Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Játékfotelek

A professzionális játékfotel igazi kényelmet nyújt minden lelkes játékos számára. Ez határozottan több, mint egy kényelmes szék. Ez a rendkívüli kényelem és a kiváló minőségű kivitelezés kombinációja, amely egyre több emberben akarja megszerezni őket. Ezenkívül a dedikált funkciók valódi élvezetet jelentenek a használatában. Saját játékszék megvásárlásához nem kell profi játékosnak lennie. Megtalálhatja a tökéletes modellt, nagyon kedvező áron!

Fotelek játékosok számára - melyik fotelt válasszák?

Kínálatunkban elérhető játékszékek modern és kényelmes termékek, amelyek a kívánt szerkezet, funkciók és kialakítás szempontjából megfelelően beállíthatók. Sok különböző vonzó fotelünk van a játékszékek kategóriában, így mindenki talál magának megfelelőt. Az ajánlat magában foglalja a játék szék modelljeit is, például: rózsaszín játék szék, amely megfelelő javaslat lesz a nők számára. Minden kiváló minőségű termék rendelkezik magasságállítással, a dőlésszög változtatásával és kényelmes háttámlával a játékos maximális kényelme érdekében. Érdemes figyelni a termék karfáira. Az ülések kartámaszainak megfelelő beállításának köszönhetően a gerinc helyzete helyes lesz, és a számítógép előtt végzett munka sokkal kellemesebb lesz. Figyeljünk a játékfotelek teljesítményére, mert egyre több időt töltünk ülő helyzetben. Sok lehetőség van.

Játék szék nagyon vonzó áron?

Mi legyen a legjobb játékszék? Ennek feltétlenül számos hasznos funkcióval és kényelemmel kell rendelkeznie, mint például:

  • állítható háttámla a rögzítés lehetőségével a különböző pozíciókban,
  • állítható kartámaszok, kihúzható lábtartók,
  • ülés magasságváltozással,
  • szék hintázó mechanizmusa,
Jelentős hatással vannak elsősorban a szék használatának kényelmére. A játékvödör szék a felhasználók által leggyakrabban választott székmodell. Lehetővé teszi a megfelelő kényelem és a játékos testének kedvező helyzetének fenntartását, ami pozitív hatással van egészségünkre és közérzetünkre.

Játékszékek profi játékosok számára

A Huzaro játékszék egy megfelelően beállítható magasságú modell, amely biztosítja a hátlap helyes elhelyezését. Van egy ágyéki párna, amely kényszeríti a helyes testtartást, és egy nyakizom párna, amely lehetővé teszi a nyak helyes elhelyezését. Teljesen egyedi fekete és piros kivitel, amely a sportautók üléseire emlékeztet. Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak az ülés sérülésének, emellett nagyon könnyen karbantartható. Az ülés anyagának is fel kell hívnia a figyelmet. Üzletünkben megtalálja a tökéletes ülésszínt, amelyet érdemes megvenni. Minden információ, például az ülés magassága, az árak, a maximális terhelés, a beállítás stb. Megtalálható a terméklapokon.

Ökológiai bőr - kiváló minőségű kárpitanyag?

A lábtartóval ellátott játékszék lehetővé teszi a kívánt relaxáció elérését játék közben és még sok minden mást. Érdemes az elvárásoknak és az igényeknek megfelelően választani a modellt. A játék szék egy modern iroda eleme. Azok az emberek, akik sok időt töltenek az íróasztalnál, értékelni fogják annak kényelmét és funkcióit. A játékfotelnek nem kell csak a játékosok számára maradnia. A világ meglepő ütemben változik, valamint az elvárásaink is. A fotelek paramétereinek beállítása a munka vagy a tanulás érdekében mindennapjainkká válik. Kezdjük jobban tisztában lenni a vásárlási döntésekkel. Az optimális termék kiválasztása érdekében gyakran ellenőrizzük a termékek rangsorát. Fekete és piros vagy RGB világítású háttámla? A játékfotelek fejlődnek, hogy alkalmazkodjanak az uralkodó trendekhez. A modern játékfotel mindenképpen kényelmesebb, mint a klasszikus irodai szék. Néhány termék jelentős terhelhetőséggel rendelkezik. A felhasználó súlya eléri a 150 kg-ot. Egy ilyen játékszék kiválasztásával biztosak lehetünk abban, hogy sok napig szolgál bennünket. Az olyan anyagoknak köszönhetően, mint a műbőr, a játékfotel kiegészíti a kiválasztott helyet, stílusos kiegészítővé válik. A speciális párnákkal ellátott verziók kényelmet nyújtanak az ágyéki régióban is. Ne várjon - ellenőrizze ajánlatunkat és válasszon valami megfelelőt az Ön számára.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan befolyásolja az egészségét az ülésválasztás? Huzaro fotelek nő, akinek fáj a háta

A modern munkahelyek szerves részét képezik az ergonómikus székek, amelyeket úgy terveztek, hogy kifejezetten úgy tervezték, hogy a felhasználóknak maximális kényelmet és támogatást nyújtsanak, amikor hosszú ideig tartó ülés. E cikk célja, hogy megismertesse az olvasót az ergonomikus székek lényegével, és bemutassa a azokat a tulajdonságokat, amelyek rendkívül hatékony eszközzé teszik őket a munkakörülmények a gerinc egészségének és az általános jólétnek az ápolását.

Huzaro - Játékbútor a szenvedélyeseknek Gyerek egy jó számítógépnél

A mai játékvilágban a megnövekedett igény az ergonomikus és stílusos bútorok iránt már nem meglepő. Sok játékos felismeri a fontosságát a kényelem és a megfelelő felszerelés fontosságát a több órás játék során. monitor előtt. Huzaro cég, ismert a professzionalizmus és a magas színvonalú minőségi termékei, a játékbútorok széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek a a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfelel. Ebben a cikkben a következőket vesszük közelebbről megnézzük a Huzaro kínálatát, és hogy miért érdemes befektetni a termékeinket.

Játékfotelek