Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Hogyan világítsuk meg a gyermekszobát

Míg a ház és az egyes helyiségek megvilágítása nem okoz sok gondot, a közmondásos „lépcsők” elkezdődhetnek a gyermekünk szobájához megfelelő fény kiválasztásakor, ahol különös szerepet játszik. A gyermekeknek szánt lámpák kategóriában a lámpatestek összes legérdekesebb modelljét összpontosítjuk, amelyeket kifejezetten gyermekeink számára terveztünk.

Children lampsGyereklámpák és világítás gyermekszobákhoz a Lunares.pl üzletben

Nem titok, hogy az embernek fényre van szüksége. Természetes és mesterséges is, szükséges, hogy normálisan éljünk és működjünk. Szabályozza napi ritmusunkat, jelentős hatással van a hangulatunkra, és a színtől függően - cselekvésre késztet, és megkönnyíti az alvásra való felkészülést. Míg a ház és az egyes helyiségek megvilágítása nem okoz sok gondot, a közmondásos „lépcsők” elkezdődhetnek a gyermekünk szobájához megfelelő fény kiválasztásakor, ahol különös szerepet játszik. Ezért érdemes megfontolni a megfelelő expozíció megválasztását.

Egy újszülött gyermek számára, aki nem képes megkülönböztetni nappalt és éjszakát az élet első heteiben, a fény kérdése döntő fontosságú. Az érzékeny szemgolyóknak időre van szükségük, hogy a hasi módról a rajta kívüli állapotra váltsanak. Ezért azonnal elhagyhatjuk az intenzív központi világítást - függő lámpákat - vagy a helyet foglaló állólámpákat. Nagyszerű megoldás lesz itt a gyertya.

Children lamps Fali lámpa gyereknek - Biedronka

Gyertyatartók gyerekeknek

A gyertyák univerzális típusú lámpák. A falra szerelt kis méretű dekoratív vagy támogató világításként kezelik őket. Ezek a lágy és finom fényforrások, amelyek nem zavarják és nem irritálják a szemet. A kiságy vagy az pelenkázó fölé szerelve mindenképpen megkönnyíti a baba esti és éjszakai gondozását, miközben bevezeti a megfelelő hangulatot. Egy idősebb diák számára, közvetlenül az ágy fölé rögzítve, könnyen kicserélheti az éjszakai lámpát, biztonságérzetet adva és megkönnyítve a mese esti olvasását.

A feltörekvő új modellek két alapvető kategóriába sorolhatók: a lányok és a fiúk számára.

Wall lamp rabbit Szalag lányért - Nyúl

Wall lamp car Fali lámpa egy fiúnak - autó

A piacon kapható lámpatestek lehetnek nyitott vagy zárt, átlátszóak és tejesek, felfelé vagy lefelé irányítva. Az átlátszatlan fali lámpák által kibocsátott fény gyengéd és pihentető, míg a nyitott lámpa visszaverődik a mennyezetekről és a falakról, ugyanakkor intenzívebbé válik. A baba szobájához érdemes átlátszatlan, pasztell árnyalatú fali lámpákat választani, amelyek kissé szétszórt és reflektorfénybe kerülnek. A kissé idősebb gyermekek számára minden bizonnyal találunk valamit, ami megfelel az ízlésüknek - jelenleg a fali lámpák nagyon népszerű motívuma a mesefigurák, vagy az éghez és a hold, a csillagok és felhők.

Az idősebb férfi szobájában (amely egyszerre számos funkciót lát el) érdemes figyelembe venni különösen a világítás elrendezését. Nagyszerű megoldás itt a mennyezeti lámpák lógása, amelyek ragyogó és egyenletesen eloszlatott fényt adnak, például henger alakjában, ami tovább növeli a szórakozásra szánt terület expozíciós tartományát. Ahol a tudomány dominál, az irodai lámpák ellenőrizhetők. Emlékezzünk arra, hogy annak a fénynek, amellyel a gyermek olvas, élesnek és hűvösnek kell lennie, és gyermekünknek nem szabad néznie a forrását. Ezért érdekes megoldás a lámpaernyő forma. Az ágy fölé szerelt fent említett gyertyák vagy kis éjjeli lámpák kiválóan alkalmasak az érzékszervek elnémítására, ideálisak alváshoz és meseolvasáshoz, miközben megfelelő hangulatot biztosítanak.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Sconces gyerekeknek, Csillárok a gyermekek számára, Asztali lámpák gyerekeknek, Lógó lámpák gyerekeknek, Plafony gyerekeknek, Éjszakai fények gyerekeknek

Oszd meg ezt az oldalt