Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kerti bárok

Kerti bárok

Nem tudja, hogyan rendezzen el egy kényelmes grillteret a kertben? Vagy talán már unja a kényelmetlen erkélyét? Ha a fenti kérdések legalább egyikére igennel válaszol, érdemes új kerti bútorokat vagy teraszt keresni.

Kerti bútorok - újdonságok és mit válasszunk a klasszikusok közül?

Habár a gyártók kínálatában még mindig megtalálhatók a kerti asztalok vagy székek új modelljei, a kerti rudak formájában készült fa készletek továbbra is nagyon népszerűek. Egy ilyen asztalnál és padnál kényelmesen leülhet, megehet egy sült kolbászt, és úgy érezheti magát, mint nyaralni. Kár is, ha nem figyelünk a polirattanból vagy műanyagból készült kerti bútorkészletre. Bár mindkét anyag még nem annyira népszerű, a felhasználók kivételesen szilárdnak és erősnek tartják őket. A polyrattan kerti bútoroknak és egyéb anyagoknak is van egy másik nagyon fontos tulajdonsága, rendkívül könnyen tisztíthatók, és nehéz őket is csúnyán kinézni.

A klasszikus kerti bútorok közül kisebb fa készletek is választhatók az erkélyre. Egy kisebb asztal és szék elegendő ahhoz, hogy még kis felületen is úgy érezd, mintha nyaralnál. Csak egy kis fantázia és néhány zöld növény kell hozzá.

Kerti bárok, mikor működnek?

Bár egy modern kertbe általában rattan bútorokat vagy polyrattanokat teszünk, itt egy klasszikus kerti bár is nagyon jól fog működni. Tökéletes bútordarab azok számára, akik szeretnek vendégeket meghívni a kertjükbe, és reggelig velük lakomáznak. Kerti asztal - mire emlékezzen?

Először is arról, hogy méretét hogyan állítsuk be preferenciáinkhoz. Ha gyakran lakozik a kertben, és napra hívja családját és barátait, válasszon egy kihúzható asztalt, ahol mindenki nyugodtan ülhet. Ha nem támogat ilyen eseményeket, és a hasznos terület nem teszi lehetővé egy nagy bútordarab terjesztését, akkor egy kis bútorkészlet összecsukható asztal és négy szék formájában érdekes megoldás lesz. Ezenkívül a hordozható készletet mindig magával viheti nyaralni, és kényelmesen pihenhet, például egy szervezett kempingben.

Bútorok az erkélyre - mindenki talál magának szettet!

Ez igaz. A kerti termékek kínálatát előkészítő termelők is hozzájárultak a tömbök lakóinak elvárásainak teljesítéséhez. Az erkélykészleteket kis asztalok és székek uralják, amelyek akár nagyon kis területen is elférnek. Válasszon műanyag vagy fa készletet!

Már tudja, melyik kerti bútorkészletet válassza? Vessen egy pillantást e kategória termékeire, és élvezze a kellemes időtöltést a szabadban.