Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Süllyesztett mennyezeti lámpatestek

Süllyesztett mennyezeti lámpatestek

Süllyesztett mennyezeti lámpatestek

Jellegzetes

A süllyesztett mennyezeti világítótestek fő jellemzője, amely különbözik a felszíni vagy rejtett lámpatestektől, a beépítési mélység. Az ilyen lámpatestek általában a falnak vagy a mennyezetnek megfelelő szinten vannak. Választhatunk a formák és formák közül, amely lehetővé teszi a belsőépítészeti tervezés szabadságát. A gyárilag szerelt mennyezeti szerelvények gyakran nem rendelkeznek lámpákkal. Olyan izzók vannak, amelyekben különböző típusú izzókat használhatunk, beleértve a halogént vagy a LED-et is.

A mennyezeti süllyesztett lámpatestekben lehetőségünk van a dőlésszámlálás beállítására, és ezáltal a fénysugarak irányítására.

Mi fontos a süllyesztett mennyezeti lámpatestek kiválasztásánál?

Először is szem előtt kell tartanunk, hogy ezek a lámpatípusok a legmegfelelőbbek bizonyos feladatokhoz, és kissé rosszabbak, mint az általános világítás. A nappaliban jó példa lehet. Ez egy szoba, ahol sokan gyakran tartózkodnak, gyakran enni vagy tévét nézni. Előfordulhat, hogy nem elegendő a beépített fényszórókkal való világítás. Azonban, ha függesztett lámpákat használunk központi fényforrásként, rengeteg hely van a süllyesztett lámpatestek lejátszásához.

Ha van egy kedvenc bútor, kép vagy kiállítás, akkor csak egy reflektorral tudjuk megvilágítani őket. A főkapcsolt világítású szobák is lenyűgözőek, amelyeken keresztül néhány ferde fénysugár különböző bemélyedő lámpákon keresztül különböző szögekből halad át. A páratlan számú reflektorokba csoportosított süllyesztett lámpatestek szintén nagyon népszerűek. Az ilyen világítás tökéletesen működik irodákban, stúdiókban és gyermekszobákban. Süllyesztett lámpákra is érdemes gondolkodni az alacsony belső terek kontextusában, ahol minden szabad helyet számunkra számítunk. Mivel a lámpák felülete megegyezik a mennyezet felszínével, nem veszítjük el a világítás helyét, ami például felfüggesztett lámpák esetében nem érhető el.

összefoglalás

A mennyezeti süllyesztett lámpatestek nagy helyiségekben bizonyítják, hogy kiegészítik a fő fényt, és a helytakarékosság miatt kis, alacsony belső térben. Azt is érdemes használni, hogy szabályozzák a fénysugarak előfordulási irányát olyan helyeken, ahol gyakran használjuk az asztalt. A különböző formák és színváltozatok széles választéka lehetővé teszi számunkra, hogy ízlés szerint választjuk meg a lámpákat. Ha érdekel az energiahatékonyság, érdemes átgondolni a LED izzók beszerzését.

Süllyesztett mennyezeti lámpatestek