Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

spotlámpák

spotlámpák

Napjainkban erősen növekszik a világítás szerepe otthonunkban és lakásunkban . Egyre több időt töltünk olyan helyiségekben, amelyek a megfelelő szellőzés és méret mellett a megfelelő mennyiségű fényt is biztosítják nekünk és szemünknek. A vasúti világítás az egyik vezető technológia. Ez magában foglalja annak szükségességét, hogy válasszuk ki a megfelelő reflektorokat, amelyek megfelelnek az elvárásainknak.

LED spotlámpák

A LED-ek diódák, amelyek a teherhordók rekombinációs technológiájának köszönhetően hatékonyabbak, mint a hagyományos vagy halogén izzók. Átlagosan feltételezhető, hogy a LED izzó 10-szer hatékonyabb lesz, mint a halogén izzó. Az idő múlásával mért életképességet körülbelül 50 000 órára számíthatjuk. Sajnos az ár a tartóssággal együtt jár. Amikor egy izzó árát illeti, legfeljebb 4 különbséget tudunk kielégíteni. Ha azonban reflektorokról van szó, ez nem olyan nyilvánvaló. Sokat függ az adott modelltől. Érdekes LED-es reflektorokat találunk hasonló áron, mint a halogén spotlámpák.

A LED-es spotlámpák jól működnek, ha egy adott helyet szeretne megvilágítani, pl. Egy kedvenc fotel vagy egy csecsebecsék gyűjteménye. Csak egy helyszínre van szükségünk a spot világításhoz. Az egész szoba megvilágítása esetén érdemes figyelembe venni, hogy hány lumenre van szükség m2-re. Vezethetjük azt az elvet, hogy általános nappali vagy folyosóvilágítás esetén 100 lm / m2, míg a konyhai vagy fürdőszoba általános világítása 300 lm / m2.

A világos színváltozatok közül számos szűrő közül választhatunk: napfény, univerzális fehér, többszínű, meleg fehér.


Halogén spotlámpák

A halogén izzók akár 70% -kal több fényt bocsáthatnak ki, mint a hagyományos izzók. Tartósságuk 2000 és 5000 óra között zárva van. Vannak olyan energiatakarékos változatok, amelyek akár 60% -kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos halogének.

A halogénlámpák rosszabbak, mint a LED-ek - helyfényként fognak működni. Szükség lehet reflektor használatára. Ha azonban a fürdőszobában még világítást akarunk, akkor a halogének tökéletesen működnek, ha csak emlékezünk arra, hogy jó a 60 fokos fényérzékelés. A halogén fényvisszaverők nagy előnye a folyamatos fénykibocsátás a munkaidő alatt. Sajnos a halogének nagy mennyiségű hőt bocsátanak ki, ami kizárja őket olyan helyiségekből, ahol gyúlékony anyagok jelen lehetnek.


Mennyezeti lámpák

A mennyezeti fényszórók nagyszerű ötlet az alacsony szintű világításhoz. A mennyezeti fényszórók nagy előnye, hogy kifinomultak, köszönhetően, hogy nem fogják ellopni a címzett teljes figyelmét. Érdemes megemlíteni az ilyen világítás funkcionalitását is. A fény incidenciájának beállítása miatt lehetőségünk van arra, hogy nehezen elérhető helyeket megvilágítsunk.

Gyakran használt hosszirányú lámpák, sok fényvisszaverővel, ami csodálatos hatást biztosít. A mennyezeti fényszórók kis mérete is fontos, ami lehetővé teszi, hogy elkerüljük a „zűrzavar” hatását. Jó ötlet a mennyezeti világítás használata a gyermekszobákban. A fény előfordulási szögének ellenőrzése nemcsak lehetőséget nyújt a játékra, hanem jobban megvilágítja az asztalt, ahol a gyermek elvégzi a házi feladatot.

Ami azokat a helyeket illeti, ahol a mennyezeti spotlámpák a világítás egyetlen változataként a legrosszabbak lesznek, ezek biztosan magas helyiségek, ahol más fényforrásoknak kell dominálniuk. Semmi sem akadályozza meg a fényvisszaverő lámpák használatát a teljes hatás teljesítéséhez, vagy olyan helyek kiemeléséhez, amelyek különösen fontosak számunkra.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

spotlámpák