Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Falfestmények

Falfestmények

Falfestmények a lunares.eu oldalon - Változtassa meg a lakás vagy ház kinézetét

A falfestmények kategóriája a falmatricák széles spektrumát fedi le. Méretekben, mintákban és vastagságban különböznek egymástól. A közismert falfestmények tökéletes választás, ha fel akarja frissíteni szobáját. A falfestménynek köszönhetően nagyon változatos és érdekes effektusokat kaphat anélkül, hogy festenie kellene a falakat. A falfestmény az év bármely szakában megváltoztatható. Már nem kell megvárni az időjárás javulását, a "falak gyorsabb száradását" - szobája tapétázásához időre és jó ragasztóra van szükség. A nagy választék tartalmazta: 3D falfestmények, térbeli falfestmények, gyermek falfestmények, szobai falfestmények és falfestmények, amelyek jellemzői az egyes városok. Meghívjuk Önt, hogy böngésszen a várost tartalmazó fotótapéták között .

Fotó háttérképek méretre - tiszta munka és a WOW effektus

Meg akar rendelni egy meghatározott méretű fotótapétát? Nincs mit. Mindössze annyit kell tennie, hogy pontosan meghatározza, milyen dimenzió érdekli a megrendelés során. Mi gondoskodunk a többiről. Egyszerű? A mérés az első és legfontosabb szakasz. Ezért javasoljuk, hogy olvassa el útmutatónkat: Hogyan mérjünk meg egy falat egy falfestményhez? Kíváncsi vagy, hogyan lehet mérni a fotótapétákat? Íme néhány hasznos trükk:

 1. Mindig mérje meg a legmagasabb pontot. Az egyenes falak esetében ez triviális tanács, de tegyük fel, hogy a padlást vagy a folyosót tapétázni szeretné. Ezért azt tanácsoljuk, hogy törekedjen a legmagasabb és legszélesebb pontra. Most adjon hozzá 5 cm-t minden eredményhez.
 2. Mi van a sarkokkal? Szintén szándékozik hozzáadni 5 cm-t.

3D falfestmények és térbeli falfestmények

A 3D-s falfestmények kategóriájának összes terméke csodálatos faleffektus, amely optikai illúziót kelt a lakásában vagy házában. A 3D falfestményeket különösen azok számára készítik, akik szokatlan megoldásokat keresnek a szobájukban. A bemutatott 3D-s falfestmények gyűjteménye a minták és a színek csodálatos kombinációja, amely sokszínűséget és új dimenziót ad a belső térnek. Az ilyen falfestmények telepítése rendkívül egyszerű, csak jól meg kell mérni a tapétázni kívánt felületet.

Itt ajánljuk útmutatónkat: Hogyan mérjünk egy falat egy falfestményhez?

Ha egy modern belsőépítészet elkészítésének módját keresi, akkor ezek a 3D-s falfestmények mindenképpen vonzóak lesznek Ön számára.

További részletek a 3D fotó háttérképek kategóriában.

Egyedi készítésű falfestmények a lunares.eu oldalon

Gyönyörű minták, színek és eredeti motívumok. Ezek az előnyök az egyedi falfestményekre a lunares.eu áruházban. Üzletünkben az elmúlt 10 év legkívánatosabb motívumai vannak.

Az üzletünkben egyedi készítésű falfestmények klasszikus, modern és tetőtéri témák. Közülük sok állat-, táj-, virág- és érdekes absztrakt mintával rendelkezik. A nem túl fontos fogalmakkal ellátott fotótapéták szintén nagyon népszerűek. Mint pl. Kövek, fák, falfestmények rajzolása. A rendelkezésre álló példányok közül sok érdekes és ismert épületeket mutat be. A lunares.eu egyedi megrendelésre készült falfestményei a legjobb anyagok a legjobb piaci áron.

Faliképek különböző belső terekhez

A falfestmények belső terekben való használatának nincs korlátja. Minden bemutatott modell különböző helyiségekben látja el funkcióit. Az ilyen típusú megoldások egyetemességének nincs korlátja. A tapétát megvalósíthatja a nappaliban, az ebédlő hálószobájában vagy az ifjúsági szobában.

Faliképeink minden B2B ügyfélnek megfelelnek. Használhatja őket irodák, irodák, kereskedelmi helyiségek vagy éttermek belső terének rendezésére. Fotótapétáinknak köszönhetően az ilyen szobák teljes átalakuláson mennek keresztül! Próbálja ki 3d háttérképekkel - adjon mélységet és illúziót a belső teréhez. Ha vizuálisan szeretné növelni a lakás felületét - a 3d háttérkép egy sláger. A kicsi, keskeny vagy szabálytalan alakú helyiségek számára előnyös lesz az optikai nagyítás, kiterjesztés és a formák egyenletessége. Üzletünk formatervei az elmúlt évadok legdivatosabb példányainak bizonyosságát jelentik.

Gyermek falfestmények

Érdekes és eredeti módot keres a gyermek számára a szoba díszítésére? A gyermekek falfestményei biztosítják, hogy a szoba hangulatos és hűvös helyiséggé váljon. Ezenkívül a tervezés gyors megváltoztatásának lehetősége gyakorlatilag korlátlan lehetőséget kínál a bemutatásra.

Szeretné tudni, hogyan lehet eltávolítani a régi háttérképet? Olvassa el az útmutatóban található bejegyzésünket: A régi háttérkép eltávolítása.

Hozzon létre egy szobát gyermekének, amely felkelti a kíváncsiságot a világ iránt. Használjon olyan falfestményt, amely megmutatja a világ szépségét. Talán egy olyan Szülő vagy, aki szereti a Kis Herceget? A minta, amelyen a Kis herceg együtt ül Foxgal, tökéletes választás!

Ha fia vagy lánya focirajongó, fektessen be egy futball falfestménybe. Kényeztesse gyermekét szórakozással. Hadd élvezze a visszatérést a szobájába. És semmilyen büntetés, amelyben gyermekét a szobájába küldi, már nem lesz kellemetlen. További fényképes háttérképeket gyermekeknek nézzen meg a lunares.eu webáruházban

Falfestmények - Anyag

Latex Premium falfestmény 8 400 Ft /m²

A latex tapéta megválasztása megfelelő lesz olyan felületekre történő ragasztáshoz, mint a gipszkarton, hagyományos vagy beton vakolat és bevonatok. Ragasztás előtt ellenőrizze a felület megfelelő előkészítését. A falat meg kell tisztítani és szárítani. A következő lépés az alapozás lesz. Ha nem követi ezeket a lépéseket, akkor azt kockáztathatja, hogy az összes dudor és csomó látható lesz a háttérkép alkalmazása után. Ebben az állapotban hagyjuk a falat 2 órán át száradni. A következő lépés a tapéta ragasztóval történő ragasztása lesz. Várjon egy kicsit, majd ragassza a falfestményt a falhoz. Ne felejtse el a fotótapétát festékhengerrel megnyomni ragasztáskor. Kendő vagy kéz használata erre a feladatra helyrehozhatatlan károkat okozhat a termékben. A hatás megszilárdításához szilárd laminátumot lehet használni. A latex kissé erősíti az anyagot, így a fotótapéták ragasztásának folyamata sokkal egyszerűbb lesz, mint az óriásplakát papírból készült tapéták esetében. A tapéta ragasztásakor ne felejtsen el megfelelő mennyiségű ragasztót használni. Feleslegét nedves ruhával vagy szivaccsal lehet eltávolítani.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Rendeltetésszerű használat: nappali, hálószoba, előszoba, szálloda, étterem, konferenciaterem, középületek.
 • Súly: 220g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 135 cm.

Falikép gyapjún (Super ECO) 10 004 Ft /m²

A nem szőtt falfestmény különbözik a nem szőtt háttértől, amely létrehozza a termék belső rétegét. A külsejét speciális fólia védi. Előnyeik listája nagyon hosszú. Kezdve egyszerű összeszereléssel, amely nem igényel úgynevezett "lágyítást". A termék telepítés után nem zsugorodik. Kényelmes használni és gondoskodni a tisztaságról. Mosószerekkel történő mosás nem befolyásolja minőségük vagy színük romlását. A nem szövött tapéta eltakarja a fal enyhe és pontos sérüléseit. Az apró karcolások nem jelentenek problémát számára. Ez egy olyan dísz, amelyet érdemes egyszer befektetni, hogy évekig élvezhesse csodálatos tulajdonságait.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • ❤️Super ökológiai, tökéletes a gyermeke számára.
 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Cél: nappali, hálószoba, konyha, előszoba, gyermekszoba, szálloda, étterem, konferenciaterem, középületek, iskolák, óvodák, bölcsődék.
 • Súly: 270g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 105 cm.

Falikép Vinyl Exclusive 11 760 Ft /m²

A vinil falfestmények rendkívül sima felületűek. Speciális nem szőtt hátlapon készülnek, amely vastagabb, mint a latex falfestmény. A terméket nagyobb légáteresztő képesség jellemzi, ennek köszönhetően vinil falfestményt alkalmaznak magas páratartalmú helyeken, például fürdőszobában vagy konyhában. A vinil falfestmény ellenáll a magasabb hőmérsékleteknek. Könnyen és tisztán ragasztjuk. Ez a gyártásában használt nemszövött aljszőrzetnek köszönhetően lehetséges. A vinil falfestményekre nyomatok szagtalanok és nem tartalmaznak káros anyagokat. Ha meggondolja magát, és vinil tapétával szeretné megváltoztatni a fal dekorációját, akkor a legegyszerűbb módon megteheti. A terméket "egy mozdulattal" eltávolíthatja a faláról.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • Fotótapéta Exkluzív képszerkezet Vászon . A legmagasabb minőség egy igényes vásárló számára.
 • Nedves mosáshoz alkalmas fotótapéta.
 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Cél: Minden szobához, beleértve a konyhát és a fürdőszobát is .
 • Súly: 390g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 126 cm.

Falikép Vinyl Wet 23 940 Ft /m²

Sikeresen felszerelheti vinil tapétáját olyan felületekre, mint a gipszkarton, a befejező bevonatok, valamint a beton és a hagyományos vakolatok. A tetemszag megszabadulása érdekében az újonnan gyártott tapétát körülbelül két napig szabadon kell hagyni. Hagyományosan a ragasztás előtt a falat tisztítással, szárítással, majd alapozással kell elkészíteni. A készlethez rögzített ragasztót a készletben található utasítások szerint feloldjuk. Az oldatot addig kell keverni, amíg homogén konzisztenciát nem kapunk. A vinil tapéta elhelyezésének helyén kréta vonal vagy vízmérték segítségével jelölje meg a függőlegest. A tapétát egyenletesen és egyszerűen ragaszthatja. Az elkészített ragasztót csak a falra tesszük. A következő lépés a tapéta felvitele és egy festőhengerrel történő megnyomása lesz. Mint más esetekben, a falfestményt sem ragasztja a kezével. Egy ilyen eljárás az anyag visszafordíthatatlan károsodásához vezethet. A vinil falfestmény többe kerül, mint mások, azonban az egyszerű ragasztási folyamat és a gyors szétszerelés lehetősége nagy előny. Érdemes befektetni ezekbe az előnyökbe!

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • Legmagasabb minőség nagyon igényes vásárló számára.
 • A tapétához tartozik egy speciális ragasztó és egy nedves helyiségekhez szükséges befejező réteg (folyékony csempe).
 • Nedves helyiségekhez, például fürdőszobához és konyhához alkalmas fotótapéta.
 • Nyomtatás HP Latex technológiával, hosszú évekig tartó tartósság mellett.
 • Rendeltetésszerű használat: Bármely szoba, beleértve a fürdőszobát és a konyhát.
 • Súly: 390g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 135 cm.

KnStick (öntapadó) falfestmény 13 440 Ft /m²

Az öntapadó tapéta tökéletesen alkalmas a sima felületek díszítésére. Ide tartozik az üveg, a szekrény homlokzata, az ajtó vagy a csempe. Díszíteni fogja a felületet és véd a jövőbeni károsodásoktól. A nagy előny az a képesség, hogy többször lehúzza és megváltoztatja a háttérkép helyzetét. Felülete fényes és sima, ami mélyebb színtelítettség benyomását kelti. Ezenkívül az öntapadó falfestmény egy speciális laminátummal, az úgynevezett "folyékony csempével" védhető. A termék ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. Ez a folyamat meghosszabbítja a fotótapéta élettartamát. Mindennapi gondozása és mosása gyerekjátékká válik.

A legfontosabb jellemzők egy pillanat alatt:

 • A háttérkép helyzetének többszörös lehúzásának és megváltoztatásának képessége.
 • Nedves mosáshoz alkalmas.
 • Rendeltetésszerű használat: nappali, hálószoba, előszoba, szálloda, étterem, konferenciaterem, középületek.
 • Súly: 250g / m2.
 • Max. egy tekercs szélessége 122 cm.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan lehet eltávolítani a háttérképet? Tapéta eltávolítása a falról

A színes háttérképek divatja egyszer visszatér, egyszer elmúlik. Ezzel eljön az ideje, hogy vagy ragasszuk az anyagot a falra, vagy eltávolítsuk a tapétát. És bár a bemutatott példákból a munka első szakasza, azaz a tapéta ragasztása meglehetősen kellemes, a háttérképet nem távolítják el teljesen. Hogyan kell kezelni a tapéta falról való eltávolítását? Itt van az útmutatónk. Végigcsinálja a munka következő szakaszait: lépésről lépésre.

Falfestmények