye szokatlan, romantikus, pihentető és kellemes légkört teremt, és mi az est házigazdái élvezhetik vendégeink elégedettségét. Egy másik javaslat a plafonok, amelyek szintén - megfelelően kiválasztva - jól működnek kiegészítő világításként. Szimmetrikusan több falra felszerelve nagyon egyedi hatást keltenek.

Étkező világítási javaslatok a Lunares.pl -től

Üzletünkben egyedi termékbázist próbálunk létrehozni. Különféle lámpák széles választékát szeretnénk biztosítani Önnek. Az étkezővel kapcsolatos számos javaslat közül különösen a Clark függesztett lámpát ajánljuk - tökéletes megvilágítást teremt az asztallaphoz és az asztalhoz, amely a fő fényforrás. Alacsonyra akasztható - a szem szintjére -, melynek köszönhetően hatékonyabb asztali megvilágítást érünk el, ráadásul a kibocsátott fény senkit sem zavar és nem sért meg. Érdekes elrendezést lehet kialakítani az ebédlőben, ha az asztal fölé három Conrad függőlámpát akasztunk - ez a rusztikus -ipari világítás a 2016/2017 -es szezon slágere. Ha hangsúlyos világítást választunk, válasszunk Clark vagy Simon állólámpát. Tökéletes - egy nagy, fekete lámpaernyő vagy egy fehér lámpaernyő gyönyörű, lágy fényt bocsát ki, amely romantikus és kellemes légkört teremt. A kristálylámpák az étkező világításaként szokatlan javaslatok a konyhával kombinált nappali tulajdonosai számára. A kristálylámpák időtálló eleganciát tartalmaznak, gazdag formában.

Az étkező lámpái nemcsak a formáról, a formáról és a szépségről szólnak

Az étkező lámpájának kiválasztásakor emlékeznünk kell arra, hogy dekoratív és világító funkciói mellett egy ilyen lámpa nagy valószínűséggel több évig szolgál majd minket. A kiváló minőségű kivitelezéssel és a megfelelő anyagokkal kombinált érdekes forma egy jól megválasztott lámpa receptje az étkezőben. Üzletünkben lengyel gyártók lámpáit értékesítjük garanciával. Lehetőséget biztosítunk a visszaküldésre és a cserére. A Lunares.pl üzletben való vásárlás az elégedettség garanciája. Természetesen nemcsak az étkezői lámpák, hanem sok más kiegészítő is befolyásolja ennek a helyiségnek vagy térnek az összképét. A kényelmes székek, a gyönyörű étkészletek és az asztaldíszek elengedhetetlen elemei az ételek megfelelő hangulatának, ezért fontos, hogy az összes tárgy illeszkedjen egymáshoz, és kiegészítse a belső kialakítás stílusát.

Étkező lámpák - melyik izzót válasszuk

Az étkező amellett, hogy étkezési helyként funkcionál, a vendégek fogadására is szolgál. Néha sok időt töltünk az ebédlőben, ezért érdemes gondoskodni a hangulatos, megnyugtató légkörről. Ilyen hatás érhető el, ha az ebédlő lámpájába egy normál izzót vagy 2700 K -os meleg fényű LED -et helyezünk, mérsékelt fényszórási spektrummal.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Étkező lámpák