Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Folyosó lámpák

Folyosó lámpák

Előszobai lámpák

A csarnok egy szoba, amelynek általában kis területe van. Ezért néha hanyagul bánunk velük, ami nagy hiba. Ez egy belső tér, amely azt sugallja vendégeinknek, hogy néz ki a ház többi része, ezért legyen a mi kirakatunk. A csarnok megfelelő megvilágítása minden bizonnyal segít a készülékben. A többi belső térhez hasonlóan a folyosó lámpáinak egyaránt jól kell kinézniük, és megfelelő mennyiségű fényt kell biztosítaniuk. A világítás megválasztása a csarnok területétől és a természetes fényhez való hozzáféréstől függ. Általában a csarnok sötét szoba, mert nincsenek benne ablakok. Érdemes hangulatos légkört teremteni ebben a belső térben, ösztönözve a ház többi részének használatára. Az előcsarnok lámpái fényerővel nemrégiben nagyon népszerűek lettek. Jó választás azoknak, akik energiát akarnak megtakarítani. Ne feledje, hogy a csarnokban lévő fénynek melegnek kell lennie, hogy a lehető legjobban hasonlítson a természetes napfényre. A konkrét választás preferenciáinktól függ. A modern, minimalista lakásokban érdemes a csarnok modern megvilágítására összpontosítani. A klasszikus belső terekben azonban minden bizonnyal működnek a klasszikus függő lámpák a folyosón vagy a csillár a csarnokban, antik stílusban.

Üzletünk kínálja

A Lunares.pl áruház számos világítási lehetőséget kínál. Kínálatunkban könnyen megtalálhatja álmai csarnokvilágítását . Ezért érdemes tudni, hogyan válasszuk ki őket a szoba méretéhez. Kis belső térben egyetlen fényforrás is elegendő lehet. Egy csüngő lámpa a csarnokhoz tökéletes lesz ehhez a szerephez. A választékunkban kapható fehér lámpabúra függő lámpa elegáns, hagyományos lakásokba illeszkedik. A minimalista belső terek szerelmeseinek is tetszeni fog. Egy kis területet a csarnok mennyezete is megvilágíthat - például kétkarú mennyezet . Másrészt egy nagy teremnek több fényre van szüksége. Ha alacsony mennyezettel küszködünk, érdemes halogénszemet felvenni . Természetesen nem egy, hanem több, ésszerűen elhelyezett - a belső tér teljes hosszától függően. Garantálja a megfelelő megvilágítást anélkül, hogy optikailag csökkentené a teret. Választhat olyan készletet is, amely hangulatossá és elegánssá teszi a csarnokot. A Aladyn függőlámpa és a Alladyn fali lámpa segít, hogy gondoskodjon egy közepes vagy nagy teremben. A függő lámpát úgy tervezték, hogy felülről megvilágítsa a helyiséget, míg a csarnok fali lámpái a kiválasztott helyre szerelhetők a falakra. Különösen akkor működnek, ha tükröt függesztenek az előszobában. Ilyen helyzetben érdemes az egyik fali lámpát balra, a másikat jobbra elhelyezni, hogy biztosítsuk a tükör szimmetrikus megvilágítását. Mint látható, a folyosó megjelenése könnyen módosítható a megfelelő világítás kiválasztásával. Ne felejtsük el ezt a belső teret, mert ez az egész ház vitrinje, amely arra ösztönzi Önt, hogy használja a többi részét.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Folyosó lámpák