Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 62 000 termék
{{ aa_name() }}

Sínrendszer

Sínrendszer

Vasúti világítás

A vasúti megvilágítás lehetővé teszi, hogy több lámpát egy sorba kapcsoljon. A sínrendszer a következőket tartalmazza: rögzítőelemek, sínek, csatlakozók, zárókupakok, rögzítőelemek, szerelvények és tápegység. Sok összetevő van, de maga az összeszerelés nagyon egyszerű, gyors és intuitív.

A vasúti rendszerek műszaki vonatkozásai

Kezdetben ki kell választanunk a vasúti rendszer kategóriáját. Megosztjuk őket egy- és háromfázisúvá. Egyfázisú rendszerben ugyanaz a kapcsoló meggyújtja a kábelen található összes lámpát. A háromfázisú rendszer lehetővé teszi a lámpák független vezérlését. A választás után vegye figyelembe a megfelelő síneket. Az összeszerelés hossza és formája (közvetlenül a mennyezetre vagy speciális vonalakra) itt fontos. Érdemes gondolkodni összeállítása gyűjtősín négyzet vagy téglalap alakú terv. A belső csatlakozók használata lehetővé teszi, hogy különböző elrendezéseket hozzon létre, például a "T" vagy "C" betű formájában. Az alkatrészek kiválasztásakor figyelni kell a színekre. A legjobb, ha valami hasonlót választunk a lámpákhoz. Jó, ha a fényszórók ugyanabból a gyártóról származnak.

Egy pillanatra térjünk vissza a háromfázisú vasúti rendszerhez. Lehetővé teszi, hogy függetlenné váljon a megvilágított izzó választásában. Jelenleg csak szélsőséges lámpákat vagy csak a középső lámpákat futtathatjuk. A fényszórókat csoportokkal kombinálhatjuk különböző fénykonfigurációk létrehozásához. Ez a megoldás minden bizonnyal a nappaliban vagy egy szobában fog működni, ahol sok időt töltünk barátokkal vagy családokkal.

Mi fontos a vasúti világítás kiválasztásakor egy szobára?

Először is meg kell kérdeznünk magunktól, hogy milyen hatást kívánunk elérni. Szükségünk van egy stúdióra, ahol szemünket bizonyos helyekre szeretnénk összpontosítani anélkül, hogy szükség lenne további lámpákra? Vagy talán érdekel a nappali modern elrendezés hatékony aláhúzása? Lehetőségünk van értékes családi ajándéktárgyak vagy sport trófeák bemutatására is.

Ne feledje, hogy ha egy használható hatást igyekszünk elérni, jó, ha a lámpáinkat közvetlenül azon a helyen helyezzük el, ahol a munkát végezzük. Azonban a belső és dekoratív funkciók megújításának szükségessége esetén a fény incidenciáját jobban kell beállítani.

Milyenek a lámpák a vasúti világításhoz?

A lámpa típusairól a legfontosabb információ a CRI, ami azt jelenti, hogy a színeket 0-100 skálán lehet reprodukálni. Minél magasabb a CRI, annál jobb a színvisszaadás minősége. A 80-90. Szintű CRI nagyon jónak tekinthető.

Egy másik fontos tényező a színhőmérséklet. A fény körülbelül 3300 K színhőmérsékletű meleg fény. 3300 K - 5300 K jelentése semleges szín, 5300 K feletti hideg.

Világítási Tudásközpont - Blog

Tervezze meg világítását a Lunares segítségével Design világítás Lunares-szel

Ügyfeleink elvárásainak teljesítése érdekében olyan szolgáltatást kínálunk, amely a világítótestek kiválasztását tartalmazza az ügyfél elvárásainak megfelelően. Lépjen kapcsolatba velünk, írja le az igényeit a lehető legszélesebb körben, mi pedig kiválaszthatjuk a világítást, és különleges kedvezménnyel készítünk ajánlatot.

Fémlámpák - tökéletes választás bármilyen belső térbe Loft fém lámpa

A világítás és a belsőépítészet szabványai ugyanúgy változnak, mint a divatvilág szokásai. Azonban nem kell vakon követnie az évszakonként változó trendeket, feltéve azonban, hogy ügyesen választja meg a belső világítás fajtáját és módját.

Világítás a gyűjtősíneken Busz spotlámpa Quattrobi

A tartós és masszív felépítés, az egyszerű és gyors összeszerelés, a funkcionalitás és a nagy rugalmasság a gyűjtősínek világításának megalkotásában és módosításában az innovatív rendszer legfontosabb jellemzői. Ma megpróbáljuk elmagyarázni, hogy mi a vasúti rendszer, hol használják és milyen funkciókkal rendelkezik

Sínrendszer