Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Retro fények

Retro fények

Retro lámpa - melyiket válasszuk?

A retro stílus visszatér a favoritáshoz. A lakások elrendezésében látható, gyakran régi, egyedi lelkű épületekben. Eszünkbe juttatja a fiatalság örömteli idõit. A szeretteik között eltöltött pillanatok. A múlt és a világítás és a bútorok egyedi dolgok. Varázslatot és egyedi karaktert hoznak magukkal. Rendszerint magas színvonalú kivitelezéssel társulnak, amely évekig fog tartani, és évről évre öregszik és értéket fog szerezni. Nem mindenki engedhet meg magának ilyen egyedi dolgokat. Mennyiségük korlátozott, és gyakran együtt jár a magas árral. A bútor- és világítástechnikai márkák, amelyek ihlette ezt a tendenciát, megmentik. A modern design alapján újból létrehozzák. Az üzletünkben kapható vintage lámpák csodálatos emlékeket fognak felidézni. Tetszeni fognak a szemnek, és nem teszik tönkre az otthoni költségvetést. A konyhához válogatott mennyezeti lámpákat ajánlunk, függő lámpák működnek majd az asztal felett, az esztétikus falakat tökéletesen hangsúlyozzák a retro kagylók. Kínálatunk a legjobb javaslatok a lámpákról, bútorokról és kiegészítőkről retro stílusban, kedvező árakon - minden költségvetéshez.

Retro függesztett lámpák vagy gyertyák?

Egy modern szoba biztosan ízt nyer, ha retro függesztett lámpák vannak benne. A belső tér igényeitől függően a világítást úgy kell megválasztani, hogy a szoba funkcionális és gyönyörűvé váljon. A kínálatunkban kapható lámpák különböző anyagokkal és műszaki paraméterekkel rendelkeznek. Az akasztólámpa megoldás a nappaliban. Megvilágítja a szoba közepét, és jóval az asztal felett fog működni. A meleg izzókkal kiegészített fali lámpák hangsúlyozzák a szüreti hangulatot. A retro fali lámpák szinte minden belső teret kiegészítenek. Kis méretűek, stílusát adják, és hangsúlyozzák az elrendezés részleteit. Leggyakrabban a tervezők olyan helyekre koncentrálnak, mint egy nappali, hálószoba vagy folyosó. Rajtunk múlik, hogy a jelenlegi trendeknek megfelelően milyen világítástípusokat választunk.

Számít a fényforrások száma?

Manapság a tervezők a helyiségeket bármilyen tér felhasználására elrendezik. Gyakran az ügyfeleknek van egy kis területük, amelyet nehéz funkcionálisan megvilágítani és egyszerre hangsúlyozni annak szépségét. Csak képzett és tapasztalt világítástervező képes elvégezni ezt a feladatot. Ha azonban kísérletezni akarunk, választhatunk egy csillárt, amely több LED-es fényforrással van felszerelve. Szinte minden gyártónak ugyanaz vagy hasonló modellje van, különböző fénypontokkal. A lámpák száltípusban, stílusban és színben különböznek egymástól. Sok lehetőség van. A mennyezeti világítás jó és gazdaságos választás.

A szüreti lámpa típusa számít.

A retro stílusú világítás nagyban függ a szoba típusától. Leggyakrabban az ügyfelek sokféle színben kapható termékeket választanak. Ennek köszönhetően könnyen beállíthatjuk a lámpát a kiválasztott belső térhez. A retro medállámpa egy olyan helyiségben fog működni, mint a nappali. Másrészt az állólámpák megvilágítják azt a teret, amelyben pihenni akarunk. Retro állólámpának is jelen kell lennie egy karakteres házban. Gyönyörűen bemutatja magát, mint egy vintage kiegészítő egy hálószobában vagy irodában. További retro lámpák és ellenőrizze a kiválasztott termékkel kapcsolatos összes érdekes információt. Üzletünk a lámpák széles választékát kínálja. Tízezer termék közül választhat. Az összes népszerű kategóriát megtalálhatja weboldalunkon. Üdvözöljük!

Világítási Tudásközpont - Blog

Világítási trendek: A fénytervezés új irányai alkalmazással vezérelt izzó

A világítás kulcsszerepet játszik a belsőépítészetben, és a trendek ezen a téren folyamatosan fejlődnek. Modern technológiai megoldások és kreatív a tervezéshez való hozzáállás, új lehetőségeket nyitnak meg az egyedülálló atmoszférák és fényhatások. Ebben a cikkben bemutatjuk a a legújabb világítási trendeket, amelyek népszerűek és innovatív megoldásokat hoznak a terekbe.

Retro fények