Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Gyerek plafonok

A Lunares áruház gyermekjáték

A gyerekeknek egyszerre a mennyezet és a gyermekeknek szóló felső határ két különböző történet. Napjainkban ezek a lámpatestek divatosak, és elsősorban a modern belső világításnak tekinthetők. Egyszer a planfon elsősorban gazdag formatervezéssel volt kapcsolatban. Jelenleg a mennyezeti lámpa olyan formában és stílusban gazdaságos lámpatest. A gyermekszobában a mennyezet kiemelő világításként vagy fővilágításként működhet, amikor nem engedhetjük meg magunknak, hogy gazdagon díszített csillár vagy függő lámpa legyen.

Plafon gyerekeknek, mint egy függő lámpa cseréje

A fő szobai világítás kiválasztása gyakran csillár, függő lámpa és mennyezet között van. A gyermek szobájának plafonja a világítás, amely szorosan kapcsolódik a falhoz. Az áruházban a gyermekszobákhoz tartozó plafonds választéka igen gazdag - kezdve a gazdag díszítésű plafonds-tól és a szerény, monokróm mennyezetig.

Plafony gyermekszobához

Az ilyen megoldás, mint a fő világítás ötlete, ha gyermekünk szobája elegáns és alacsony. A gyerekszobához tartozó plafonds fényes ragyogást hoz létre a mennyezeten, ami növeli a légkör teljes belsejét és hangulatos légkört teremt. Ezen túlmenően a kibocsátott fény a mennyezetről tükröződik, így az egész szoba elég jól világít.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan világítsuk meg a gyermekszobát Children lamps

Míg a ház és az egyes helyiségek megvilágítása nem okoz sok gondot, a közmondásos „lépcsők” elkezdődhetnek a gyermekünk szobájához megfelelő fény kiválasztásakor, ahol különös szerepet játszik. A gyermekeknek szánt lámpák kategóriában a lámpatestek összes legérdekesebb modelljét összpontosítjuk, amelyeket kifejezetten gyermekeink számára terveztünk.

Gyerek plafonok