Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Gyarmati lámpák

Gyarmati lámpák

A gyarmati stílusú minták jó és hozzáértő megvilágítást igényelnek. A világítóberendezések kiválasztásakor a stílusra kell támaszkodnia. Függő lámpák, klasszikus fali lámpák és asztali lámpák, üvegcsillárok és fém árnyalatok megfelelőek lesznek a belső térben. A gyarmati világítás egyesíti az európai, ázsiai és afrikai dizájn jellemzőit. A gyártáshoz természetes anyagokat, például acélt és kiváló minőségű anyagokat használnak. A lámpák érdekesnek tűnnek, és alkalmasak konyhákba, étkezőkbe, társalgókba és éttermek és kávézók vendégszobáiba.

Függő gyarmati lámpák

A függesztett mennyezeti lámpákat a gyarmati stílusból vették át, például: stabil formák, egyes modellek geometriai alakú mennyezeti lámpákkal rendelkeznek: kockák, kockák, trapézok, hengerek stb. A gyarmati lámpák gyertyatartóként vannak stilizálva. A függő lámpák egyes modelljeiben az izzók gyertyák formájában vannak, így romantikus hangulatot teremthetnek.

Példák a gyarmati mennyezeti világításra

A fából, acélból és PVC -ből készült barna és bézs színű mennyezeti lámpa megfelel a gyarmati stílus jellegzetességeinek, és eredeti kialakításával különbözik. Az ilyen lámpa kialakítása 3 fényforrással lehetővé teszi a nappali, étkező, hálószoba és előszoba használatát. A fényforrások elrendezése lehetővé teszi gyakorlati eloszlását és megfelelő világítás elérését akár egy nagy helyiségben is. A mennyezeti lámpa tökéletes a gyarmati stílusú otthon szobáiba.

A gyarmati stílusú mennyezeti függőlámpa fehérített tölgy színben acél, fa és üveg tökéletes kombinációja. A 3 fényforrás használata lehetővé teszi egy nagy nappali és egy közepes méretű hálószoba vagy folyosó megvilágítását.

Gyarmati álló lámpák

A gyarmati álló világítás meglehetősen hagyományos, de van néhány sajátossága. A lámpák gyártásakor acélt, üveget vagy fát kombinálnak. A felső és az alsó fény másképp néz ki. A vastag anyagból vagy üvegből készült lámpaernyő lehet fehér, barna vagy bézs. De a legfontosabb az, hogy az eredmény átfogó és harmonikus lesz.

Példák a gyarmati állólámpákra

Álló lámpa két fényforrással, különböző szinteken, acélból, fából és matt üvegből, amelyekből a lámpaernyők készülnek. Ez a fajta gyarmati világítás jól néz ki a nappaliban, a hálószobában és az étkezőben. Fehérített tölgy színű lámpát szerelve világosabbá teheti a szobát, és egyedi hangulatot és eleganciát kölcsönözhet neki.

A gyarmati állólámpa egyedi formájú talppal és sötét színű anyagból készült lámpabúra hangsúlyozza ennek a stílusnak a jellemzőit, és hű akcentusa lesz. Az egyik fényforrással ellátott lámpa megtalálható a hálószobában és a kis nappaliban.

Gyarmati lámpa asztalon vagy éjjeliszekrényen áll bézs és barna színben, melynek lámpaernyője fa keretbe ágyazott anyagból készült, és három acél lábat tartalmaz. Az egész nagyon eredetinek tűnik, és nem csak tökéletesen megvilágítja az ifjúsági szobában vagy irodában lévő íróasztalt, hanem szokatlan dekoráció is lesz.

Gyarmati világítás - fali lámpák

Wenge színű, gyönyörű gyarmati fali lámpa, amelynek szerkezete fa és acél alapú, téglalap alakú opálüveg lámpaburával díszítve, szemet gyönyörködtető világítást teremt a nappaliban, a hálószobában, az előszobában és az étkezőben. Az ilyen hatékony kialakítású, egyetlen fényforrással ellátott fali lámpa kielégíti azoknak az ízlését, akik gyarmati elrendezést szeretnének bevezetni lakásukba.

A gyarmati és a modern stílus kombinációja jó ötlet a lakásban az általános harmónia megteremtéséhez. Az acélból és a legmagasabb minőségű anyagból készült, barna és bézs színű trapéz alakú fali lámpa eleganciát és kényelmes érzéseket kölcsönöz a nappalinak, a hálószobának és a folyosónak.

A bemutatott gyarmati világítás minden típusa átfogó kompozíciókat hozhat létre. A függő, álló és fali lámpák kialakítása érdekes készleteket hoz létre, amelyek tükrözik a gyarmati stílus jellemzőit.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Gyarmati lámpák