Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Etno lámpák

Etno lámpák

A funkcionális és stílusos lámpák, a fényes és hatékony csillárok, az etno stílusú világítás valami rendkívüli, egyedi színt, természetes érzetet és kényelmet nyújt a belső térnek, ezzel teljességgel. Az ilyen világítás természetes energiával és erővel tölti ki a szobát, kellemes pihenést és jólétet teremt.

Divatos etno stílusú lámpák

Az etnikai stílus egy eredeti stílus, amely megkülönbözteti az állampolgárságot, a természetességet, az eredetiséget és a különleges színt. Az etno stílusban berendezett szobák belseje tükrözi a lakosság kultúráját és hagyományait. A divatos lámpák etnóstílusban elnyelték a világ különböző országainak nemzetének kultúrájára jellemző egyedi és sajátos jellemzőket. Létrehozták és formálták a nemzetek földrajzi körülményei és kulturális hagyományai hatására.

Az etno-stílus mindig népszerű és kívánatos, sokféle stílust tartalmaz, amelyek mindegyike saját egyedi jellemzőkkel rendelkezik. Közülük fontos megemlíteni a következő etnikai stílusokat: kínai és japán, angol, afrikai, francia, mediterrán, indiai, egyiptomi és mások.

Stílusos etno lámpák

A világítás fontos szerepet játszik az etnó stílusban kialakított szoba belső kialakításában . A szobáknak elegendő természetes fénynek kell lenniük, de nem szabad megkerülni a mesterséges világítás forrásait. A helyesen kiválasztott stílusos lámpák nemcsak megvilágítják a helyiséget, hanem a belsőépítészet sajátosságait is hangsúlyozzák, a helyiség esztétikai megjelenését és szépségét a megfelelő megvilágításnak köszönhetően, a belső tér egyes elemeire összpontosítva. Az etnóstílusú lámpák sajátosságai azon a tényen alapulnak, hogy környezetbarát természetes anyagokat, különösen fát, üvegeket és textileket használnak.

Ma nem könnyű választani a divatos etnikai lámpák közül, az ajánlat különböző csillárok, sconces, padló lámpák, asztali lámpák és éjjeli lámpák. Eredeti tervük vonzza a figyelmet. Ezek lehetnek fáklya alakú lángok, csillárok, eredeti láncokkal, egyfajta gyertyatartó formájában. Látványosak a lámpabútorok, melyek szöveti árnyalatokkal és hullámos rizspapírból készült lámpabőrrel vannak ellátva.

A színházi megjelenés kovácsolt lámpák, amelyek a belső teret különleges fenségűnek és eredetiségnek adják. A fém alkatrészekkel kombinált, stílusos lámpák egyre népszerűbbé válnak.

Melyik lámpát kell belépnie otthonába?

Csillárok és lámpák különböző típusú és felhasználású etno stílusban , színekben és kivitelben, formákban és méretben, modellek és minták. A felfüggesztett csillárokat magas mennyezetű helyiségekben ajánljuk telepíteni. A csillármodellek nagyon különbözőek, nyers lakonikus és díszes formák, a szokásos üvegből készült lámpabúra, kristály medálokkal, gyertyák vagy lámpák utánzata. A LED fényforrásokkal rendelkező csillárokhoz rendelhetők. Modern apartmanokban és házakban, irodákban, kávézókban, bárokban, éttermekben és szállodákban vannak felszerelve. A csillárok különösen népszerűek a lakásokban és házakban, különböző funkcionális funkciójú szobákban: nappali és hálószoba, konyha és étkező, gyermekszobák és irodák, folyosók és fürdőszobák.

A népszerű falfestékek, amelyek divatos mennyezeti lámpái túlnyomórészt matt üvegből készülnek, nemzeti díszítéssel rendelkezhetnek. Lágy, szétszórt fényt bocsátanak ki, és hangsúlyozzák a belső egyéniségét és kifinomultságát, hogy a kényelemérzetet hozzák létre.

Az etno-stílusú asztali lámpák eredetiek, a lámpabútorok gyönyörű szövetből vagy hullámpapírból készültek, nemzeti virágos díszítéssel díszített hímzéssel. A nappaliban jó megjelenést mutatnak a fából készült padló lámpák, összhangban a bútorok színével. Stílusos, szép szövetből készült padló lámpák, díszítéssel, szegélyekkel, hímzéssel vagy gyöngyökkel díszítve.