Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Sarokasztalok

Sarokasztalok

Asztal nemcsak minden otthonban

Az íróasztal nagyon jellegzetes és univerzális bútor. Ez egy tipikus elem, amely szükséges az otthon dolgozó, az irodájához, ahol ügyfeleket vagy betegeket fogadnak, valamint a gyermekszobához - támogatni fogja gyermekünk szenvedélyének oktatását és fejlődését. Az íróasztal kiválasztásakor leggyakrabban a stílusa, a konstrukció típusa, a felhasznált anyagok (fa, műanyag vagy fém), valamint a lehetséges kényelmi eszközök - fiókok, könyvek és dokumentumok polcai, speciális monitormagasság vagy húzó- ki a billentyűzet tetején. Az íróasztalok szintén minden irodában megtalálható elemek, orvosok, ügyvédek, könyvelők, újságírók stb., Bárhol is dolgoznak a számítógépnél.

Helytakarékos sarokasztalok

A sarokasztalok sok helyet takarítanak meg. Tökéletesek egy gyerekszobához, ahol az ágy, szekrény, polcok és TV mellett kell elhelyezkednie. Az ilyen típusú bútorok elhelyezése az irodában lehetővé teszi, hogy sok helyet szerezzen nemcsak a számítógép számára, hanem a szükséges dokumentációt is a munkahelyen. A sarokasztalokat nemcsak a teteinek nagy felülete jellemzi, hanem több fiók vagy polc is.

A fehér íróasztalok egyre népszerűbbek

Az elmúlt években a fehér bútorok igazi fellendülést tapasztaltak. Az ügyfelek értékelték sokoldalúságukat és annak lehetőségét, hogy a legnépszerűbb befejező stílusokkal rendezzék el őket. A fehér íróasztalok jól működnek fehér, szürke vagy sötétebb árnyalatokkal festett helyiségekben, nagy irodai helyiségekben (nyitott terek), valamint kis otthoni helyiségekben. A fehér íróasztalok jól néznek ki a színes előlapokkal kombinálva.

Modern íróasztalok modern otthonokhoz

A modern sarokasztalokat érdekes anyagkombinációk különböztetik meg (pl. Fekete acél lábak fa tetejével), kontrasztos színek (fehér íróasztal fekete elülső részekkel) vagy aszimmetrikus megjelenés (a tetejének egy töredéke egy szinttel alacsonyabb, mint a többi része). Minden alkalommal nemcsak az íróasztal megfelelő funkcionalitásáról van szó, hanem mindenekelőtt az eredeti kialakításról, amely első látásra felhívja magára a figyelmet.