Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Napelemes lámpák

Napelemes lámpák

A világítás területén az egyik legsikeresebb innovatív technológia a külső napelemek használatának módja. A világítás népszerűségnek örvendett a teljesítménynek köszönhetően. A napelemes lámpák nem vesznek áramot, és napenergiát használnak éjszaka. Ezen kívül ezek a lámpák nem gyakorolnak negatív hatást a természetre.

Külső napelemes lámpák - tartomány

A külső napelemes lámpák nagyon népszerűek a magánházak tulajdonosai, a nyaralók és a tájtervező szakemberek körében. Néhány kerti elem kiegészítő díszítésére is használható: tófény vagy virágágyás. Ezek a lámpák egyedülálló kialakításukból adódóan jó elosztási kerteket terveznek, ami biztosítja a kert vagy az udvar hangulatát és kényelmét. Ezen túlmenően a világítás lehetővé teszi, hogy éjszaka sétáljon a kertben, és élvezze a növények szépségét alkonyatkor.

A szabadtéri napelemes lámpák nagyszerű megoldást jelentenek, mert kényelmesek, olcsóak és nem igényelnek további helyelőkészítést. De a napenergiával működő világítás nem korlátozódik a magántulajdonra. Ideálisan alkalmas a tájparkok és a városi terek elrendezésére, valamint az épületek, szökőkutak és szobrászati kompozíciók dekoratív megvilágítására.

A szürkületes mozgásérzékelővel rendelkező szabadtéri napelemek nagyon népszerűek. Megtakarítják és garantálják a biztonságot a sötétben, kellemes természetes színekkel rendelkeznek. Sok fényforrással rendelkezhetnek, és olyan helyeken használhatók, ahol állandó világítás nem szükséges.

Napelemek a kert számára - a működés elve

Lehetőség van arra, hogy a nap egy részét a kert sarkában helyezze el a napelemek segítségével. A rendezett lámpák meglehetősen egyszerűek, és a következő adatokból állnak:

 • A LED lámpa hideg vagy sárga fényt bocsát ki, és lehet színes fény vagy fokozatos színváltozás is. Például egy lámpa, amely egy lapított golyó formájában van, amely két elemből áll, és a világítási idő legfeljebb 8 óra. Magas fokú védelmet nyújt az IP67-ben lezárt, vízálló, így az uszodák megvilágítására is használható. Emellett a kertben vagy a teraszon is használható.
 • A napelem átalakítja a napenergiát villamos energiává, amelyet külső Led lámpában lehet használni olyan érzékelővel, amely 12 órán át világít. A fali lámpának két világítási módja van, ideiglenesen nagy intenzitású vagy folyamatosan alacsonyabb fényintenzitással ragyoghat.
 • Az akkumulátor a nap folyamán energiát halmoz fel és sötétben jelenik meg. A szürkés mozgásérzékelővel felszerelt szabadtéri napfény- lámpa erős elemeket tartalmazhat, és folyamatosan 4 órán át ragyog. Az ilyen lámpa előnye, hogy a töltési sebesség felhős napon is van.
 • A fénysorompó automatikusan bekapcsolja a fényt az este megérkezésekor, és hajnalban kialszik. A napelemes lámpa tökéletes a világítás bejárati kapukhoz, garázskapukhoz és sok más helyhez.

A kert napelemei általában korróziógátló anyagokból készülnek, ellenállnak a csapadéknak. A lámpatest napelemes energiával táplálja az akkumulátort. A nap folyamán a készülék a napenergiát villamos energiává alakítja át, és feltölti az akkumulátort. A szürkület megérkezésekor egy fotocella jelenik meg, amely szétszórt ragyogást tartalmaz. Hajnalban, ha a minimális akkumulátor töltöttségi szint nem működik korábban, a fénysorompó kikapcsolja a lámpát. Az ilyen lámpák leggyakoribb fényforrásai a LED-ek, és a világítás fényereje a számuktól függ.

Olcsó napelemek kerti világításhoz

A kerttervezéssel kapcsolatos ötletek megvalósítása érdekében válassza ki a legjobb világítási lehetőséget. Az olcsó napelemes lámpáknak köszönhetően, amelyek hatékonyan használhatók az Ön tulajdonában.

Az olcsó napelemek vásárlásának előnyei:

 • Különböző típusú, formájú és formájú lámpák széles választéka.
 • A napelemek használatából származó megtakarítások.
 • Nincs szükség az akkumulátor töltöttségének szabályozására.
 • A lámpa elhelyezésének fő követelménye a napfény elérése.
 • Hosszú munkaidő.
 • Abszolút biztonság.
 • Mobilitás.

A napelemes lámpák használatával teljesen megvilágíthatja az egész kertet, anélkül, hogy költségeket róna a villamos energiára. A kert minden sarkában bármilyen számú lámpát telepíthet. A hosszú élettartam, valamint az összes műveletre vonatkozó ajánlás végrehajtása biztosítja a vásárlás megtérülését.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Napelemes lámpák