Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Mennyezeti fűzőlyukak

Mik azok a mennyezeti szemek?

A mennyezeti fűzőlyukak egyszerű és funkcionális megoldást jelentenek bármilyen helyiség világítására. Tökéletesen megvilágítanak minden teret, és ami a legfontosabb, kevesebb energiát fogyasztanak a LED diódák használatának köszönhetően. Üzletünkben ezen termékek széles választékát találja. Rendelkezünk a szokásos klasszikus, normál színű (ezüst, fekete, arany, fehér) fűzőlyukakkal, és kifinomultabbak, érdekes színekkel és formákkal. Ez a fajta világítás ideális azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik a gazdaságos és egyszerű megoldásokat.

Milyen mennyezeti kacsokat kell használni a hálószoba díszítésekor?

Valójában minden az ügyfél ízlésétől és a díszített belső stílusától függ. A fűzőlyukak minimalistaak, így szinte minden típus illeszkedik. A fűzőlyukak kiválasztásakor érdemes figyelni a kivitel színére és a kivitelezés stílusára, hogy ne ütközzön az egésszel. A háló szép kiegészítője lesz például a hálószobában található kiegészítők színe.

Milyen mennyezeti szemeket kell használni a fürdőszoba díszítésekor?

A helyzet nagyon hasonló a hálószobához - a részletekre kell figyelni. A fürdőszoba díszítésekor határozottan megőrülhetünk, és az erősebb színekkel rendelkező szemeket választhatjuk. A kék négyzet alakú kapocs ideális megoldás. Szép megoldás lesz a "kristály" szem is. Az egyetlen dolog, ami korlátozza a képzeletünket, ezért számítunk a kreativitására.

Mely mennyezeti fűzőlyukakat kell használni a konyhai főzethez

A konyhában a pontosság számít, ezért javasoljuk, hogy használja a mennyezeti fűzőlyukakat. Erős fényük van, így tökéletesek lesznek az esti családi főzéshez. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy válasszon klasszikus füleket, visszafogott színekkel.

Mennyezeti fűzőlyukak