Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Fürdőszoba világítás

Fürdőszoba világítás

A fürdőszobában általában olyan általános fényre van szükség, amely egyenletesen megvilágítja a szobát. Alapvető a fali lámpák a tükör mellett. A világításnak nyugodtnak kell lennie. A fénycsövek és a halogének a britek által leggyakrabban kiválasztott fényforrások. A szabványoknak megfelelően egy 6 négyzetméteres fürdőszoba megvilágítására 75 W-os izzó szükséges.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan tervezzük meg a fürdőszoba világítását Fürdőszoba világítás

A világítás a belsőépítészetet kiegészítő elem. A gyakorlati funkció mellett a világítás segít a kívánt stílus kifejezésében a belső térben és kellemes hangulat kialakításában. A belső tér rendezése előtt alaposan meg kell terveznie a lámpák elosztását. Hova fogja tenni az alapvilágítást? Milyen díszvilágítás illik az Ön belső teréhez? Milyen paraméterekkel rendelkezzenek a lámpák? Különösen a fürdőszobai világításhoz szükséges a megfelelő lámpák kiválasztása, amelyek vízállóak és garantálják a biztonságos használatot.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Fürdőszoba világítás