Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Vintage lámpák

Vintage lámpák

A modern világban a lakások és házak sok szempontból díszítettek. Több tucat stílus van. Ezen kívül minden szoba egyedi jellegű, vagy az egész apartman egy koncepcióban lesz kialakítva. A modern élet gyors fejlődése ellenére a megjelenés folyamatos változása, a vintage stílus még mindig divatos.

Örülök, hogy a napot zajos, városi légkörben töltjük, hazatérünk, ahol a kényelem, a béke és a melegség uralkodik. A régiségek élesen ellentétesek a modern innovációkkal. Az ilyen tájképváltás elősegíti a jó hangulatot. A világítás különösen befolyásolja a benyomást és a hangulatot.

A vintage világítás jellemzői

A klasszikus, modern, minimalista, minden belső stílus saját jellegzetességeivel és saját energiájával rendelkezik. A hangulat, amit ez a stílus ad, az a megható, romantikus vintage lámpák , amelyek a belső világítást sokan felismerhetik és szerelik.

A vintage stílusú varázsa nagyrészt a belső színpalettának köszönhető. Itt finom, tágas színek: kék árnyalatai, lila, rózsaszín, bézs, barna, tiszta fehér. Általában árnyalatok kerülnek kiválasztásra a választott fő színre: a kék a szürke és a fehér szín különböző árnyalataiban játszódik, rózsaszín, megkülönböztető barna kiegészül a finom kávé és csokoládé.

Vintage lámpák konyhabelsőben

A gyenge, meleg világítás alkalmas a szüreti stílus finom szellemére. A fő csillár, a hangulatos asztali lámpák lágy diffúz fénye a szüreti belső kialakításának eszközei. A lámpákban használt anyagok a fa, az üveg, a fém, a lámpabútorok.

A konyha megvilágításához az étkező a közös világítás kombinációját ajánlja: csillár, mennyezeti lámpa és helyi lámpák, valamint a főzőzónák beépített lámpái. Nagyon fontos az étkezőasztal megfelelő megvilágítása. A lámpa megjelenése az asztal fölött eltérhet az egyszerű és bonyolult megjelenéstől. De ami a legfontosabb, az asztal felületét fényárammal borítja.

Hogyan választja meg a szüreti világítást?

Általában a szüreti világítástechnikai eszközök nagyon összetett termékek, sok dekoratív részletet, üvegből álló összetett anyagot stb. Tartalmazhatnak. Vagy a lehető legegyszerűbbek a szigorú geometriai alakzatokkal. Mindenesetre, egy vintage lámpa, egy csillár ebben a stílusban vagy egy sconce lesz exkluzív és eredeti megjelenés.

A klasszikus lehetőségek mellett eredeti megoldások is rendelkezésre állnak, amelyek egyesítik a szüreti funkciókat és a trendeket más, modernebb stílusokkal. Az eredeti megoldás egy króm asztali lámpa, amely egy Edison izzót vagy egy függesztett lámpát tartalmaz, mely szürke vasalóval rendelkezik, tökéletesen a loft stílusban is.

Leggyakrabban egy vintage asztali lámpát, egy vintage csillárot és minden más vintage lámpát fémből készítenek, fa is használatos. Mint már említettük, gazdag üvegösszetétel található. A lámpabúra termékei is tökéletesen illeszkednek a régi belső térhez. Meg kell jegyezni, hogy ebben a stílusban a lámpák a lehető leggyorsabban néznek ki, nem tartalmaznak számokat. De a csontváz éppen ellenkezőleg, hajlítható.

A függesztett vintage lámpa, amelynek karja egy fekete színű, fémből készült pók lába, lámpabúra nélkül, de csak szerény villanykörteivel a vintage és a modern stílus kombinációja. A lámpa 10 fényforrással rendelkezik, és tökéletesen megvilágítja a nagy nappali és étkező felületét. A fantázia nagy területe lehetővé teszi számos egyedi, teljesen különböző projekt létrehozását.

Vintage lámpák a nappaliban, a hálószobában és az étkezőben

A lakás belseje, a kényelem nagyban függ a lámpák választásától. Egy régi csillár alatt, gyertyákkal stilizálva megnyitott lámpák szépek lesznek, csak a gyertya lángját imitáló tervezői fények. Vintage otthoni lámpák kúp formájában, árnyalatúak a tejfehér színben, nagyon lenyűgözőnek tűnnek. A patina színeiben érdekesen ívelt kerettel rendelkező lámpák nemcsak nagyon szépek és látványosak, hanem lehetővé teszik, hogy a belsőépítészet egész koncepcióját újratervezze vintage stílusban.

A patinában csillár és a régi design fehér színe antik modellekre utal. A szépen kialakított felső világítással a belső tér finom, homályos fénye tökéletesen tükrözi a szüreti stílust. Az ovális alakú üveglámpák kiváló minőségű fémkerettel kombinálva a klasszikus stílusban is jól összefonódnak. A nappaliban, a hálószobában és az étkezőben egy ilyen csillár felszerelése alkalmas.

Vintage fények - Vélemények a termékekről


Loft fém réz fényszóró jel
2018. szeptember 3.
Gyors, hatékony és lényegre törő. ajánlom ezt az üzletet. robertt95

2018. április 4.
Drága lámpa, de megéri minden rá költött zloty.

Lampa ogrodowa na stojaczku (54cm) - Toledo K 4011/1 / R
2018. április 4.
Találtam egy boltot, amely az allegót böngészte

Vintage lámpák