Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Kanapéágyak

Kanapéágyak

Praktikus kinyitható kanapék

Az összecsukható kanapék ökológiai bőrrel, természetes bőrrel vagy anyaggal boríthatók. Az alvó funkcióval rendelkező kanapék kiváló osztályúak. A szokásos alváshoz való kanapé kiválasztásakor érdemes megjegyezni, hogy a kabrió kanapénak nemcsak szépnek, de főleg kényelmesen kellő kényelmet kell nyújtania.

A kanapék nagy választéka a Lunares üzletben

A legnépszerűbbek a bézs, a barna vagy a fekete kanapék. Bútorokat is vásárolhat a kék vagy a zöld különböző árnyalataiban. A fehér kanapék kifinomultnak tűnnek. Egyre népszerűbbek az élénk színű kanapék, amelyek színt adhatnak a nappalinak. Van is egy kanapé méret közül választhat. Mérettől függően választhat dupla vagy háromágyas kanapét.

Kanapék modern változatban

A kanapék egy kattintással megtöltötték a PRL szalonokat. Jelenleg a piacon vannak különféle összecsukható rendszerekkel ellátott kanapék. Ahhoz, hogy a kanapét ágygá alakítsa, elegendő egy szépen elrejtett matracot kihúzni a kanapé belsejéből. Más kanapék elölre nyúlnak, vagy összecsukható részekkel rendelkeznek, hogy alvási felületet hozzanak létre. Ezenkívül sok kinyitható kanapé ugyanolyan szépnek tűnik, mint a kihúzhatatlan kanapék, így további funkciójuk nem befolyásolja negatívan a bútor megjelenését.

Kanapék a vendégek számára

Ha nem a kanapék, akkor a belső terek sokkal szegényebbek és kevésbé változatosak lennének. A kanapé szükséges bútor mindazok számára, akik elegánsan és kényelmesen szeretnének belső teret rendezni. A kanapén legyen egy jó automatikus kihajtható mechanizmus, párnák, amelyekre támaszkodhat, és a kartámasz. A kinyitható kanapé lehetővé teszi, hogy előre nem bejelentett vendégeket és családtagokat töltsön el éjszakára. Érdemes kombinálni a szabadidős funkciót egy praktikus kanapéval. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Lunares üzletben található összecsukható kanapék kínálatával.