Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Világító oszlopok

Világító oszlopok

Kültéri postafények

Hagyományos és mindig divatos éjszakai világítás a házban.

A világítótestek nemcsak megvilágítják az otthoni környezetet, amikor sötétek - ők is biztonságban érezzék magunkat otthon és kerti sávjaink éjszaka láthatóak. Ennek köszönhetően egyetlen tolvaj sem fog behatolni a mi tulajdonunkba, és az esti grillezésre meghívott vendégek szabadon mozoghatnak a megvilágított sikátorok és lépcsők mentén. Az éjszakai világítótestek olyanok, mint egy iránytű.

Kültéri postafények - mindenekelőtt a biztonság.

A világítótestek ideális megoldást kínálnak arra, hogy megfelelően megvilágítsák a ház körül, a garázs bejáratát, a lépcsőket. Az ilyen típusú lámpa megvilágítója 1 m és 1,5 m között van. A boltunkban lévő világítótestek többsége rendelkezik egy optikai rendszerrel, amely vezérli a fényt, hogy megvilágítsa az utat, a sávot vagy a négyzetet, és ne sértse meg a szemet. Ha segítségre van szüksége a megfelelő lámpák kiválasztásában, szívesen segítünk.

Lunares.pl által kínált világítótestek

A Lunares.pl online áruházban választható a kültéri felszereléshez kialakított lámpák, amelyeket nagyon jó minőségű kivitelezés jellemez. Minden üzletünkben lévő lámpa tartós anyagból készül, mint például rozsdamentes acél, réz, sárgaréz vagy alumínium. Az IP (International Protection Rating) magas színvonalának köszönhetően világítótestjeink a kedvezőtlen külső körülményekhez igazodnak, és hosszú időn keresztül teljesítik feladataikat. . A világítótestek védelmi fokának legalább 44-nek kell lennie - a házuknak meg kell védenie a lámpa közepét a víz és az idegen anyagok behatolása ellen. A külső lámpa csak megfelelő IP-lépésekkel tökéletesen és problémamentesen képes elvégezni a feladatait.

Kültéri postafények - Vélemények a termékekről


2019. november 9.
A termék megvásárlása sikeres döntés, számomra 10/10, heniek

Világítóoszlop FAN GL 11205 sötétszürke LED 80 cm
2019. november 8.
Az elem megvásárlása nagyszerű döntés, ezt az üzletet ajánlom

SUMA INOX álló kerti lámpa 65 cm
2019. november 1.
Szuper anyag, ajánlom ezt az üzletet, az anna88-at

Világító oszlop FORM YB19502
2019. október 31.
Szép ötlet és forma. javaslom, hogy vásároljon ebben az üzletben

TEXAS 28851/60/30
2019. október 22.
Gyors, hatékony, semmi gond - 10-et adok

Világító oszlopok