Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kerti asztalok

Kerti asztalok

Kerti asztal: otthonának zöld szíve

Semmi nem egyesíti a családot és a barátokat, mint a közös lakoma az otthoni asztalnál. Kedvező időjárás esetén a kerti asztal ugyanazokkal a csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik - érdemes tehát megbizonyosodni arról, hogy nemcsak gyönyörűek, hanem mindenekelőtt szilárdan készülnek. Az áruházunkban megtalálható kerti asztalokat neves gyártók készítik, amelyeknek köszönhetően egyesítik az egyedi dizájnt, az anyagok tartósságát és a modern építési megoldásokat.

Hogyan illeszthető a kerti bútor?

Asztal és ülőhelyek kiválasztásakor a kertben érdemes inspirálódni a kedvenc stílusához, hogy egy koherens teret hozzon létre a szabadban. Választhatunk klasszikus kerti asztalokat téglalap alakú tetejével, valamint ovális vagy kerek asztalokat, amelyek kevesebb helyet foglalnak el. Fontos, hogy a bútor méretei megegyezzenek az elfoglalni kívánt területtel, és hogy egyezzenek a kiválasztott székek magasságával.

Bútor a teraszra - milyen anyagot válasszon?

A természetes fa vagy a finom rattan alternatívája a rendkívül tartós szintetikus anyagok. Terasz bútorok készült Artwood, technorattan vagy fém igényel szinte semmilyen ellátást és úgy néz ki, nagyon hatásos a hagyományos és a modern dekorációval.

Bútor kis és nagy erkélyre

Létrehozhat egy szabadidősarkot az erkély méretétől függetlenül. A kicsik könnyű, hordozható kerti asztalokhoz és bisztró típusú kávéfotelekhez, nagyobbakhoz - széles és alacsony padok, kényelmes erkélyes fotelek, valamint az apró tárgyak kiegészítő tárolóval ellátott ülések lesznek alkalmasak.