Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Gyarmati lámpák

Gyarmati lámpák

Klasszicizmus és egzotika - gyarmati stílus

A gyarmati stílust természetes, kényelmes és elegáns belső terek jellemzik. Leggyakrabban az Egyesült Királyságban, Ázsiában és Afrikában található. Egzotikus afrikai stílusok kombinálódnak a hagyományos angol elemekkel. Sokan hozzákapcsolják a gyarmati stílust a múlthoz, de ez egy hálás stílus, amelyet a tervezők értékelnek.

Mi jellemzi a gyarmati stílust?

A gyarmati stílusban az olyan anyagok, mint a bambusz, a rattan és az egzotikus fa fontos szerepet játszanak. A gyarmati stílusú szobákhoz sok fényponttal rendelkező világítás ajánlott.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.