Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Tükrök

Tükrök

A tükrök minden otthonban vannak, és nehéz elképzelni a mindennapi működést nélkülük. A tükrök nyilvánvaló használatán kívül dekoratív szerepet is játszanak. A tükröket bármely szobában szívesen látjuk, és gyakran nagyon szükség van rájuk is. Elgondolkodhat azonban azon, hogyan válasszon egy ilyen tükröt úgy, hogy az megfeleljen a belső stílusának és egyszerre töltse be funkcióját.

Kerek tükrök - gyönyörű dekoráció a nappalihoz és még sok máshoz

A kerek tükrök jelenleg igazi sláger, amely nagyon gyakran megtalálható a nappaliban. Azonban annyira sokoldalúak, hogy az ebédlőben, és a fürdőszobában is sikeresen díszíthetők. A kerek tükör nappali vagy más helyiségben való használatának tagadhatatlan előnye, hogy vizuálisan megnöveli a szobát.

Funkcionális fürdőszoba tükrök

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol napi gondozási tevékenységeket végezünk. Ezért olyan fürdőszobai tükröt kell választania, amely kiváló láthatóságot biztosít, ami különösen fontos ecseteléskor vagy borotválkozáskor. Az, hogy négyzet alakú, téglalap alakú vagy kerek tükör lesz-e, attól függ, hogy mekkora helyet kíván neki kiosztani. Egy kis fürdőszobában használhat egy trükköt egy nagy tükör formájában, amely vizuálisan megnöveli a szobát.

Sminktükrök - a mindennapi tevékenységek kényelme

Minden nő tudja, hogy jó smink csak jó fény mellett és megfelelő tükörrel hozható létre. Emiatt a sminktükör nagyon hasznos eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi gondozási tevékenységeket a megfelelő láthatóság biztosításával. Nekik köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a sminkek helyesen készültek, és miután kijöttünk a napfénybe, nem jelennek meglepő meglepetések az arcunkon.

Dekoratív tükrök, mint finom belső akcentus

A dekoratív tükrök nagyszerű alternatívát jelentenek a képpel szemben. Gyönyörűen díszítik a falat, és szükség esetén láthatja is őket. A megfelelő helyre akasztás eleganciát hoz a szobába, és finoman megnöveli a teret optikailag. A tükörkeret és egyéb kiegészítők kombinációja egyedi és összefüggő egészet hoz létre.

Tükrök