Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 62 000 termék
{{ aa_name() }}

Vintage lámpák

Vintage lámpák

A modern világban a lakások és házak sok szempontból díszítettek. Több tucat stílus van. Ezen kívül minden szoba egyedi jellegű, vagy az egész apartman egy koncepcióban lesz kialakítva. A modern élet gyors fejlődése ellenére a megjelenés folyamatos változása, a vintage stílus még mindig divatos.

Örülök, hogy a napot zajos, városi légkörben töltjük, hazatérünk, ahol a kényelem, a béke és a melegség uralkodik. A régiségek élesen ellentétesek a modern innovációkkal. Az ilyen tájképváltás elősegíti a jó hangulatot. A világítás különösen befolyásolja a benyomást és a hangulatot.

A vintage világítás jellemzői

A klasszikus, modern, minimalista, minden belső stílus saját jellegzetességeivel és saját energiájával rendelkezik. A hangulat, amit ez a stílus ad, az a megható, romantikus vintage lámpák , amelyek a belső világítást sokan felismerhetik és szerelik.

A vintage stílusú varázsa nagyrészt a belső színpalettának köszönhető. Itt finom, tágas színek: kék árnyalatai, lila, rózsaszín, bézs, barna, tiszta fehér. Általában árnyalatok kerülnek kiválasztásra a választott fő színre: a kék a szürke és a fehér szín különböző árnyalataiban játszódik, rózsaszín, megkülönböztető barna kiegészül a finom kávé és csokoládé.

Vintage lámpák konyhabelsőben

A gyenge, meleg világítás alkalmas a szüreti stílus finom szellemére. A fő csillár, a hangulatos asztali lámpák lágy diffúz fénye a szüreti belső kialakításának eszközei. A lámpákban használt anyagok a fa, az üveg, a fém, a lámpabútorok.

A konyha megvilágításához az étkező a közös világítás kombinációját ajánlja: csillár, mennyezeti lámpa és helyi lámpák, valamint a főzőzónák beépített lámpái. Nagyon fontos az étkezőasztal megfelelő megvilágítása. A lámpa megjelenése az asztal fölött eltérhet az egyszerű és bonyolult megjelenéstől. De ami a legfontosabb, az asztal felületét fényárammal borítja.

Hogyan választja meg a szüreti világítást?

Általában a szüreti világítástechnikai eszközök nagyon összetett termékek, sok dekoratív részletet, üvegből álló összetett anyagot stb. Tartalmazhatnak. Vagy a lehető legegyszerűbbek a szigorú geometriai alakzatokkal. Mindenesetre, egy vintage lámpa, egy csillár ebben a stílusban vagy egy sconce lesz exkluzív és eredeti megjelenés.

A klasszikus lehetőségek mellett eredeti megoldások is rendelkezésre állnak, amelyek egyesítik a szüreti funkciókat és a trendeket más, modernebb stílusokkal. Az eredeti megoldás egy króm asztali lámpa, amely egy Edison izzót vagy egy függesztett lámpát tartalmaz, mely szürke vasalóval rendelkezik, tökéletesen a loft stílusban is.

Leggyakrabban egy vintage asztali lámpát, egy vintage csillárot és minden más vintage lámpát fémből készítenek, fa is használatos. Mint már említettük, gazdag üvegösszetétel található. A lámpabúra termékei is tökéletesen illeszkednek a régi belső térhez. Meg kell jegyezni, hogy ebben a stílusban a lámpák a lehető leggyorsabban néznek ki, nem tartalmaznak számokat. De a csontváz éppen ellenkezőleg, hajlítható.

A függesztett vintage lámpa, amelynek karja egy fekete színű, fémből készült pók lába, lámpabúra nélkül, de csak szerény villanykörteivel a vintage és a modern stílus kombinációja. A lámpa 10 fényforrással rendelkezik, és tökéletesen megvilágítja a nagy nappali és étkező felületét. A fantázia nagy területe lehetővé teszi számos egyedi, teljesen különböző projekt létrehozását.

Vintage lámpák a nappaliban, a hálószobában és az étkezőben

A lakás belseje, a kényelem nagyban függ a lámpák választásától. Egy régi csillár alatt, gyertyákkal stilizálva megnyitott lámpák szépek lesznek, csak a gyertya lángját imitáló tervezői fények. Vintage otthoni lámpák kúp formájában, árnyalatúak a tejfehér színben, nagyon lenyűgözőnek tűnnek. A patina színeiben érdekesen ívelt kerettel rendelkező lámpák nemcsak nagyon szépek és látványosak, hanem lehetővé teszik, hogy a belsőépítészet egész koncepcióját újratervezze vintage stílusban.

A patinában csillár és a régi design fehér színe antik modellekre utal. A szépen kialakított felső világítással a belső tér finom, homályos fénye tökéletesen tükrözi a szüreti stílust. Az ovális alakú üveglámpák kiváló minőségű fémkerettel kombinálva a klasszikus stílusban is jól összefonódnak. A nappaliban, a hálószobában és az étkezőben egy ilyen csillár felszerelése alkalmas.

Vintage lámpák