Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Ipari világítás

Ipari világítás

A munkavállalók számára a vállalkozások, irodák és üzletek fő munkakörülményei a biztonság és a kényelmes munkakörülmények, azok az állapotok, amelyekben egészségük nem szenved. A vállalatok tulajdonosai és vezetése számára, a munkaképesség, a világítási rendszerek energiahatékonysága, a személyzet biztonságának garanciái. Villanyszerelők és villamosmérnökök számára, a berendezések megbízhatósága, az üzemeltetési költségek optimalizálása, a telepítés és karbantartás egyszerűsége.

Ipari világítás

Figyelembe véve mindazok érdekeit, akik részt vesznek a gyártási folyamatban, a fő kritériumok megfogalmazhatók: az ipari lámpáknak és a fényforrásoknak megbízhatónak kell lenniük, nem energiaigényesek, nehezen telepíthetők és karbantarthatók.

Az ipari világítás a helyiség méretétől, az iparág sajátosságaitól, az elhelyezés feltételeitől függ. Elvileg szükség van arra, hogy az ilyen világítóberendezések megvédjék a nedvességet és a portól. Az IP a készülék védelmi szintjét jelenti a por és a víz behatolása ellen. A hermetikus ház használata nagy ellenállást biztosít az időjárási viszonyokkal szemben.

Az ipari világítás választékát az alábbi egységekben használják: termelési és szolgáltatási vállalkozások, műhelyek, raktárak, garázsok, laboratóriumok stb. , vészhelyzeti és evakuációs világítótest. A fluoreszkáló lámpák homogén, diffúz fényt biztosítanak

Az ipari LED-es falvilágítást, a hagyományos fali lámpákkal ellentétben, ipari helyiségekben használják fényes és egyenletes fény előállítására, az ilyen elektromos eszközök az ipari csoporthoz tartoznak. A helyiségekben nagy por, szennyeződés, nedvesség és alacsony hőmérséklet állítható be. Az ilyen lámpák általában IP66 védelmi besorolással rendelkeznek. Ezenkívül ezeket a LED-eket használhatjuk az alagsor és a garázsok megvilágítására. A speciális, állítható fali konzolnak köszönhetően a lámpák kényelmesen használhatóak a munkahelyek megvilágítására, például autós garázsban.

Irodai világítás

Az irodai világítás fontos szerepet játszik, mivel befolyásolja az alkalmazottak egészségét és termelékenységét. A mesterséges megvilágításban sok órát töltő embereknek kényelmes munkakörülményeket kell biztosítani, beleértve az irodai lámpákat is, amelyek nem okoznak szembetegséget. Az irodai helyiségeknek jól megvilágítottnak kell lenniük, megfelelő fényárammal kell rendelkezniük, az izzók nem növelhetik a helyiség hőmérsékletét. A világítás helyes színe pozitív hatással van a figyelem és a látvány fókuszára.

Az irodai lámpák

Az irodai lámpák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően nemcsak energiatakarékosak, hanem hosszú ideig is ellátják funkciójukat. Az ilyen típusú világításnak meg kell felelnie az esztétikai értékeknek is, amelyek kedveznek a munkavállalók jólétének, és befolyásolják a vevők, vállalkozók stb. Észlelését. Például a raszteres lámpák egyenletesen megvilágítják a felületet, és eltávolítják a kellemetlen szemkárosító vakító hatás.

A leggyakrabban használt irodai lámpák a következők:

 • LED-lámpatest felszíni szereléshez
 • Mennyezeti / fali süllyesztett lámpatest
 • Fénysugár
 • A lámpatest rejtett
 • Led panelek természetes színnel
 • Sconces és plafonds a szociális és egészségügyi helyiségekben
 • Vészhelyzeti és evakuálási világító lámpatest.

Az irodai világításhoz süllyesztett mennyezeti vagy magas szintű IP44-es lámpatesteket használnak, amelyeknek köszönhetően nemcsak az épületeken belül, hanem kívül is használhatók. Az ilyen lemezek gyártásához használt anyagok, azaz az alumínium és a volfrám opál üveg biztosítja a hosszú élettartamot.

Shop világítás

Az üzletvilágítás hozzájárulhat az eladott áruk iránti nagyobb érdeklődéshez. Semmi nem fogja hangsúlyozni a termék minőségét, mint a fókuszált fényt, amely a szemet elkapja, de nem bosszantja a szemet. Az öröm, amikor a vásárlás során éreztem magunkat, az a bizonyosság, hogy az ügyfél ismét visszajön, így az áruház lámpáit optimálisan ki kell választani az ügyfél összes érzékének aktiválásához.

Az üzletvilágítás egyik fajtája a világító gerendák, amelyek jelentős szerepet játszanak a nagy üzletek megvilágításában, mindenféle szupermarketben és kis területen található üzletben. A kommunikációs útvonalak világító gerendákkal tökéletesen megvilágítottak. Ezek a termékek matt vagy átlátszó fedéllel vannak felszerelve, amelyek a mennyezetre vagy a falra szerelhetők.

A bolt lámpái

A bolt leggyakrabban használt lámpái a következők:

 • LED-es lineáris lámpatestek - ellenállnak a magas hőmérsékletnek és hatékonyan eloszlatják a hőt. Ezeknek a lámpáknak további előnye, hogy a különböző kereskedelmi profilú üzletekben a dekoratív hatás és a hely megvilágításának lehetősége.
 • Jó, minőségi síkképernyők - kivitelben vagy függesztésben, általában fehér színben. Ilyen lámpák a boltban kiváló minőségű LED-es fényforrásokkal rendelkeznek, amelyek tökéletesek az áruk megjelenítésére.
 • Raszteres és süllyesztett felületek
 • Mennyezetre szerelhető mennyezeti lámpa vakító fény nélkül
 • Mozgatható reflektor világító tároló számlálók, polcok
 • Külső reflektorfény, amely megvilágítja az üzlet melletti területet
 • A lámpatest két fényponttal rendelkezik a függesztett mennyezethez történő gyors szereléshez, a fénysugár 30 ° -os tartományban történő beállításának lehetősége.
 • Halogén szerelvények.
Ipari világítás