Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Fürdőszoba világítás

Fürdőszoba világítás

A megfelelő megközelítésű fürdőszobai világítás nemcsak alapvető funkcióját fogja betölteni, hanem számos más funkciót is. A fürdőszoba lámpái és csillárai díszíthetik a belső teret, vizuálisan megnövelhetik még egy kis helyiséget is. De amikor kiválasztja, legyen különösen óvatos, mivel az elektromos áram és a víz csatlakoztatása a fürdőszobában megköveteli a biztonsági előírások betartását.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő világítást a fürdőszobához?

A fürdőszobában lévő világítótestek száma közvetlenül függ a területétől. Ha kicsi és területe körülbelül 5 m², akkor a mennyezet közepén lámpa vagy csillár lesz két vagy három izzóval. De még ha a fürdőszoba kicsi is, jobb megvilágítani a mosogató és a tükör területét, hogy minden kozmetikai eljárás sokkal könnyebben elvégezhető legyen. Ha a fürdőszoba elég tágas, akkor zónás világítást kell biztosítani, amelynek jellemzői a szoba konfigurációjától, a tervezési ötletektől és egyéb tényezőktől függenek. Fontos figyelembe venni sok más tényezőt is, amelyek befolyásolják a fürdőszobák világítását. Ezek közé tartozik: a belső tér stílusa, vagy inkább a választott színséma, mivel, mint tudják, a fényárnyalatok jobban tükrözik a fényáramokat, ami azt jelenti, hogy a szoba jobban meg lesz világítva.

A lámpa helyzetétől függően ezek elhelyezhetők:

  • A mennyezeten - ez egy állandó klasszikus. Minden fürdőszobát fel kell szerelni legalább egy mennyezeti lámpával vagy egy csillárral, amely felelős a fürdőszoba általános világításáért
  • A falon. Ezek olyan lámpák, amelyeket a helyiség bizonyos funkcionális területeinek megvilágítására terveztek.

Napjainkban különféle fényforrások használhatók fényforrásként: izzólámpa, halogén, fluoreszkáló, LED.

Hogyan lehet hangsúlyozni a részleteket a fürdőszobai lámpákkal?

Bármely belső tér kialakításának fontos pontja a világos ékezetek helyes elhelyezése. A fürdőszobában található fali lámpa segít összpontosítani a figyelmet a szoba kialakításának részleteire és hatékonyan hangsúlyozni azokat. Egy ilyen fürdőszobai lámpa kiváló dekoratív tulajdonságokkal és kiváló teljesítményjellemzőkkel rendelkezik.

Csillárok vagy mennyezeti lámpák a fürdőszobában?

A fürdőszobai világításnak a zónától függően bizonyos fokig ellenállnia kell a nedvességnek (a víztől való távolság - kád, mosdó vagy zuhanyzó). A plafonok, amelyek általában zárt lámpatestek, sokkal nagyobb tömítettséget tesznek lehetővé - IP44 vagy magasabb hermetikus plafonok esetén. Nagyobb vagy magasabb fürdőszoba esetén kísértésbe eshet, hogy vonzó kialakítású és tisztességes funkcionalitású fürdőszobai csillárt használjon. Az ilyen csillár azonban általában alacsonyabb fokú védelmet nyújt a nedvesség ellen (de vannak kivételek), ezért a fürdőkádtól vagy a mosdótól távolabb, vagy még inkább a zuhanyzótól kell elhelyezni.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan tervezzük meg a fürdőszoba világítását Fürdőszoba világítás

A világítás a belsőépítészetet kiegészítő elem. A gyakorlati funkció mellett a világítás segít a kívánt stílus kifejezésében a belső térben és kellemes hangulat kialakításában. A belső tér rendezése előtt alaposan meg kell terveznie a lámpák elosztását. Hova fogja tenni az alapvilágítást? Milyen díszvilágítás illik az Ön belső teréhez? Milyen paraméterekkel rendelkezzenek a lámpák? Különösen a fürdőszobai világításhoz szükséges a megfelelő lámpák kiválasztása, amelyek vízállóak és garantálják a biztonságos használatot.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Fürdőszoba világítás